miasolrosenmaria

Alla inlägg den 23 september 2012

Av miasolrosenmaria - 23 september 2012 20:30

Alltså i dag är det inte min dag en sån djävla hemsk dag.

är mig inte själv grinig irriterad och allt, barnen dom vaknade och satt och mös i soffan och kollade på bolibompa som vanligt som dom gör på helgerna eftersom det inte finns någon tid på vardagarna.

men i dag så var det precis som att dom hade bestämt sig för att gävlas helt och hållet och inte alls skulle vara tysta eller något, pratade hela tiden så jag inte fick sova något och jag sa till jag vet inte hur många gånger men mer än 1000 gg var det och inget hjälpte.

men jag måste ha somnat till och sen vakna lika fort i gen och då gav jag fan upp och klev ur den där förbannade sängen.

och klädde på mig och käkade lite fil och macka.

sen slängde jag in en maskin tvätt som vanligt och jag var så less på att se den där tvätten och att behöva tvätta varje dag.

Irriterad när en herre kommer och börja styra och vill ha ett rum att stänga om sig och sen bara tar utan att fråga.

så jag sa till slut att det fick räcka och att det går inte att komma och kräva saker för att man komme roch hälsar på i mellan åt och sen att man frågar om saker innan man tar.

och sen skulle jag vara med och spela tv-spel och då vara 4 stycken och jag tänkte att okej, men jag var inte på humör och blev mer och mer less på allting sket i hur det gick så jag gav upp.

sen orkade jag inte mer det bara brast för mig allting var i vägen hund djävlen klarade jag inte av att se var i vägen och sprang omkring och allt och jag orkade inte med det, så jag slängde tvättställningar och var så irriterad så jag viste inte vad jag skulle göra med mig själv eller ta vägen med mig..

sen bara gick jag upp till min dotters rum och bara stängde om mig och det bara brast mer och mer så tårarna kunde jag inte stoppa dom bara kom och jag bra kände att jag ville bara bort och försvinna åt helvete för jag orkade inte längre, allt blev bara så mycket.

all skit som är runt mig hela dagarna och sitter här 24-7 och ingen gör något för mig så jag bara rasade i hop, och jag var så trött och bara ville att alla bara försvann så jag kunde få vara för mig själv en stund så jag bara längtade tills barnen skulle gå och lägga sig och sonen åkte hem till sig och gubben åkte till sitt jobb, gu va det var skönt när jag bara satte mig i soffan och mös och kollade på tv och fick bara vara...


nu så natti natti....


 

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards