miasolrosenmaria

Alla inlägg den 28 april 2015

Av miasolrosenmaria - 28 april 2015 21:27

ja godmorgon på er och i natt har jag verkligen sovit dåligt så gud så trött jag är och sån tur att jag vaknade av klockan som ringde i alla fall, för i dag så var det viktigt att få i väg hampus eftersom dom ska i väg med skoan till tallskogen utanför björklinge och ska vara där hela dagen och bara ha kul.


men sen blev det lugnt och se till att dom andra 2 ska äta frukost och allt sånt och sen koma i väg och då blev det faktiskt sängen för mig och elias för att få sova lite och det var verkligen välbehövligt.


men sen så gick jag upp då han äntligen somnade och duschade och fixade mig själv och sen slängde i en maskin tvätt och fixade te och smörgås och så bara slappa i soffan en stund då .


och sen kom lill pyret upp så glad och sken som en sol och bara satte sig hos mig och skulle gosa och kramas, och bara mysa .


sen blev det dusch och klä på honom och fixa lite lunch till honom och det blev köttbullar och mos och lite bus.


 


och så tog jag en liten bild på mig och elias så klart.


   


ja sen blev det börja plocka med leksaker och allt som är i vägen och sen undan med mattor och vattna blommor så klart med tanke på värmen som är nu då.


och sen blev det dammsugning och sen skura och fixa och plocka ur tvättmaskinen och sen i med en ny och sen kom simon hem och han började packa till fotbolls träningen som han ska på i kväll.


och så kom tim och sen hampus och så blev det städning av övervåningen för dom som dom missade i helgen och det var hallen och badrummet som inte var gjort.


sen tog dom ut elis och lekte i parken och jag satte mig vid datorn och gjorde ett kort till min älskade dotter so fyller 20 på torsdag 30 april.


       



och sen kom barnen in och jag skulle börja med middag och simon han tog något att äta innan han skulle till träningen och tim och hampus var med elias och myste i soffan och kollade på bolibompa och jag gjorde köttfärs sås och spagetti.


sen blev det middag och elias var över lycklig att den var klar och åt jätte bra, sen blev det bolibompa draken som gällde för den älskar elias att titta på och jag gick upp för att bädda en säng och då passade jag på att ta kort på björken som står utanför och det växer verkligen fort nu löven .


 


och sen tog jag på månen som syntes på himlen men man ser inte så mycket av den, men det är ju en lite vitt prick där på himlen .. hi hiii


 


ja sen blev det hänga tvätt och det var inte lite men det var skönt när det var gjort och här ligger tim och myser med lille bror elias  och kollar på drak dansen som är nu.


 


och sen ställde jag mig att diuska och simon kom hem och visade sin nya dress som han fått med sig hem, och så satte han sig att äta och dom andra 2 var ute och kollade på om pappa kom med bussen.


sen när dom kom så blev det göra välling och sätta mig att natta in elias och kolla på halv 8 hos mig och sen blev det äntligen hemma och sen sitter jag och skriver här nu för en gång skull och på tvn är det unga bönder som går.


ja så nu är jag klar och ni får ha de tså jätte bra och ta väl hand om varandra så natta natti och hoppas att natten blir bra.


 



många varma kamar / mia   



Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23
24
25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards