miasolrosenmaria

Alla inlägg den 5 april 2016

Av miasolrosenmaria - 5 april 2016 22:45

ja jag kan ju säga att man fick riktigt höga teleräkningar för man satt ju och ringde heta linjen som det hette då och snackade med olka människor bara för att prata och slippa vara ensam, men det ångrde man ju stort efteråt liksom, men men det var ju kul också.


min syster flyttade hem till mig i gen efter att hon lämnat den där familjen så då bodde hon hos mig och det blev jobbigt och mycket tjafs och hon gick ju i skolan också och tog studenten , och hon träffade också en kile där i skolan som hon höll i hop med men han kom alldrig hem till mig utan hon var jämt hos honom och en tjej kompis som bodde i hop, och där var syran jämnt, och jag var i uppsala så klart.


vi hade varsin kille fast dom bodde ju i uppsala och kom ofta hem till mig också så klart, och det blev en väldig fest en gång och då tog kompisen sin killes bil nycklar och skulle köra och jag satt i säätet bredvid och så startade hon bilen och så drog vi i väg och tyvärr så var vi ju inte nyktra om jag säger så.


och sen så blev vi stoppade av polisen och hon sa att jag skulle dra på en gång , men jag kunde ju inte lämna henne där, men hon bara sa att jag skulle sticka och sen förklara för honom och berätta allt , fan vilken pärs och vad man ställt till med, och inte blev det bättre när man ska förklara för honom vad som hänt när han sovit.


och så klart så fick inte han hämta ut nycklarna till bilen utan det var ju då lilla jag för jag var äldre än dom och det var ju inte så kul att stå där och kvittera yt dom, och så väntade jag på min kompis som satt i fylle cell och nyktra till då.


sen äntligen så kom hon ut och vi gjorde inget annat än pratade om det som hänt och varför ochhon ringde till honom för dom hade ju dragit till uppsala och hon ville ju träffa honom och förklara och det blev en väldig rulians och snack och gråt och ja jag vet inte vad.


men vi åkte i alla fall till uppsala och träffade dom och sen så hade dom fixst en lä'genhet som vi kunde vara i och där festade vi och hade kul och drack allt möjligt och skrattade och grät omvartannat.


men kså kan det vara och speciellt när man inte är nykter , för jag kan ju bara klä på mig och dra om jag blir irriterad och förbannad då går jag bara, och det hade jag ju då gjort bara dragit ut på gården där och visste ju fan inte vart jag var, så kul så.


hahahaaa


nä slut


kramar / mia   

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28
29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards