miasolrosenmaria

Alla inlägg den 4 april 2015

Av miasolrosenmaria - 4 april 2015 22:00

god morgon och jag är såå trött som altid, men det blev inte mycket sova av på morgonen utan elias kom ju in och skulle gosa och busa lite med mig och sen kom tim så dom låg där och bara gosade tillsammans.





sen blev det gå upp och fixa med frukost och sen duschen och fixa med tvätt och disken och elias han satt i köks soffan och grejade med sina klossar och bara myste.



sen fixade jag och grejade och plockade efter golev och i köket, men när jag kom in till vardagsrummet så stod ju elias med simons hörlurar och hade dom runt halsen.




sen satte han på sig dom å öronen och tyckte det var kul.



sen fixa lunch och efter det så blev det leta påsk ägg och det vart inte det lätaste att göra och elias han blev så glad och över lycklig när han hittade sitt lilla och bara sto och hoppade och sken som solen.


och sen blev det dusch av elias och byta kläder och sen sätta en deg för att baka bröd och elias han ska ju vara med överallt när det gäller att fixa i köket, och det blev ju miidag som skulle göras också.



efter middagen så blev det bolibompa och lite godis för elias som inte heller hade sovit något alls i dag , så var lite jobbigt att hålla honom vaken.


men det blev att fixa med välling och sen pjamas och natta in honom när kl, är 19,00 för då var han väldigt trött och slapp.


och han somnade ju så fort och så blev det godis för barnen att äta och kolla på gladiatorerna som var på tv och efter det så blev det sova, och jag hade fått s fruktans värd magvärk så det gick inte alls, hade både flic tröja och sen en flic filt på mig för att få värme och för jag frös och frös så ini bomben.


och det riktigt värkte i magen så fruktansvärt alls.


men sova sen i alla fall.


 


ta hand om varann.


kramar / mia     



Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23
24
25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards