miasolrosenmaria

Direktlänk till inlägg 27 april 2015

bara var och mycket bus

Av miasolrosenmaria - 27 april 2015 21:20

ja då var det en ny vecka med en måndag som alltid är en jobbigt dag att börja med, och man vill ju hllre ligga kvar under täcket i stället för att gå upp, men det är bara att ta tag i dom där tjuren i hornen och ta sig upp när klockan ringer för att gå upp och kolla om hampus har gått upp och vaknat av sin klocka.


men han var verkligen trött kan man ju säga och orkade inte alls kliva ur sängen men han gjorde det i alla fall till slut och jag gick ner och fixade med frukost till honom och gjorde te och sen skriva i hans kontakt bok som han också ska ha med sig.


sen efter en stund så kom elias upp och var så pigg och glad och började fixa och leka och så satte vi på tvn så han kunde se på polibompa eller morgon shown som det kanske heter nu mera. hahah


sen byta blöja och duscha honom och så invänta taxin till hampus som kommer väldigt sent, och han blir otålig och fundersam när han inte kommer och dröjer så mycket.


men han kom i väg till skolan till slut och var ganska nöjd i alla fall.


sen så kom tim och simon ner en efter en och var relativt trötta do också , men dom vaknar självmant eftersom dom börjar ju inte förräm 9.00 här i skolan så dom har gott om tid .


och när dom kommit i väg vid 8.45 så gick faktiskt jag och elias och la oss i min säng och somnade för välbehövligt kan jag säga, och elias han sov till 11,40 men jag gick upp vid 11.00 och duschade och gjorde te och smörgås och bara mös en stund vid tvn.


och sen kommer lill pyret upp med ett smail på sina läppar och är så glad och han behövde verkligen sova den här stunden och jag tycker det är så skönt att få sova också.


ja sen blev det sitta på pottan och det tycker elia sär ganska kul och vill göra det också .


 


och han vill kolla i någon bok samtidigt och det är ju härligt och han myser då , och han kissade också och var så glad.


 


simon hade varit ute med elias och lekt och dom hade set polis helikopter här som hade landat på en äng inte långt i från oss, så dom hade gått tid och kollat på den så elias fick se den närmare och det hade varit riktigt spvärr så vet jag inte alls vad som hade hänt och inte simon heller, dom tror att någon hade fastanat i ett träd eftersom polisen sågat av grenar och sånt.


men sen kom dom in och simon ville kolla på en film och elias också, och sen hade elias ur en kopp te som stod på bordet och då hade simon tagit av honom kläderna och sen började elias bli riktigt busig och här så har han lagt ner alla skor på golvet och satt sig själv på sko hyllan.


     


och sen så börjar han klättra upp i trappan och är verkligen riktigt busig kan man ju säga . hahaha


   


sen var det forstätta med middagen som blev en kyckling gryta med ris och gubben kom hem och sen blev det söka efter bolibompa dansen på datorn för han missade det på tv och blev så ledsen och han blev jätte glad när han fick dansa den och simon och jag gjorde det också.


sen kolla på tv och så natta in elias med välling och kolla på halv 8 hos mig och sen natta in barnen och då läste jag bok som dom tycker om att jag gör.


sen satte jag mig själv vid datorn och skrev och grejade och kollade på fb och sånt.


så nu säger jag god natt och sov så gott och ta väl hand om varandra .


 


många varma kramar / mia  



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

T

Av miasolrosenmaria - 4 november 2016 15:13

Av miasolrosenmaria - 26 september 2016 11:00

ja då var det morgon och så fick sova lite längre, var det tänkt men ändå så gock jag upp 06,45 fast jag hade kunnat sova till i alla fall 07,30. men men så jag gick in i duschen och fixade mig så jag blev klar och vaknade till ordentligt, sen så k...

Av miasolrosenmaria - 25 september 2016 13:15


god morgon och det blev ju duschen och sen slänga i tvätt, men sen var det ju så att jag skulle bara sitta och göra ingenting alls i dag. jo pyssla är vad jag ska göra och bara vara.   simon han drog i väg med bussen kl 8,53  till almunge för a...

Av miasolrosenmaria - 24 september 2016 11:00

ja då var det lördag och så duscha och sen så fixa med datorn för skrivaren funkade helt plötsligt inte alls, så försökte och försökte att få in den men det gick inte alls.   och så kollade jag hampus dator och den fanns inte där i heller så då f...

Av miasolrosenmaria - 23 september 2016 10:45

gomorgon och barnen har åkt i väg till skolan och elias och jag gick och la oss en stund på morgonen för att sova lite till, sen så gick vi upp och då blev det tv mys för elia soch själv så gick jag in i duschen och fixade mig sen blev det bara sitta...

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23
24
25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards