miasolrosenmaria

Alla inlägg den 12 september 2012

Av miasolrosenmaria - 12 september 2012 22:53

Ja då var det upp kl, 06,00 för att slänga sig i duschen och kolla ungarna om dom är vakna och sne klä på mig och fixa mig i badrummet och barnen klär på sig och frukost och skriva i böcke roch kolla att allt är med och dörrar och lampor innan sätta sig i bilen och köra till skolorna med barnen och lämna dom.

sen någon timme som är fruktans värt tråkig innan jag ska till överläkaren på psykmotagningen.

äntligen sitter man i väntrummet och väntar och lite tidig är jag också, och et kom mer och mer folk som satte sig för att vänta, det var en äldre dam som satte sig och efter en stund så kom hennes son och ho frågade om han hittade en parkering och han hade gjort det och det var inte alls långt därifrån och hon undrade om det kostade något då sa han bara lite grann då och på pekade att det fanns ju en pant bank vägg i vägg så ho kunde vara lugn..

gick inte att undvika höra det....

ja sen var det äntligen min tur och vi skulle prata om medicinen och allt annat och måendet.

och medicinen var vänlig mot fostret men ändå bra att jag inte hade ätit under dom första 3 månaderna då barnet utvecklas och allt.

men att efter den 27 september då jag vart på vanliga ultra ljudet så kunde jag börja med lägsta och så får man se hur jag känner då.

sen ska vi hålla kontalt via telfon och även en träff innan jul.

sen så färdriva tiden medan man vänta på att kolckan skulle bli 13,30 då dom slutade skolan och sen upp till media market och kolla några gubbar som man har till wii spelet som dom ville kolla på..

sen hem och då plocka fram något enkelt ur frysen och fixa tvätt och middag sen disk och barnen ute, sen läsläxa med simom några gånger och det gick jätte bra och några fler sidor och han tycker det är jätte roligt och det är verkligen positivt.

sen läsläxa med tim och arbetsblad som skulle göra och han fixade allt.

dom är så duktiga små liven...  

sen var det på liv och död på 4 an i stället för bolibompa så klart.



här är en bild på bebisen från ultraljud den 17 augusti..


 


och den är 12 veckor + 3 dar.    eller      




 


så här stor är jag i dag och är i 16 veckor nu...  


natta in barnen och själv sätta mig här och sriva och glömde bort att bonde söker fru var i dag men kom i alla fall i håg att det var DALLAS i alla fall för det kan man inte missa..


nu säger jag natti natti...

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards