miasolrosenmaria

Alla inlägg under december 2013

Av miasolrosenmaria - 23 december 2013 15:45

Var uppe kl 07 och duschade och fixade, elias mös med tim i soffan, sen frukost och nu i väg mot stan för att handla jul maten och barnen hemma med store bror Sebastian  och myser med honom och kompis kommer till tim sen också.


Fy fan äntligen färdig, men va fan när jag tänker att vi åker tidigt så är det inte så mycket folk, men tydligen så tänker alla såå, men nu så är vi på väg hem och har hämtat fredrik på stationen också, nu vill jag hemmmm. Är trött nu på butiks handla. Hi hiiiiiiii



Gjort potatis graräng till Sabina

Foto: Gjort potatis graräng till Sabina Andersson


Och janssons frestelse gjord

Foto: Och janssons frestelse gjord


Skinkan i ugnen då

Foto: Skinkan i ugnen då



Vet ni vad jag funderat över??
Jo jag förstår inte detta med musik hjälp just denna tid på året och alla människor som sitter utan för alla dessa bugiker, och sen denna reklam.om nallar som visar var över greppen på barn är och sen detta att det ska vara en vit jul utan sprit för barnen ska slippa sprit ocv fylla..
Nu är det ju så att jag måste ju fråga behöver inte folk och andra länder hjälp hela året om och är inte övergrepp på barn året om och dricks det inte varenda helg och fylla där barn får se mycket och det kan.även vara varenda dag som dom får uppleva det hemska..
DET ÄR VAD JAG TYCER DET ÄR I ALLA FALL, INTE BARA NÄR JULEN KOMMER..


Jag tänker på alla barn som har ett helvete varje helg och nu på jul och nyår då jag anser att det är barnens dagar som ingen verkar respektera utan spriten hägrar..


Min åsikt bara


Jaha då var barnen i säng och gubben hugger till granen så den ska passa foten så jag kan fixa den med allt som ska på.


Och julskinkan snart klar också, såå skönt.


Julgranen färdig



Klapparna också där




Elias tycker klappen är intressant

Foto: Elias tycker klappen är intressant



Av miasolrosenmaria - 22 december 2013 15:30

god morgon på er hoppas ni fått en skön nattsömn, ja det är som sagt 22 december och det vräker ner REGN och blåser, det känns då inte som att julen snart knackar på dörren om man lixom säger så... men men det är ju bara att ta det som det är.. hhuuummm


Lill plutten rivit ner böcker och har jätte kul   



    


har färgat håret och elias sovit och sen duschat och fikat lite, barnen ute nu och leker i parken, själv så blir det städning här nere nu då.. jippiii



Elias sitter och leker och har kul   



Egentligen har jag ingen lust alls att städa, för mår inte alls så bra är såå förkyld och ont i halsen och såå hes...men men bara att köra på hi hiiiiu


Nu har jag dammsugit och tagit badrummet och sen vart det lunch och nu sittet jag med Elias som är så trött och själv så behövde jag vila, har såå ont i ryggen men jag klagsr alldrig utan bara fortsätter som vanligt...



då har jag skurat alla golven och maskinen körs med tvätt och det är 3 dje maskinen nu som går och sen middagen har gjorts och ätit och nu tar det lugnt en stund vid datorn och elias sitter på golvet och tim är hos sin kompis.
simon och hampus spelar dator och grejar...

'


Natti natti



Av miasolrosenmaria - 21 december 2013 13:45

Varit vaken ett tag och gjort ris gröt och grejat, elias busat på golvet och barnen är på rummen och spelar och tim mötte en kompis.
 
 
Gubben och simon åkt till uppsala till leos lekland för kalas och sebbe sover ocv jag tar det lugnt i soffan med en sovande Elias och tv är på då.
 
 
Elias med hampus och kollar på när han spelar dator
 
 
 
Jaha då så har gubben fixat gran i uppsala när simon är på leos och han sa att det var tur vi tog i dag för det börjar bli dåligt
 
Och alla verkar vara vid citty gross i dag hela parkeringen är full även den som är längre från ar så gullproppad såg han.
 
Och i kväll ska tims kompis sova här så nu är dom och hämtar grejor hos han, så det blir fullt hus i gen, men kul är det får jag säga
 
Och här har då Elias kul med sin syol och tv dosan fick han ju med sig in i köket, för ska fixa lunch..
 
 
 
Vill ge alla en riktigt skön jul kram från mig   
Foto: Vill ge alla en riktigt skön jul kram från mig <3
 
Även om gubben fixat gran i dag så sätter jag inte upp den förrän på måndags kväll när barnen sover, det är min tradition, tycker det blir mer spännande och roligare för barnen när dom kommer upp och ser granen med alla klappar där under, det är det som gör julen tycker jag..
 
Ätit middag och sen badat elias i sin balja och jan hade ju hur kul som helst och såå lycklig var han..
 
 
Elias nyfiken på sebbe.  
 
 
 
Elias gömmer sig lite grann♥
Foto: Elias gömmer sig lite grann<3
 
Mina älsklingar som är nere   
Foto: Mina älsklingar som är nere <3
 
Nu myser i soffan med elias som sover och kollar på ronja rövar dotter..
 
Nu så blir det krypa ner i sängen och natta in, sov gött nu..
 
 

Av miasolrosenmaria - 20 december 2013 09:15

Då var det öppet hus i skolan för tim och simon så det blev hemma på morgonen sen gick vi dit till 11, 40 för då skulle jag äta där med tim och store bror var också med och sen så var vi med simon en stund och sen var det hela efter middagen som man skulle kolla lite vad dom gjort och så.


sen gick vi hem för elias var så trött och tim skulle inte med hem för han skulle till en kompis och så, sebbe och pappa åkte till uppsala och skulle fixa lite, dottern sabina kom för hon skulle hämta ett paket på posten och var kvar en stund.


sen gick simon och hampus ut och lekte med en kompis och sabina var då med elias och busade, sen skulle hon med bussen och ville inte gå själv så simon och hampus följde med, och simon såg inte alls kul ut, såå skitig och geggig som bara den hela han var av gjord från tå till topp.


ja jag vet då fan inte vad han hade gjort ute kan jag lova..


sen blev det bara lugnt och middag och sen tv..


natti natti

Av miasolrosenmaria - 19 december 2013 09:15

var uppe tidigt som jag offta är här hemma på morgonen, och då var det frukost för barnen och sen dom göra sig i ordning och jag slängde mig i duschen och fixade mig, för ska till uppsala och fixa lite till som vi inte hann med i går och sen ska vi hämta upp min älsta son i knivsta som ska vara hos oss över julen.


Är nu på väg och ska hämta älsta sonen Sebastian  i knivsta, ska bli så kul att få gräffa och ha honom hemma nu och barnen tycker det ska bli kul också.
 
Nu är vi på väg hemåt och ska ta det lugnt och bara vara....
 
Grabbarna har jätte kul och kollar på när storebror Sebastian  spelar dator, så härligt
 
Sötnosen Elias ätit klart och är såå glad
Foto: Sötnosen Elias ätit klart och är såå glad <3
 
Sitter nu och kollar på jul mrd ernst och myser med Elias som sover
 
Fan va häftigt med att måla paketen, ska fan göra det nästa år tror jag.. hi hiii
 
 
Av miasolrosenmaria - 18 december 2013 09:15

Då är vi på väg mot stora staden och ska handla lite sen väga och mäta elias och se hur mycket han växt.



I natt har man inte sovit så bra, börjar bli förkyld, inge kul alls...


Då har man vägt och mät Elias och allt var jätte bra, följer kurvan sin som han ska, såå skönt


Nu på väg hem och har fixat lite grejor och mat och elias sover nu ...


Är såå förkyld och snorig så djäkla jobbigt


Hemma och bara tar det lugnt och tar en varm kopp the, sköönt..
Hampus kommit hem nu också...


Då har Elias vaknat så nu sittet jag och myser med honom i soffan och bara gosar...så härligt


Varför ska man fixa något djävla skit messenger för facbook där man.kan fixa gubbar och figurer. Men jag hittar fan inte några djävla gubbar...



Mys med elias efter han vaknat.

 
 
 
jaha då har elias fått feber, så inte undra på att han är såå grinig här i kväll, men har gett han stolpiller nu så snart ska han sova så jag hoppas det bara är något som är i kväll..
 
och själv har jag blivit sämre med förkylningen och fryser och har mig inge kul alls och nyser som jag vet inte vad, skit jobbigt..
 
Barnen sover, kollar på bonde söker fru och känner mig död, så det blir sängen sen kan jag lova och då bädda ned mig med täcke och filt så jag får värme.. brrrr
 
God natt och hoppas ni får en skön natt sömn, natti natti på er
 


Av miasolrosenmaria - 17 december 2013 09:00

 

Av miasolrosenmaria - 16 december 2013 09:00

I torsdags förra veckan så fick jag äntligen beslutet för hampus, såå skönt och taxi redan klart på fredagen.


Så i dag åkte hampus taxi som han längtat efter men pappa var tvungen att åka med nu första dagen. Men så skönt att äntligen allt är klart som vi har kämpat så länge för...



Tim pch simon gått till skolan och sen har jag plockat och fixat disken och städat av lite, får främmande i dag och det ska bli såå kul.
 
 

Nu sitter jag och myser i soffan med elias som sover ovh jag kollar på malou efter 10.


Hej jag undrar vad det är för nummer som man ringer från mobil för att stoppa försäljare. Blir tokig och förbannad,??????



VARNING TILL SMÅBARNSFAMILJER!!! Jag vill bara dela med mig av vad som nyss hände min son Simon (som fyllde ett nu i mitten av november). Jag hade denna ljusplugg från Ikea
Foto: VARNING TILL SMÅBARNSFAMILJER!!!  Jag vill bara dela med mig av vad som nyss hände min son Simon (som fyllde ett nu i mitten av november). Jag hade denna ljusplugg från Ikea (http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/70239022/) i ett av vägguttagen hemma. Simon hade lyckats dra ut ljuspluggen och satt och lekte med den, inget jag reagerade över direkt - tyckte inte det verkade vara någon fara med det. Jag stod ca tre meter från honom när jag hörde ett kvävt konstigt hostljud, jag vände mig om och insåg direkt vad som hänt... Han hade stoppat in den i munnen med stickproppsdelen utåt - som tur var! Den hade fastnat mellan käkarna (han har 8 tänder) och täppt igen. Han fick ingen luft och hade kräkt (inne i munnen). Jag fick ut den med detsamma och han återhämtade sig snabbt. Men jag vill ju inte tänka på vad som kunnat hända om han tex hade lekt själv i köket och jag kanske hade varit i tvättstugan cirka femton meter bort - då hade jag förmodligen inte hört eller uppmärksammat detta... Snälla hjälp till att varna andra småbarnsfamiljer om detta - DELA GÄRNA!
 
 

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards