miasolrosenmaria

Direktlänk till inlägg 26 juli 2016

utflyckt

Av miasolrosenmaria - 26 juli 2016 23:15

god morgon och en härlig dag och det blev fundering på hur vi skulle göra i dag med tanke på vad det skulle vara för väder, det stod på telefonen att det skulle vara ett par regns kurar och åska , men det var väldigt bra väder nu så det såg inget av dessa moln elelr något så då blev frågan hur vi skulle göra med tanke på att vi skulle åka till fjällnora och ha mysigt med grilla och bada , mm.

men när jag frågade så tyckte dom att vi skulle åka annras är det ju bara vända och åka hem om det blir dåligt väder, så då blev det brottom med att fixa matsäck och då åkte hon till butiken med hjälp av en av mina barn för hon hittar ju inte, så fixade jag här hemma med allt som skulle göras och plocka fram vagnar och fixa med grindar för moy, och fixa med badkläder och allt.

sen så bar det av mot bussen med allihop.

           


hela högen på väg nu och varmt är det med lite fläckning í mellanåt  

 


då var vi äntligen framme och då blev det baning som gällde, och jag själv är där borta nogonstans och ska doppa mig någon gång. hihii

             


och nu så ska det grillas korv, ja och tur man inte fick mig på bild, för jag står ju i grillen och grillar korv i bara bikini liksom, det är ju en riktig syn om något kan mna ju säga och är så glad att ingen tog foto på det och jag höll på att bränna mig flera gnger och elden den blåssade upp nr jag stod där i, men va det gör inget.. hahaaaa

och när vi grillat där ett tag så började ju regnet komma i en väldig fart och vräkte ner ordentligt och det var korvar kvar så där stod jag och alla försvann och skulle ta in vaganran och kläder under tak för dom stod ju på stranden, sen så tog många korv så den blev slut och så hämtade hampus dom 2 burkarna som jag hade med till barnen för att leka med i sanden och då hämtade tim och hampus vatten coh kastade på elden , visserligen så regnade det bra men förs säkerhetskull så gjorde vi det i alla fall.

 


här så satte vi oss i ett rum där det fanns bänkar och bord att sitta vi och under tak, och där fanns det även omklädnings rum som man kunde gå in i och byta om så det blev att göra det så man fick bli lite varm och så tog vi och fikade med frukt och kakor.

 


sen så gick hennes son och tim i väg till cafet och skulle kolla om dom hade papper och penna för att spela luffarchack, men då kom dom och berätade att det fans små mini spel som fia med knuff och chack , mm.

så då fick dom gå och köpa varsit spel så vi hade något att göra där under regnet.

   


ja sen äntligen så bev det uppehåll och då gick vi och beställde varsin tramp båt och ha kul, så här går vi med flytvästar ner för att sätta oss i båtarna .

     


och här sitter vi i trambåtarna och har kul.

     


ja sen så blev det ju att klockan var mycket och det var ju dags att gå till bussen eftersom den går ju bara en gång i timmen om vi ska komma hem någorlunda tidigt, och vi kom till busshållsplatsen presic till 50 , men jag viste ju inte om bussen kommit eller var försenad annars så fick vi ju vänta tills nästa buss ska komma.

men när vi presic hade räknat med den tanken så kommer bussen så glada vi blev så vi slapp stå där 1 timme vid vägen och se alla bilar åka förbi.

men fullt var det i bussen för det stod en sån här cyckelkärra som barn sitter i och tog upp hela platsen för vagn och rullstol, men dom flyttade om så vi fick plats med ena, och den andra fick stå i gången så han var rikitgt snäll chaufören.


 


så när vi kom hem så blev det börja med middag som blev köttfärs sås och spagetti och sen säger hon karin att vi skulle behöva handla lite gott till kvällen för att mysa med film sista kvällen och jag säger då att butiken har ju redan stängt här tyvärr, men hon säger att hon tänkte köra till uppsala men hittar ju inte så någon måste ju följa med, men jag kan ju inte och ska jag så måste vi ha med dom små eller så gick jag in och pratade om det i vardagsrummet och sa då att tim kan ju åka med och så hennes son så vi åt maten sen så drog dom så dom skulle hinna innan butiken stänger .


och då ställde jag mig och diskade och elias han somnade ju på vägen i vagnen till bussen hem och sov fortfarande så han hade jag lagt i sängen och när jag diskat färdigt så gjorde jag välling och gav honom så han fick fortsätta sova till i morgon och han sov gott kan jag säga.


här är min fina hibiskus som blommar så fint.

 


sen så kom dom tillbaka och då så blev det film och så mys.

         


det blev groddarna som vi tittade på och kan ju säga att jag var väldigt trött.

 


men när filmen äntligen var slut så blev det natta in oss alla efter denna dag, och tim han sov uppe inne med hennes son för han sov själv förta natten för dottern hade gott in till dom andra och sov där i stället, så då sov tim i sängen och hennes son på madrass och jag och elias blev själva.


ja allt ordnar sig så det passar alla och blir bra till slut.


kramr till er alla / mia     

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

T

Av miasolrosenmaria - 4 november 2016 15:13

Av miasolrosenmaria - 26 september 2016 11:00

ja då var det morgon och så fick sova lite längre, var det tänkt men ändå så gock jag upp 06,45 fast jag hade kunnat sova till i alla fall 07,30. men men så jag gick in i duschen och fixade mig så jag blev klar och vaknade till ordentligt, sen så k...

Av miasolrosenmaria - 25 september 2016 13:15


god morgon och det blev ju duschen och sen slänga i tvätt, men sen var det ju så att jag skulle bara sitta och göra ingenting alls i dag. jo pyssla är vad jag ska göra och bara vara.   simon han drog i väg med bussen kl 8,53  till almunge för a...

Av miasolrosenmaria - 24 september 2016 11:00

ja då var det lördag och så duscha och sen så fixa med datorn för skrivaren funkade helt plötsligt inte alls, så försökte och försökte att få in den men det gick inte alls.   och så kollade jag hampus dator och den fanns inte där i heller så då f...

Av miasolrosenmaria - 23 september 2016 10:45

gomorgon och barnen har åkt i väg till skolan och elias och jag gick och la oss en stund på morgonen för att sova lite till, sen så gick vi upp och då blev det tv mys för elia soch själv så gick jag in i duschen och fixade mig sen blev det bara sitta...

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards