miasolrosenmaria

Alla inlägg under november 2012

Av miasolrosenmaria - 16 november 2012 23:15

Ursh blä och allt för att gå upp tidigt och inte ha sovit mycket i natt heller väldigt jobbigt är det men nu var det bara upp och in i duschen och göra sig i ordning och fixa till mig för att sen väcka barnen och vänta på att gubben ska komma och sen i väg med dom till skolan och själv till mödra vården och kolla läget och allt var jätte bra och jag fick dommen där att järnen var väldigt väldigt lågt så det var bara att skaffa järn tabletterna på apoteket för annars så kanske jag är tvungen att gå med dropp så långt kan det gå tyvärr och jag hatar det ordet att ha dropp nej då äter jag hellre dom där djävla tabletterna som jag inte vill, man blir ju sååå hård i magen av dom därförvill man inte ta dom alls.

men men vad gör man jo tar dom..

sen drog vi i väg och fikade lite poå ikea och drog och kollade lite på grejor och så.

sen hämta barnen och handla lite och hemåt och fixa lite där och bara vara och mysa med film och godis och ships och dricka...

så mysigt med barnen och jag...


Av miasolrosenmaria - 15 november 2012 23:15

ja då var det att åka hem och gubben kom och hämtade oss mot eftermiddagen så att han fick sova före, så det var att packa i hop allt och grejor så att inget blev kvar, dom fick varsin jacka som hennes barn inte använde eller ville ha.

och mina blev jätte glada över det.

och det har funkat jätte bra med dom och henne också, pratade lite grann mer och mer fast inte långa meningar och så utan lite grann i alla fall och det räcker för dom och jag är jätte stolt över dom...

men jag ville inte alls hem för det var inte direkt något jag längtade efter utan det blev bara jobbigt att åka hem, men var tvungen för jag skulle till mödra vården i morgon fredag och det var väldigt viktigt, så det var bara att åka då..

och barnen ville väl vara kvar dom också för dom tyckte det var kul där ändå.. hi hii


 

Av miasolrosenmaria - 14 november 2012 22:00

det var riktigt skönt att slippa vara hemma i mitt hus, bara veta att jag kunde gå till butik om jag så ville eller vad som helst utan att känna mig instängd och sen att jag inte känner någon där jag bor heller som man kan prata med utan dom bor så långt bort.

bara det känns jätte jobbigt när man är hemma hela dagarna, jag är sådan som alltid längtar hem och vill vara hemma, men skönt att komma i väg någon dag men nu kändes det mer som borta bäst och hemma bara bra, det brukar ju vara tvärtom man säger men så känner ju inte jag då.

utan bara jobbigt för att veta att jag måste ju hem i alla fall även om jag skulle kunna vara hos henne hur länge som helst...

men sammtidgt så går det inte i längden men jag slapp mitt för ett tag och det var jätte skönt..

Av miasolrosenmaria - 13 november 2012 22:00

ja vi satt och kollade blocket varje dag efter något boende som var närmare centralt så det skulle vara lättare för mig att ta mig någonstans än att sitta som jag gör nu då jag inte kommer någonstans utan sitter där ute i huset 7 dagar i veckan och 24- 7 som man säger och ser bara dom väggarna som är varje dag...

och inte kommer någonstans kan inte ens gå och köpa mjölk om det skulle behövas, det går lixom inte eftersom det är ca; 2 mil till närmaste butik och den ligger i Enköping..

och dit går man ju inte bara så där och ser glad ut precis...

Av miasolrosenmaria - 12 november 2012 22:00

Då var det upp tidigt eftersom hennes vaknade tidigt och dom skulle till skolan och mina var hemma, så det blev att leta fram telefon nummer till skolorna och ringa och säga att dom var lediga några dagar.

och dom fick spela tv spel under dagen och sen fick dom lov att vila och vänta tills hennes kom hem och sen skulle hon och jag åka i väg och handla lite och då fick do vara hemma med hennes kar och det gick bra för dom bara dom viste att det var en vuxen hemma med dom så kunde jag åka i väg och att dom viste att jag kom till baka också..

och allt gick jätte bra...


Av miasolrosenmaria - 11 november 2012 21:45

och barnen dom vaknade upp och hörde hennes barn var vakna och jag sa att det var ju bara att gå upp och kolla och vara med dom.

för jag ville ligga en stund själv, men dom var ju upp och ner och sprang ut och in i dörren.

så det blev inte så mycket mer med ligga i sängen utan gick upp och det kändes ju såå härligt och skönt att bara få vara och kunna prata med någon också.

men barnen dom var ju jätte blyga och så försiktiga med allt.

men jag sa bara att dom fick lov att fråga henne om  det var något och det gick ju framåt i alla fall fast väldigt sakta då förstårs...

men dom verkade må bra över att vara där dom med...

det blev full fart och lek och tv-spel och så...


Av miasolrosenmaria - 10 november 2012 21:45

Jag vill inte vara med längre orkar bara inte med.

sitter här och tänker att gubben sover nog bara en stund i bile innan han åker hem, så jag tänker att jag ringer runt 12 tiden och ser om han är vaken och hoppas att han ska vara på väg hem, för jag behövde ju komma till butik och handla för hade ju inget hemma.

men han svarade inte alls på någon telefon och jag började fundera mer och mer på saker och började gå runt och viste inte vad jag skulle ta mig till med och göra, det började krypa i kroppen och tårarna började komma och jag viste inte vart jag skulle göra av mig själv och sen hade jag ju barnen att tänka på och försöka sannsa mig för dom och det var ju inte lätt.

sen började jag ringa från 13,30 och framåt och då ringde jag typ på 3 telefoner som han har och han svarade inte på någon och jag ringde i ett men ingen svarade och jag såg bara att klockan tickade i väg.

jag skrev till en vännina på sms och bad om hjälp för jag var helt förstörd för jag fick inte tag på människan och jag började se mer i vit ögat hur det kommer se ut och det tog på mig fruktans värt hårt, att så här kommer jag ha det sen också.

och jag bad faktiskt henne ringa policen för att se om han hade blivit stoppad för jag vet ju inte med tanke på att han är så trött efter nattens jobb så jag måste ju kolla sådant.

och sen ringde dom upp från policen och pratade med mig och klockan bara tickade och den blev över 15,00 sen när jag lagt på så hör jag nyckel i dörren och då är det han och hans telefon ringer och jag vet vilka som ringer också.

jag var så förstörd och viste inte hur jag skulle reagera det blev armarna utåt och tagarna bara spratt ut och ville inte ha med människan att göra för det han utsätter mig med, och han fick inte ta på mig eller något.

och vänninan ringde mig sen i gen och frågade om hon skulle hämta mig och barnen och jag sa att det är bäst så för hon ville inte att jag skulle sitta här ute själv med barnen...

så vi packade allt som vi skulle ha med oss och hon kom sen och det var sååå skönt när hon kom...

allt bara släpte för mig...

ha en skön fortsatt kväll...

Av miasolrosenmaria - 10 november 2012 21:45

 

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards