miasolrosenmaria

Alla inlägg den 30 april 2015

Av miasolrosenmaria - 30 april 2015 21:45

ja då var det sista april och det är valborg och barnen dom är lediga från skolan och vaknade ganska tidigt och jag låg ett tag extra och sen så var det upp och så in i duschen och fixa till mig och sen kolla vad jag ska ha på mig då och det är ju såå svårt jäm och ständigt


man tycker alltid att man inte har något eller några kläder huvud taget, men barnen dom började i alla fall kolla vad dom ska ha på sig och det blev lite finare byxor och skjorta och sen kanske kostym jackan då .


ja sen blev det fixa med köket och klockan den tickar ju i väg som bara den även om man tycker det tar lång tid, men den går fort kan man ju lungt säga.


och dom ville gå ut och leka kul men sen såg jag ju att kolckan var så pass mycket och måste ju fixa lunch och då fick jag ringa in dom för jag hade ju så mycket att göra md tanke på att jag har ju elias också som ska fixas och sen packa en väska med extra saker och kläder och blöjor så klart.


men det blev lunch och sen så fixde barnen till sig och bytte om och grejade och var jätte duktiga .


här så fick jag en bild på dom alla 4 a, men lite tjat. hi hiii


   


och hampus han ville ta ett foto tillsammans med sin lile bror.


 


ja sen så fixa det sista och se till att allt är med och presenter och kort som alla ville göra och ge till henne, och sen var det lika bra att packa ner regn skyddet till vagnen , i fall det ska bli regn.


så bar det i väg till bussen och det dröjde länge innan den kom, var väldigt sen måste jag säga, och när den kom så stängde den dörrarna och simon hande gått in , men det satt en person kvar där som chaufören pratade med och sen öppnade han dörrarna i gen och då fick vi gå in.


då visade det sig att personen skulle åka tillbaks till uppsala i gen så han måste ju tycka om att åka buss så att säga, men jag tycker då inte att det är så kul så jag åker fram och tillbaks till uppsala och knutby liksom.


nej där drar gränsen .. hahahaaa


lilla jag då.


   


och elias han somnade så gott där i vagnen .


 


och tim och hampus.


 


lilla simon 


 


ja sen så tar det ju ett tag innan man kommer fram till uppsala och det kom en till vagn så då satte jag mig på en annan plats och simon kom och satt bredvid mig och den där ungen bara skrek och skrek, men elias han sov verkligen hårt för han vaknade inte alls.


sen kom vi fram och skulle gå till sabina och jag kan ju säga vilken storm det var ute , man blåste ju framåt när vinden kom bakifrån , man kände verkligen den starka vinden.


men vi kom fram och då var ju elias väldigt blyg och ville inte titta alls och jag fick sitta med honom och sen blev det på golvet för det fanns en lite liten hund där som blev lite intressant i alla fall , men jag fick lov att sitta där hela tiden .


men sen satt jag mig vid bordet och skulle fika, och då började det släppa lite och han tog min bulle och sen så kom ju vovven under bordet och då blev elias jätte pigg och skulle ner och titta han också . hahahaa


sen min dottr sabina 20 år.


 


och elias som sitter i stolen


 


elias med stora syster.


 


sen blev det tårta och den var jätte god och fräch , inte så söt och så som den brrrukar vara.


sen blev det lite prat och så och sabina och pojkvännen skulle i väg för dom skulle grilla och så med vänner, så dom gick och sen så blev det att vi drog i väg mot bussen.


men först så gick vi in på ica och handlade lite till kvällen och för fredagen.


sen blev det mot stationen och då gick vi in för gubben skulle handla något där och då köpte han bananer till barnen för dom ville ha någopt att äta.


   




ja sen blev det bussen hem och och bara vänta på att få äta lite och sen så sängen som väntar.


 


tim och jag 


 


sen när vi kom hem så blev det koka korv och så fixa korv md bröd och sen youghrt som dom åt innan det var dags att lägga sig och sova.


så nu natti natti och sov så gott


 


ta väl hand om er nu och kramas mycket.


många kramar / mia   

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23
24
25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards