miasolrosenmaria

Alla inlägg under mars 2013

Av miasolrosenmaria - 23 mars 2013 15:45

Här är lite bilder på alla mina barn som är hemma .....



Tim


 

Hampus


 

Simon


 

Sen vårat lilla charmtroll Elias


            

Av miasolrosenmaria - 22 mars 2013 13:45

I dag så var jag hemma och bara tog det lugnt för jag var såå trött så jag orkade inte göra mig i ordning för att åka iväg i dag, så jag gick och la mig en stund i stället och sen så slängde jag in tvätt och tog en dusch och Sabina ringde och pratade en stund när hon satt i skolan som var jätte tråkigt för läraren var sjuk och hon var helt själv eftersom alla andra har praktik.


och hon och kompisen karin ska komma och vara tills i morgon lördag, kommer runt 17 tiden.

så jag körde 3 maskiner tvätt och det kändes skönt och fixade middagen och sabina höll i Elias och sen hängde jag tväten och hon plockade ur en garderob som hon hade fullt med kläder som hon inte använder och kan ha nu.


sen blev det tv med gladiatorerna och chips och dricka och bara mys i soffan så skönt.


  '

ja här så somnade Simon medans vi andra kollade på tvn då..


sen när det var slut så var det natta in dom 3 små liven och själv så nattade jag också in medans Elias sov och Sabina och Karin kollade på tv om det fanns något att blänga på.


så natti natti...

Av miasolrosenmaria - 21 mars 2013 13:30

då var det upp tidigt för att in i duschen snabt och sen klä på sig och hinna göra mig i ordning innan lilla Elias vaknar och sen se till att dom andra barnen är vakna och klär på sig och sätter sig och äter frukost och jag sitter med Elias och matar honom för att sen klä på honom och skriva i kontakt böckerna.


sen kommer gubben hem och då är det bara att klä på sig ytterkläderna för att sätta sig i bilen och dra i väg mor Uppsala och först lämna Simon till skolan på vägen och sen Tim och Hampus lämnas i uppsala i skolan och jag följde med in och då var det full fart me datt komma och hälsa på Elias som är väldigt populär bland fröknarna och sen gick jag till bilen och då drog vi till citty gross och skulle handla men tog en fika först, och då kom jag på att den där skötväskan glömde jag ju hemma så det belv att handla blöjor som jag ändå skulle göra visserligen men nu var det än mer brottoom och servetter också och sen handlade vi en massa mat.


sen byta på Elias och då vänta på att H & M skulle öppna så jag kunde handla lite kläder till honom för han behövde byta dom också, men så är det när man glömmer saker som är väldigt viktiga som sagt, då får man ju handla då.


sen drog vi till Willys och handlade resten och tog en fika där och sen var kl ganska mycket och dags för att åka till skolan och hämta grababrna och då gick jag in tidigare och då gav jag Elias mat medan dom gjorde klart där inne innan dom skulle göra avslutningen.


sen så gick jag ut till fritids för att klä på Elias och då kom lärarna och skulle titta närmare på lilln och det var så skarmerande och Hampus kunde inte klä på sig ville hålla koll på allt annat och sin lille bror.

sen kom Tim också och å kom frågan om vi inte skulle åka snart i stället så då blev det bara att klä på sig och gå til bilen och åka i väg för att hämta Simon och sen hemfärd oh plocka in alla varor och frysa in köttet coh Hampus kollade Elias och sen hjälpte mig med maten och stekte korv som vi skulle ha till middag.


och Elias var hos si pappa under tiden.


 

Elias hos sin pappa.


 

Här sträcker vi verkligen på oss ordentligt så gullig så...  


sen blev det lite tv spel med wii och efter det så natta in och jag satte mig för att kolla på tv och mata Elias som är väldigt hungrig..hi hiii


natti natti på er...

Av miasolrosenmaria - 20 mars 2013 14:00

Då kom gubben hem och hämtade barnen och själv så stannade jag hemma och gubben kom senare och hämtae mig för att jag skulle få komma ut lite och slippa sitta där hemma hela dagarna, så det blev dusch och fixa mig och sen bara ta det lugnt tills han kom hem och då fikade och bara tog det kolt innan vi skulle åka.



 

sötnosen åker i bil och vill inte sova alls utan håller sig vaken så länge som det går...  





Av miasolrosenmaria - 19 mars 2013 14:00

 

Av miasolrosenmaria - 18 mars 2013 14:00

gubben hämta barnen och körde dom till skolan och jag betalade en del räkningar och sen fixade till mig själv för att sen vänta på att gubben ska komma hem och hämta mig eftersom Hampus ska till tandläkaren kl, 3,15 och då ska jag vara med.

så gubben kom sen och jag fixade med Elias och klädde på honom och sen matade han och sen blev det overålen och själv på med jacka och in i bilen å vi kommer till skolan kl 13 och hämta bägge grababrnan och sen i väg till tandläkaren med Hampus och vi gick upp och jag ringde och sa till gubben att komma upp i fall jag måste sätta mig med Elias om han skulle vakna då måste han ta Hampus.


och det gick jätte bra med Hampus, lite svår mitt i ville inte öppna minnen och allt, men sen kom han i gång och det gick kanon bra så skönt så.


sen handla lite och i väg och hämta simon och sen blev det till pizzerian i örsa och käka så vi slapp laga mat hemma så skönt i bland.


sen hem och bara vara oh ta det lugnt och skönt och ta lite disk och bara slappa ..



Av miasolrosenmaria - 17 mars 2013 13:30

gu vilket härligt väder det är med plussgrader och ingen blåst heller, helt underbart antar jag med sol och allt kan ju inte drömma om bättre väder nu.

så det blev dusch och klä på mig sen fixa till Elias och klä på honom och ge mat och sen på med overål och lägga honom i vagnen och själv på med jacka.

sen koppel på Casper och ut och det var verkligen underbart som det såg ut, förutom att det är isgta ner till själva asfaltesvägen och barnen dom följde också med på promenaden.

det enda var att lilla Elias inte somnade han låg där i så fint och kollade på allt med sina små pigga ögon, så härligt att se.


 

På promenaden med Elias.


sen eftr det så blev det hemåt och då lägga lillen i sängen och han sover så gott där och är så fin.


 

här sover han verkligen så gött..  och då passade jag på att bara slappa i soffan och spela wii mario car och det kändes så skönt.


och sen ser man här på fb att dom gått ut med att det ska bli riktigt fruktans värt oväder med 30 cm snö.


ja sen blev det midag och duscning av barnen och sen tv en stund innan dom ska sova ..


så natti natti..



Av miasolrosenmaria - 16 mars 2013 09:45

Då har man gjort sig i ordning och fixat till mig och klät på och invänta gubbens kusin med familj och det ska bli så kul att äntligen få träffa dom, har ju inte gjort det eftersom gubben inte haft kontakt med dom undr tiden vi vart i hop, tappad den för läng sen.

mn fått tillbakas kontakten nu och han är sjlv jätte glad för det, så skönt att få en familj som man kan umgås med och träffa i bland.

så lite fix och plocka fram mat som ska göras sen när dom kommer.


 


och lilla Elias smailade till mig i dag när jag pratade med honom och det var ju såå underbart att se och få ögonkontakt med honom..  


skulle komma runt 12 tiden men kom inte förrän kl 13,30 och gu va härliga männikor och glada och mycket att prata om och trevligt och deras lill son Liam hade kul med mina grababr dom spelade tv spel wii och hade jätte kul.


så trevligt var det och dom var här jätte länge och det var den bästa dagen så det måste ju göras om i gen och det blir det nog också.

sen blev det fångarna på fortet på tvn som är väldigt efterlängtat av barnen.


så nu får ni ha en skön kväll...

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards