miasolrosenmaria

Alla inlägg den 10 september 2016

Av miasolrosenmaria - 10 september 2016 13:15

god morgon och det är väldigt fint och härligt väder i dag med sol och värme så härligt när den är framme och att det är så varmt och skönt i septemeber alltså, så hoppas det fortsätter så för vill inte ha snööö.


så duscha och fixa och greja och så ut och då blev det trimma gräset och hampus han ska klippa det med klipparen och simon och elias satt uppe och spelade wii.


här klär hampus på elias för han ville vara ute i stället, och moy hon ligger där i solen och gottar sig.


   


simon hoppar studmatta och elias står bredvid.

 


och här sätter hampus i gång och klipper för fullt.

 


och tim ska komma hem i dag, och tony är och ska hjälpa till att köra i dag med några andra föräldrar så dom kommer hem från ön.,


sen blev det fixa lunch och så när hampus var klar på baksidan så klipte jag moys klor och sen blev det duscha av henne, med tanke på att det var så varmt ute och hons kunde soltroka där ute, och så ringde tim och frågade om en kompis kunde få följa med hem så det gick ju bra.


och så satt tony och jag och pratade lite om saker och ting och så fick han lite mat som var kvar av lunchen, sen lånade hangräsklipparen efter att simon kört klart på framsidan som han ville göra.


sen så åkte tony och då skulle jag till butiken för att handla till i kväll och då kollade med tim om han kunde vara med elias så jag fick gå själv, ja hampus ville så klart förlja med mig.


sen när vi kom hem så började jag städa och ha mig, mattor ut och så dammsuga och skura som hampus hjälpte mig med för att det skulle gå fortare, och så tvätta så klart som alltid , den maskinen står alldrig still om man säger.. hahaha


sen middag som skulle göras och det blev pommes med hamburgare och så skulle kompisen åka hem så det blev väldigt mycket mat kan man ju säga för jag räknade ju med honom, men mina var väldigt hungriga så det gick ju åt i alla fall.


så blev det hänga tvätt och så fixa med godis och allt för att sen mysa med filmen rasmus på luffen..


                     


sen så natta in elias först och så blev det kolla klart på filmen och sen natta in barnen som verkligen är trötta nu, och jag satte mig och kollade på en film som hade börjat och kollade även datorn en snabbis och sen blev det natta in faktiskt.


sov så gott nu.


kramar / mia    

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6 7
8
9 10 11
12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards