miasolrosenmaria

Direktlänk till inlägg 29 april 2015

ja trött och tog det lugnt

Av miasolrosenmaria - 29 april 2015 22:21

ja vad man ska man säga i går så skulle jag ju då lägga mig, men det blev lite att göra innan eftersom min plats var ju upptagen av min lille plutt som hade tagit min plats i sängen. hahaaa


ja här sover hon så sött på min goa kudden.

 


men jag kom i säng till slut och det blev en orolig sömn av någon anledning, vet inte varför men det blev ju någon timme då och då.


men det var ju bara att gå upp här på morgonen och se om hampus hade vaknat och det hade han ju gjort men han var ju såå trött och ville helst inte gå upp, men gjorde det i alla fall och det blev in i duschen för honom eftersom han har problem med sängvätning och det till hör hans diagnos som gör att han inte kan hålla tä.


men det varierar från dag till dag, i bland så är det väldigt många dagar och sen kan han hålla upp någon dag men har ju medicin men tyvärr så har jag inte råd att hämta ut nu, men det är ju att bara hela tiden se till att han går ofta på toaletten och påminna, och det går ju bra men det händer i alla fall och inte . så är det bara .


men han kom i väg till skolan och fått frukost och sen så kom dom andra 2 upp och jag kände att jag bara ville sova för ögonen ville inte hålla sig uppe men det gjorde jag tills dom kom i väg.


och då gick elias och jag till sängen och la oss och sov och det var så skönt och välbehövligt, men vaknade sen och då gick jag upp och duschade och sen så blev det fixa mig själv och sen fixa tvätt maskinen som också ska gå runt.


och elias han hade vaknat och satt i soffan och kollade på tv och bara mös och jag fixade te och bara satte mig i soffan och tog det lugnt och elias ville bara gosa och mysa en stund.


ja sen blev det lite fotton på oss.


       


och sen kom elias hem och då satt jag vid datorn och grejade oc fixade lite och han satte på en film och kollade på och sen kom hampus och han hade haft det bra och sen så kom tim och en kompis och det blev fullt hus och elias han vart så glad för han tycker om tims kompis och busade för fullt med honom.


sen så drog dom ut och letade efter badminton spelet och sklle spela det ut, och dom hittade allt utom nätet men stod ändå och spelade med lite markering på backen, och elias gick ut han också och hade boll med sig.


   


och jag började med maten som blev potatis och kött med champinjons sås och diskade och sånt som ska göras och sen blev det middag och elais ville att tims kompis skulle göra allt när det gällde honom, ge honom ad droppar och sen yoghurt och ta ur honom ur stolen.


ja ingen annan dög alls och sen blev det mycket bus och spring en stund.


sen så diskade jag lite och sen gick barnen ut och jag satt och kollade på bolibompa med elias och så blev det drak dansen som han tycker om så vi stod och dansade den tillsamanas och han var så glad och sen vinkade han till draken..


och sen hände något där ute med hampus för simon kom in och skulle ha min telefon för hampus hade bara dragit i väg på sin cykel och det gick fort och simon han inte med och hampus ville bara vara i fred.


och jag ringde efter hampus och han svarade ju inte först , så ringde i gen och igen sen svarade han och han var jätte ledsen och ville intee berätta var han var förrän jag frågat några gånger och sen ville jag att han skulle komma hem men han ville inte det så jag fick säga till honom några gånger och sen sa han att han skulle göra det.


och simon berättade vad som hänt och då fick han vara hemma med elias en lie stund bara för jag tog på mig jacka och gick upp till lekparken och var inte alls på humör och då är det ingen som vet något eller har set eller hört det som simon berättar för mig.


ja verkligen märkligt för simon var ju så orolig för vart hampus skulle sykla och han hörde allt som hade hänt där uppe .


så dom fick komma in och inte vara med dom där barnen nå mer för jag var så förbannad och upprörd, händer alltid någon av mina barn när dom är med just dom här.


så det blev tv och jag gick upp och bädda en säng och sen hänga tvätt och sen natta in elias och så prata och kolla hur vi ska göra i morgon med tanke på att tim vill ringa en kompis och vi ska till sabina som fyller år, så då måste jag veta hur dom vill göra och dom vill åka.


så då blev det i alla fall bestämt och sen om andra saker också, och så ville dom ta lite fika och sen gick hampus och la sig för han var så trött.


och sen dom andra 2 också och sen satt ejag mig och skrev här och fixade.


och nu ska jag själv kasta mig i säng och sova så natti natti .


 


så ta hand om varandra och sköt om er nu.


många kramar / mia   

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

T

Av miasolrosenmaria - 4 november 2016 15:13

Av miasolrosenmaria - 26 september 2016 11:00

ja då var det morgon och så fick sova lite längre, var det tänkt men ändå så gock jag upp 06,45 fast jag hade kunnat sova till i alla fall 07,30. men men så jag gick in i duschen och fixade mig så jag blev klar och vaknade till ordentligt, sen så k...

Av miasolrosenmaria - 25 september 2016 13:15


god morgon och det blev ju duschen och sen slänga i tvätt, men sen var det ju så att jag skulle bara sitta och göra ingenting alls i dag. jo pyssla är vad jag ska göra och bara vara.   simon han drog i väg med bussen kl 8,53  till almunge för a...

Av miasolrosenmaria - 24 september 2016 11:00

ja då var det lördag och så duscha och sen så fixa med datorn för skrivaren funkade helt plötsligt inte alls, så försökte och försökte att få in den men det gick inte alls.   och så kollade jag hampus dator och den fanns inte där i heller så då f...

Av miasolrosenmaria - 23 september 2016 10:45

gomorgon och barnen har åkt i väg till skolan och elias och jag gick och la oss en stund på morgonen för att sova lite till, sen så gick vi upp och då blev det tv mys för elia soch själv så gick jag in i duschen och fixade mig sen blev det bara sitta...

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23
24
25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards