miasolrosenmaria

Alla inlägg under november 2012

Av miasolrosenmaria - 22 november 2012 11:00

ja då var det upp tidigt och fixa med barnen så dom kommer till skolan och allt som hör till, sen så gick jag själv och la mig en stund till för att få sova en stund till medans man kan.


när jag vaknade blev det dusch och sen så började jag plocka fram grejor så att jag kunde börja måla sko och hatt hylla till vitt i stället.


   


ja sån här skillnad blev det och en omgång till så är det klart sen och jag blev riltigt nöjd faktiskt.


 


ja det var den dagen som gick och barnen hemma och ätit middag och kolla på tv och sen natta in dom så dom sover nu och själv så myser jag i soffan en stund för att sen hoppa i säng själv och få lite sömn..

ha det gött..

Av miasolrosenmaria - 21 november 2012 10:45

var in på arga kajs outlett..


 

då blev det en ny butik att gå i ocg billigt var det där också, så det blev lite kläder inhanlat också så det var skönt...


   


det blev dom här fina pjamasetna som dom blev så glada och klädde på sig dom på en gång och var så stolta över dom....


då äntligen sover barnen efter den här dagen med middag och allt på kvällen..


och själv så ska jag ta och natta in så sov gott nu allihop...


Av miasolrosenmaria - 20 november 2012 10:30

då var det upp med tuppen och väcka barnen och sen snabbt in i duschen och sen göra sig i ordning för att åka med till skolan, för Tim ska till psykologen i gen kl, 9,00 och hoppas att det går bra den här gången då..

då har man lämnat Simon och ska lämna dom andra 2 i uppsala.

men gubben och jag åkte sen till citty gross och tog en fika innan jag skulle med Tim.

Och det gick hur bra som helst i dag är så glad och stolt över honom, och han skulle få en över raskning sen när vi hämtar dom.

och det ska ju regna då som vanligt som det inte gör nog varje dag ändå, så djävla blött och skitigt som det är hela tiden och så jobbigt..

har vart en bit från örbyhus och kollat lite och även hälsat på min älskade mamma en snabbis också och sen i väg och hämta barnen för att åka hem sen och fixa med mat och allt.

och natta in dom små och få kväller...


 

Av miasolrosenmaria - 19 november 2012 23:00

 


japp då var det upp tidigt och in i duschen och sen fixa till mig och väcka barnen och se till att dom får frukost och allt, sen betala räkningar och det är såå skönt när man gjort det och sen så blir det av färd mot uppsla och gå med tim till skolsyster och väga, mäta och kolla synen och det gick så där han var inte alls direkt medgörlig alls.

ja sen blev det när jag var på väg till bilen så hade jag glömt något och kom i håg att det var någon dag här som tim skulle till psykologen och jag kom inte alls i håg vilken dag så det var ju bara att vända och gå in och prata med tim och sen kolla med psykologen om vilken dag och det visade sig att det var ju i dag kl, 9,00 så det var ju bara att springa ner i gen och säga till Tim om det och ut till gubben och säga det till honom och sen in i gen och hämta tim och sen upp i trappor i gen , mycket spring på en gång då och Tim var verkligen svår i dag inte kul alls kan jag säga..

japp sen lite handling och hem och göra middag sen blev det lite pyssel som jag köpt för ett tag sen och blivit liggande då..


 


här målas det för fullt men kunde inte göra dom klara för det ska ju torka först...

     



då har man nattat in dom små liven och själv sitte roch kollar runt kanalerna om det finns något att bläng på men dåligt med den varana tyvärr..


nej nu dax att lägga sig kudden och sängen väntar för har gjort mitt för i kväll då.. så natti natti och sov sött..


kramizzz

Av miasolrosenmaria - 18 november 2012 22:45

då blev det läxa i dag i gen och då skriva N och T fint i sin skriv bok och han är jätte dukrig som vanligt och det går så bra för honom och skriver fint gör han också...


 


då har man ätit och simon gjort läxa ochbarnen duschat och  då invänta nattning för dom små för skola i morgon.

och själv har man suttit och kollat utgifter och gjort allt klart och det är såå skönt att ha det gjort...


då har man nattat barnen med läst saga och sen satt i gång skiva med saga på och dom somnar...

 

nej nu blir det sängen för mig själv så jag kommer upp i morgon då jag ska följa med till skolan.

ha en skön söndags kväll...


Av miasolrosenmaria - 18 november 2012 22:45

då blev det läxa i dag i gen och då skriva N och T fint i sin skriv bok och han är jätte dukrig som vanligt och det går så bra för honom och skriver fint gör han också...


 


då har man ätit och simon gjort läxa ochbarnen duschat och  då invänta nattning för dom små för skola i morgon.

och själv har man suttit och kollat utgifter och gjort allt klart och det är såå skönt att ha det gjort...


ha en skön fortsatt söndag...


Av miasolrosenmaria - 17 november 2012 23:15

jaha då var det teipning i hallen då för att sen måla , men först blev det lunch och lite disk innan, gubben åkte och handlade och då var jag hemma och målade i stället och barnen dom hjälpte till lit edom med, men det gick inte så där jätte bra för det blev tjafs och sånt.

så då blev det att dom fick spela tv- spel i stället så målade jag klart själv det var mycket bättre och det gick fortare också.


och så här blev det i hallen, den fick en grå färg i stället för den vita som blir så skitig när man har barn och det blev skit snyggt med grått...


 



och sen middag och på kvällen så blev det mys i soffan för mig själv med så mycket bättre och barnn dom ville inte titta på det så dom fick spela i stället medans och efter det så kollade vi på film tillsammans och bara mös tillsammans och åt gott till.

så skönt sen natta in dom små och själv sitta och kolla runt om det fanns något att blänga på och sen kollade jag runt här på datorn...

en bra och skön dag..


Av miasolrosenmaria - 17 november 2012 22:45

simon sitter och gör läxa som han fick med hem i går fredag så vi jobbade på lite gran i den också på kvällen innan allt annat som vi gjorde...


   

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards