miasolrosenmaria

Alla inlägg den 17 maj 2016

Av miasolrosenmaria - 17 maj 2016 22:45

ja då var det morgon och så upp tidigt och sen när jag fått i väg barnen till solan så var det dags för mig att göra mig i ordning och sen fixa med elias och packa lite kläder i en väska och simon fixa till sig med kläder och så, sen var det dags att gå till grannen för att lämna dom 2 där och passa dom medans jag åkte till uppsala.


så när kl är 9.53 så står jag och väntar på bussen och sen när jag kommer till uppsala så är det en lite promenad för att komma dit jag ska och tyvärr så kunde ju inte gubben vara med i dag som är lite dåligt för det är ju dock viktigt möte anser ju jag då förstårs, men sen är det ju upp till var och en vad man anser viktigt.


ja kl 11 så skulle vi vara på familje rådgivning men jag tänkte gå dit själv även om han inte följer med, men fick lov att ringa och säga att jag var på väg för kl var ju över 11 och det var ju inga problem som tur var.


så det var skönt att sitta där och prata och berätta hur det varit och vad som hänt efter sista gången som vi sågs, och det var u inte lite som sagt, och cosiala är inkopplat så det är väldigt jobbigt, men skönt att få prata av sig i alla fall.


sen bestämde vi en ny tid och när jag gick därifrån så skrev jag till honom att vi fått en ny tid som det vore väldigt bra om han kom på för vi behöver prata om saker och ting.


och här var jag i uppsala.

     


sen blev det en snabb dricka och pommes på macdonald och så till bussen för att åka hem, kände mig lite stressad efter barnen var hos grannen så hon inte ska ha dom för länge, har lite svårt att ta hjälp av någon annan och vill inte belasta andra heller, så därför ville jag hem fort, och så klev jag av vid butiken och köpte en blomma till henne som tack för hjälpen.


och så satt jag där och pratade och vilade lite för jag hade stressat hem och fick lite dricka och så pratade vi om allt och jag glömde ju helt bort allt annat runt om kring coh tid huvud taget liksom, jaja men allt hade ju gott bra i all alla fall som tur är.


sen hem och fixa middag och sen så tog vi en promenad till butiken för jag skulle köpa lite blommor för nu ville jag ju ha lite ute och plantera och greja så man får lite fint ute på tomten.


sen hem och så blev det sova s klart.


så natti natti på er.


kramar / mia   

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards