miasolrosenmaria

Alla inlägg den 13 april 2016

Av miasolrosenmaria - 13 april 2016 16:30

ja då var det morgon och upp tidigt för att göra mig i ordning och sen fixa frukost till barnen och se till att simon kommer i väg till sin buss, sen ut med hunden och så fixa med elias så han får kläder på sig och även ätit lite frukost.


sen blev det klä på oss och gå mot bussen och vänta på den för att åka mot uppsala, här sitter vi på bussen nu då.

     


när vi kom fram så var det promenera till tandläkaren där hampus skulle gå först, och här sitter vi nu i väntrummet .

     


men det blev väldigt jobbigt när det handla om Hampus , han skulle ha den här lugnande medicinen för att slappna av och bli lugn, men det gick ju inte att få i honom medicinen, fick verkligen kjämpa och kämpa för att få i den , och det tog sin lilla tid, men kämpar man så går det till slut när man håller fast.


sen skulle han in till tandläkaren och där gick det verkligen inte bra helelr, han vägrade att ligga och sen öppna munnen, det gick inget alls, han höll fast sig och knep riktigt ordentligt i munnen, så tyvärr så blev det bara gå där i från, men komma tillbaka till tand hygenisten i stället och börja med tandbort träning och börja om från början i gen då.


sen så blev det att inta lite lunch i mellan innan det är tims tur att gå till tandläkaren då

   


så när vi var klara så var det bara traska på till samma ställe i gen coh sätta oss i väntrummet fast på en annan vånin g blev det , och här väntar vi nu då.

   


och så där gick det jätte bra och dom pratade om att han skulle få komma till tandregleringen och kolla bettet för troligvis tandställning, och dom kollade om det hade skickats en kallelse för det, och då kom reseptionisten med en lapp där det stod tid och allt.


så när vi var klara så blev det äntligen gå mot bussen och vänta på den för att åka hem, blev en väldigt lång dag kan amn ju säga, men ändå skönt att man får tider samma dag till 2 barn samtidigt, det är jätte bra faktiskt.


då har middagen ätitis och kollat tv och nu nattat barnen och nu sitter jag med elias och kollar på sveriges yngsta mästerkock som jag missade en del på men barnen är viktigare för mig.


och sen så somnade elias och då blev det lägga honom och själv satte jag mig i soffan och skulle kolla på maria vern.


ha det så gött.


kramar / mia   

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28
29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards