miasolrosenmaria

Alla inlägg den 21 mars 2013

Av miasolrosenmaria - 21 mars 2013 13:30

då var det upp tidigt för att in i duschen snabt och sen klä på sig och hinna göra mig i ordning innan lilla Elias vaknar och sen se till att dom andra barnen är vakna och klär på sig och sätter sig och äter frukost och jag sitter med Elias och matar honom för att sen klä på honom och skriva i kontakt böckerna.


sen kommer gubben hem och då är det bara att klä på sig ytterkläderna för att sätta sig i bilen och dra i väg mor Uppsala och först lämna Simon till skolan på vägen och sen Tim och Hampus lämnas i uppsala i skolan och jag följde med in och då var det full fart me datt komma och hälsa på Elias som är väldigt populär bland fröknarna och sen gick jag till bilen och då drog vi till citty gross och skulle handla men tog en fika först, och då kom jag på att den där skötväskan glömde jag ju hemma så det belv att handla blöjor som jag ändå skulle göra visserligen men nu var det än mer brottoom och servetter också och sen handlade vi en massa mat.


sen byta på Elias och då vänta på att H & M skulle öppna så jag kunde handla lite kläder till honom för han behövde byta dom också, men så är det när man glömmer saker som är väldigt viktiga som sagt, då får man ju handla då.


sen drog vi till Willys och handlade resten och tog en fika där och sen var kl ganska mycket och dags för att åka till skolan och hämta grababrna och då gick jag in tidigare och då gav jag Elias mat medan dom gjorde klart där inne innan dom skulle göra avslutningen.


sen så gick jag ut till fritids för att klä på Elias och då kom lärarna och skulle titta närmare på lilln och det var så skarmerande och Hampus kunde inte klä på sig ville hålla koll på allt annat och sin lille bror.

sen kom Tim också och å kom frågan om vi inte skulle åka snart i stället så då blev det bara att klä på sig och gå til bilen och åka i väg för att hämta Simon och sen hemfärd oh plocka in alla varor och frysa in köttet coh Hampus kollade Elias och sen hjälpte mig med maten och stekte korv som vi skulle ha till middag.


och Elias var hos si pappa under tiden.


 

Elias hos sin pappa.


 

Här sträcker vi verkligen på oss ordentligt så gullig så...  


sen blev det lite tv spel med wii och efter det så natta in och jag satte mig för att kolla på tv och mata Elias som är väldigt hungrig..hi hiii


natti natti på er...

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards