miasolrosenmaria

Alla inlägg under december 2014

Av miasolrosenmaria - 16 december 2014 13:15

LOVE! <3


Dela bilden om du älskar någon och förväntar dig något!!!


See More: http://modo.ly/1zjvmSv



ja i dag så bara ta det lugnt mår så där om man säger så, ingen lust eller något, så satt och greja vid datorn och sen ringde dom från fritids som jag hade glömt bort att ringa under dagen, för att medela att simon ska gå hem efter skolan.


så tim kom hem och sen kom simon och hans kompis och dom ringde en annan kompis som dom skulle träffa på skolan.


sen kom hampus och han var ju inte alls på något bra humör och ville inte prata och inte svara när man till talade honom, så det blev att låta han vara, men elias ville busa med honom i alla fall och det gick ju bra som tur var.


sen kom simon och hans kompisar in och då blev det full fart på över våningen och jag höll på att fixa middag som blev ugns pannkaka och sen göra deg till brödet som ska göras också, och då kom simon och ville äta lite smörgås för han skulle på fotbolls träning och då fick kompisarna också äta lite, sen drog dom ut och tim följde med och var på skolan och körde foten eller vad det nu var.


sen blev det ringa hem honom och säga till simon att träningen börjar nu i gympa salen.


så blev det middag här hemma och elias ville bara ha sylt så klart.



sen kom simon hem och var jätte hungrig och satte sig då och åt och det blev tv för mig och elias men han var och busade med simon och hampus i köket så blev inte mycket ro för honom inte, men sen så satte han sig att kolla men hampus ville spela the sims på datorn och då ville han ha hjälp med att fixa en familj, så jag hjälpte honom men sen fick ville han fixa själv så då satte jag mig i soffan och kolla på tv och telefon.


sen satt tim och grejade med sin familj, men ville också ha hjälp för det funkade inte med hans tjej för hon ville sova och äta och allt på en gång och ingenting gick så jag fick hjälpa till för att få lite rning så det funkade för honom.


sen hjälpa simon med att köpa hus och fixa möbler och greja med det.


men sen var det nattning som skulle till och sätta mig och bara softa i soffan och kolla på no deal och no deal.


och efter det så blir det sängen.


natti natti.

   


Av miasolrosenmaria - 15 december 2014 12:45

ja då var det en ny vecka och jag vet själv inte vad jag ska göra eller vart jag ska börja, känner inte för något och känner ingen stämmning för julen heller, och är inte riktigt klar med klappar heller, fatas några men vet inte hur jag ska få till det för att handla.


eftersom det inte är bara att åka in här hur som helst, för man måste passa in med när 2 av dom går lång dag på skolan och sen att en kommer hem i taxi till 15 .


och då måste vara hemma före det, så det är ju såå stressigt för att hinna med att gå till dom butiker man vill lixom, så får inte i hop det just nu och sen så får ju barnen jul lov på fredag den 19 de, så då går dom sista dagen, sen är dom ju hemma hela tiden, och dom vill inte vara hemma själva så , ja det är inte lätt om man säger så.


men det blir lugnt här hemma och sitta vid datorn och greja och bara softa, elias somna och sov ett bra tag kan jag säga.


sen kom simon hem och bara tog det lugnt och hampus därefter, så då bara full fart i gen och elas vakna och då blir det lek och spring.


elias har kuk här på vardags rummet med kastruller och bunkar.


 


sen har vi simon som kom hem med den här fina blomman i går i och för sig, men har en börjat så kommer dom andra också.

sååå gulligt.   


sen tim kom hem och då blev det dags för att fixa middag och då kött gryta och potatis och efter det så blev det lugnt i soffan med bolibompa och bara mys och sen när kalendern var slut så blev det natta in elias och sen barnen kolla klart på tv för att sen natta in före 21,00 och då satte jag mig i soffan och kollade på det som hände i thailand förflera år den med översvämningen som var då och hur det hade gått så här efteråt.


och sen när det var slut så blev det skriva i en kontakt bok och göra mig i ordning för sängen och få lite blund i alla fall.


 

Av miasolrosenmaria - 14 december 2014 12:30



ja i dag så blir det städning som gäller, barnen städar för fullt på över vningen i sina rum, och här nere är det full fart och tvätt maskinen den går för fullt ena rundan efter den andra.


och slängt ut mattan på altan så den får luftas och sen plcka och ha mig och bänkar i köket ska göras rent och sen dammsuga och ha mig i alla vrån och sen skura och greja.


sen blev det ta tag i dusch rummet med alkosal och sen ta ned drapperiet och slänga in det i maskinen och sen skura i alla vrår och ttoalett och hand fat.


sen in med mattan och sätta mig och dammsuga i genom den med all kraft.


och mitt i allti hop så ska det ju fixas lunch och sen även natta in elias som också ska sova så han inte blir såå trött på kvällen.


sen blev det fixa deg för att baka ut bröd och göra risgryns gröt som barnen äter på morgonen innan dom ska till skolan.


och samtitidigt fixa middag också ja det blev fullt i händerna denna dag, men sen blev det lugnt med bolibompa och sen natta in barnen och sätta mig i soffan och kolla på 4 an och hamillton sen blev det natta in då.


Mia Maria Anderssons foto.

Av miasolrosenmaria - 13 december 2014 11:00

ja då var det lucia dagen i dag och lite mör och slapp i dag.

Önskar alla en mysig Lucia <3✿.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. .•*¨`*•✿Så mörk är natten i midvintertid.Men se då nalkas Lucia.Hon kommer den goda med ljuset hit.Hon kommer med hälsning om julefrid.Hon kommer med ljus i sin krona.I mörka natten i midvintertid, vi hälsa dig väna Lucia.Välkommen du goda, med ljuset hit.Välkommen med hälsning om julefrid.Välkommen med ljus i din krona.✿.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. .•*¨`*•✿... OKÄND ...Sorg & Kärlek.. Änglar visst finns dom..


dom här kommer jag i håg

Hör de klassiska julberättelserna läsas av hon som gjorde det allra bäst: Astrid Lindgren.⇢ <a href=http://spoti.fi/AstridLindgrenJul ⇠" width="461" height="260" />


Maria Siwungers foto.


Nice wedding cake! <3


elias leker med kastuller






ja och här sätter vi oss på disk maskinen som gubben har plockat ur efter middagen för att kunna plocka in i gen.


ja sen blev det tv och mys med bolibompa och sen kalendern och elias tycker det är jätte kul när man ska öppna kalendern och få sin schoklad bit, han springer in i köket efter stora bröderna. hi hii


sen göra i ordning honom med bta blöja och sätta på pjamas och sen fixa välling och sätta sig och natta in honom för att komma in i rutinerna i gen.


sen kom tims kompis förälder och skulle hämta honom och tim följde med dom hem för att sova där, så det blev tv här med simon och hampus.


sen ringde jag och skulle kolla hur det gick för tim men han skulle sova nu och sen kom det fram att han hade ont i magen och började gråta lite så jag fick prata med gubben så han fick luren och prata med tim och se till kompisen gav luren till hans pappa så gubben fick prata med honom om hur det låg till och dom körde hem tim och han mådde inte så där jätte bra, så skönt att han är hemma och får sova nu.


så nu blir det sängen och sova.


natti natti




 



Av miasolrosenmaria - 12 december 2014 11:00

ja då var det upp tidigt för att göra mig i ordsning och sen fixa massa annat som ringa banken och stå i den kön som var hur lång som helst, och kände mig stressad för klockan gick ju vidare och väldigt fort som vanligt, stod ju inte alls still en minut ens för att vänta lite. nej.


så tim och simon dom gick till skolan och gubben gick också, och jag satt fortfarande i telefon kön, bara för att få ett svar jag verkligen blev riktigt irriterad av, att det kostar att föra över till nordea från telefon och gratis när man gör genom internet banken.   


men det hade jag inte tid med nu för jag skulle ju vara vid skolan och kolla på när simon gick lucia tåg med sin klass, så det blev lite brottom med att fixa elias och sen klä på alla ytter kläder som också ska på lixom, och sen själv med allt vad det är för att huvud taget komma utan för dörren. bhuu


men nu på väg och sen försöka komma fram och se också det är ju inte det lästaste om man säger så.



simon med sin gröna luva .




ja han ser inte alls ut för att vara så intresserad av att stå där och sjunga om man säger så, väldigt ut tråkad kan man säga.


sen blev det gå runt i skolan i barnens klassrum och se vad dom jobbat med för dom hade öppet hus så föräldrarna fick vara med i skolan och se allt och sen även äta gröt i matsalen med barnen för en 10 a.


men före det så var vi med tim i gympa salen där elias hade jätte kul om man säger så , fick ju springa omkring och ha sig och leka som han tycker är så kul.



 




sen blev det gå till matsalen och äta lite gröt och skink smörgås men lite svårt när man har elias i knät och det var ju såå trångt där inne för alla skulle ju äta och det är inte så stort där inne om man säger så, men det gick till slut i alla fall.


sen så var vi med tim i klassrummet och kollade vad dom skulle göra och sen så se vad han gjort och jobbat med.


sen när det blev rast så gick vi hemåt för att elias behövde få sova för han var ju såå trött och brukar sova mycket tidigare , men svårt när man är i skolan .


så skönt att få komma hem i värmen och bara få vara, och först göra lite lunsch till elais och sen natta in honom och han var ju såå trött så skönt att bara få sitta en stund i soffan.


sen bara ta det lugnt och sitta vid datorn och greja, gubben åkte i väg till uppsala och sen kom barnen hem och det blev fullt hus, hampus drog i väg mot skolan och sen skulle han gå till en kompis och kolla om han var hemma.


och sen kom han och frågade om han fick följa med kompisen till ungdoms kafet på kvällen, och det fick han , men det var det där med att jag hade ju inge kontanter hemma så det skulle ju kosta, men sen fick jag veta att det var viss fika som kostade.


men simon och hampus gjorde sig i ordning för att gå dit efter att vi ätit middag och gubben förljde med för att se hur det funkade och vilka som var där som vuxna , måste ju ha lite koll på hur saker och ting fungerar.


tim drog i väg till butiken för att köpa en sak till middagen som fattades och då var han så gullig och köpte denna fina blomma till mig för sina egna pengar som han hade med sig utan att jag viste om det.

Tim skulle till butiken och handla en grej som fattades till middagen.Och när han kommer hem så har han köpt den här lilla blomman för sina egna pengar till mig , såååå gulligt. ����������

såå gullig han är   


sen ringde gubben och pratade med tim som ville vara hemma och mysa med oss här hemma, och då berättade gubben att det vr många i tims klass som var där och undrade m han inte ville komma dit, och han ville inte det det, men sen så pratade han med mig om att han vet inte vart det ligger, så jag ringde gubben och sa att han får gå till en till buss hålls platsen vid skolan och möta upp tim för att han ville ju gå i alla fall.


sen så ringde jag gubben eftwer en stund och sa att jag och elias kommer också för varför ska jag sitta där hemma själv för och elais var ju inte ens trött för sov ju så sent, så det var bara klä på honom och sen i väg i mörkret.


och det var ju fullt hus där och mycket barn och röj om man säger så.


men jag hittade ett rum för elias som vi kunde vara i och där var det fullt med massa kuddar som man kunde bygga med och greja och han hade jätte kul med dom.


gubben spelar biljard med hampus



sen kom det in 2 tjejer från tims klass och var med elias och lekte och byggde torn och hade sig , och han hade ju så kul och sen fick all upp märksamhet så han var verkligen i centrum.. hi hiii


sen började klockan bli närmare 2,00 så då kläde jag på elias och sa hej då till grabbarna för dom ville vara kvar en stund till, men vi gick hem och gubben också och då bara göra i ordning elas och sen fixa välling och börja natta in honom och han var så trött somnade när han åt vällingen.


sen så satt jag bara och mös med honom i famnen en stund och sen la jag honom i sängen och sen så kom det någon och ropade i dörren och det var hampus som hade fått skuts av kompisens föräldrar så han var hemma och sen ringde vi till dom andra 2 som också skulle hem för kl var nu 22,00 och då tyckte vi det var dags att komma hem och göra sig i ordning.


nu så sova för är väldigt trött nu.

Nu sov taim,  så natti natti på er

Av miasolrosenmaria - 11 december 2014 14:00

Det är så sant

Fina ord från hjärtats foto.


Elias badar


 


Mia Maria Anderssons foto.


Mia Maria Anderssons foto.

Av miasolrosenmaria - 10 december 2014 14:00

Fy fan vilken storm det har varit i natt och fortfarande, så i dag går man gärna inte ut . Brrr


Så sant

Min son Neo 8 år älskar den här. :)



Ja och det regnar ju nu också , så verkligen inte kul med blåsten , så verkligen inom hus och tända ljus också för lite mys i det gråa .
Hoppas ni får en så bra dag som det går .

Ja och det regnar ju nu också , så verkligen inte kul med blåsten , så verkligen inom hus och tända ljus också för lite mys i det gråa .Hoppas ni får en så bra dag som det går .


Ja hampus kom hem och då åt han äpple , och Elias ville också ha , men hampus var inte med på bilden , utan Elias sitter bredvid Simon som sitter och tränar klockan på datorn.  


Mia Maria Anderssons foto.


Mia Maria Anderssons foto.

Av miasolrosenmaria - 9 december 2014 13:45

Alltså det är ju inte så kallt ute om man säger så och har inte varit det heller, men ändå går jag här och fryser och tycker det är skit kyligt inne.
Så jag går med tjock tröja på varenda dag men ändå känner jag kylan , men i dag så städade jag för fullt här nere och i badrummet och nu sover Elias och jag satt mig i soffan och bara är och slappar tänkte jag .



Ja även om det är dag tid så tycker jag det är mysigt med tända ljus , så jag tände varje dag och har ju laddat upp ett lager

Ja även om det är dag tid så tycker jag det är mysigt med tända ljus , så jag tände varje dag och har ju laddat upp ett lager ������


Då har Sabina  med pojkvännen David kommit och hälsa på , så mysigt och full fart på Elias och kasta bollar .


Elias vill inte att Simon ska vara med


 



www.alvdesign.se" width="477" height="395" />


Gick till butiken och handla och Sabina Andersson och David skulle köpa buss biljett för att åka hem då , så nu har dom åkt och själv på börjat middagen och Simon sitter med läxa på elev spel med digitala klockan och don andra är på över våningen, och grejar.


Beautiful Centerpiece


Simply beautiful!



Men gud så jobbigt , jag vet inte vad jag ska göra och hur det ska gå till

Lilla Simon sitter bredvid mig i soffan och helt plötsligt så bara säger han rakt ut att han vill träffa morfar och sen säger att det går inte för han är död.

Jag förklarade att han inte är död utan farfar som är Tonys pappa är död men inte min.

...

Då säger han att han vill rädda morfar och det hugger till i mitt hjärta för härska det gå till när han inte vill träffa mig , och han
frågar mig om jag vet vart han bor , jag svarar att jag inte är riktigt säker . Och bara sitter och funderar på hur fantastiskt det ska gå till likt förbannat så får jag inte till det , mår skit och blir så arg . Vet ni hur det känns när ens barn säger så och man inte vet hur man ska göra !!!������

Visa mer
— kände sig frustrerad.
 
 
Flowers whisper what words cannot say
 
Amazing! <3
 
Mia Maria Anderssons foto.
 
Mia Maria Anderssons foto.

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards