miasolrosenmaria

Direktlänk till inlägg 26 september 2016

tandläkarbesök

Av miasolrosenmaria - 26 september 2016 11:00

ja då var det morgon och så fick sova lite längre, var det tänkt men ändå så gock jag upp 06,45 fast jag hade kunnat sova till i alla fall 07,30.

men men så jag gick in i duschen och fixade mig så jag blev klar och vaknade till ordentligt, sen så kom barnen upp och simon var klar och åt frukost och sen så bar det i väg till bussen för honom, och så var det tim och hampus hemma och tim gick ut med moy och så åt dom frukost och elis han sov fortfarande så jag gav honom välling på morgonen och sen så blev det dags för honom att gå upp och kissa och sen skulle hampus klä på honom.


och jag tog och fixade med att stänga av kök och vardagsrum och sånt och så knäppa på radion så klart och sen fixa med vagnen som ska med, sen så kolla att telefon och hörlurar är med och sånt.


sen så betalade jag hyran innan vi skulle gå så den är färdig och jag vet vad jag har att röra mig med, kan ju vara väldigt bra om man säger.


sen så gick vi allihop till bussen förutom tim som stannade vid skolan eftersom han skulle inte med till tandläkaren, utan det är ju hampus som ska dit.


så var vi på bussen och åkt och jag var trött kan man ju säga, sen så kommer det på en vagn till och så ker vi en bra bit och är väldigt nära uppsala och då kommer et in en vagn till och då måste jag ställa mig där och vika i hop den för att dom måste få plats med sin, och det var inte långt kvar heller om man säger så.


så jag blev fruktans värt irriterad kan man ju säga.


sen så kom vi fram och då gick vi till tandläkaren och här sitter vi i väntrummet.

       


och det gick jätte bra för hampus där inne, fast han hade ju lite svårt och var gränsfall om det skulle gå, men han gjorde detoch det var så kul att han klarade av det och han var såå duktig.


så när vi var klara så blev det max hamburgare så klart för nu var dom hungriga.

       


och så blev det att vi tog en promenad från stan till ikea och det är ju som sagt en bra bit dit, men det var jätte skönt väder och härligt ute så blev en härlig promenad.

       


men på vägen så gick vi och skule kolla på röda korset, men det var ju stängt hela dagen och det var ju inte bara vi som skulle dit, kom ju flera och som reagerade på att det var stängt heladagen liksom, men men det va rju bara traska vidare i stället och känna att man inte gick dit helt i onödan utan efter vägen som vi gick.


och vi fortsatte och så gick vi in på jula en snabbis och kollade och sen blev det ö&b, och så fortsatte vi mot ikea och där var det skönt att komma in och varm och svettig var man och ändå hade man ingen jacka på sig för den kunde man ju inte ha på sig, hihii.


men där inne tog vi det lugnt och kollade på allt och kolade vad det fanns för offor som jag skule vilja ha , men det fanns inte direkt något som jag fastnade för, men fanns ju några alllterna tiv som jag kan tänka mig.

men det blir ju inte nu i alla fall som jag ska fixa det.


kollade också på skrivbord till barnen och då var det 2 stycken som jag fastnade på, men vet inte vilket som det blir , men tog i alla fall kort på dom så jag kan kolla i lugn och ro , och det blir ju också till julklapp.

så i år blir det verkligen annorlunda klappar som dom verkligen inte kan tänka sig. hihii


   

sen så kollade jag lite priser på saker som jag ska köpa till barnen i julklapp och det var en hel del faktiskt, och jag var ju tvungen att skriva upp på en lapp vad dom hette och piset.


sen så blev det sugrör och sen en grej till mig som jag kan få lite ordni på papper vid skrivaren, och så ut och då fick dom en varsin glass som dom ville ha.

   


och då träffade vi mamma där också och hon var med sin vännina och handlade och tog en fika efteråt, så vi pratade en snabbis för sen så skulle dom i väg och så gick vi också och då blev det in på skopunkten för att kolla vad som fanns där, och det var ju jätte mycketsom jag ville ha i alla fall.. hahha


sen på vägen till bussen så gick vi in på rusta och kollade lite och då köpte jag 2 pck värme ljus till, som gubben hade köpt 4 stycken i går så ja nu kommer jag ju ha ljus så det räcker hoppas jag i alla fall.


sen så blev det bussen och vänta på den, och det var mycket folk på den , men fick plats att sitta i alla fall, sen s blev det plats så vi kunde sitta vid hampus, och så kom vi till allminge oc då komm det hur mycket barn som helst och där var ju även tim, som jag hade glömt bort att han skulle ju vara där på språk och hemkunsakap .


så han åkte ju he med den bussen och så kom även simon heltplötsligt fast han sa i telefon att han sklle gå till fritidsklubben, men men bara ringa och äga att han inte kommer.


så äntligen var vi hemma och i knutby och så gå hem, och på vägen så berättade tim tt han tappat nyckeln som han hade med sig och vist einte var och hur, och ville inte gå med mig och kolla för han sa att den var stängd, så vi gick hem och så frågade jag i gen och han svarade inte utan gick upp på rummet och låg i sängen och grät, då försökte jag ringa till skolan men ingen svarade så det blev att gå till skolan i stället.


och så bad jag hampus komm amed en annan nyckel med samma snöre om, så jag kunde visa hur det såg ut, så gick jag till fritds och så frågade jag personalen där och det visade sig att den hade något barn kommit och lämnat som den hittade där ute på skolgården, så det va rju jätte skönt så den fick jag tillbaka.


sen hem och berätta för tim som inte ville lyssan och så fixa middag och så var simon ut med moy och eliaa han följde med honom ut.


sen när dom kom hem så hjälpte elias hampus att monera grejen som ska vara till papper, och sen så fixade dom alla ljusen och la i lådan så den blev full kan man ju säga. hihii

   


så var den dagen färdig och så blev det tv och bara sitta en stund då.


ha det gött


kramar / mia  

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

T

Av miasolrosenmaria - 4 november 2016 15:13

Av miasolrosenmaria - 25 september 2016 13:15


god morgon och det blev ju duschen och sen slänga i tvätt, men sen var det ju så att jag skulle bara sitta och göra ingenting alls i dag. jo pyssla är vad jag ska göra och bara vara.   simon han drog i väg med bussen kl 8,53  till almunge för a...

Av miasolrosenmaria - 24 september 2016 11:00

ja då var det lördag och så duscha och sen så fixa med datorn för skrivaren funkade helt plötsligt inte alls, så försökte och försökte att få in den men det gick inte alls.   och så kollade jag hampus dator och den fanns inte där i heller så då f...

Av miasolrosenmaria - 23 september 2016 10:45

gomorgon och barnen har åkt i väg till skolan och elias och jag gick och la oss en stund på morgonen för att sova lite till, sen så gick vi upp och då blev det tv mys för elia soch själv så gick jag in i duschen och fixade mig sen blev det bara sitta...

Av miasolrosenmaria - 20 september 2016 11:15

god morgon i dag så blev det sova länge för ska i väg lite med bussen mot uppsala för att gå till hampsu skola och ha ett lite inskolnings samta som dom kallar det.   men det blev upp i alla fall och göra sig i ordning och så fixa med elia och se...

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6 7
8
9 10 11
12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Skapa flashcards