miasolrosenmaria

Alla inlägg den 4 mars 2012

Av miasolrosenmaria - 4 mars 2012 23:00

ja då var det upp och äta lite frukost och sen in i duschen och klä på sig, och gubben han började packa i hop alla grejor.

sabina ringde för att det hade hänt något med tim och han ville prata med mig och var jätte ledsen så jag hörde inte så där jätte mycket.

så jag pratade med sabina och hörde vad som hänt och det var att tim blödde jätte mycket i huvudet för att det var lek i vardags rummet, med hampus och Simon som lekte med filtar och allt på bordet, och sen hände något och tim skrek efter sabina.

så jag pratade med tim i gen och bad honom att lugna ner sig och att han måste låta sabina titta på det och se var någon stans såret är.

och sen ringde hon i gen och berättade var någon stans det va roch att det var ett jack, så jag sa att hon måste ta och blöta hand dukar och lägga på och trycka så att det slutade blöda och att det kanske drog i hop sig.

men sa att vi behövde ha så brottom hem utan kunde ta det lugnt.

sen skulle dom till kupolen i gen för att köpa ett par sandaler till dottern sin eftersom sonen hade fått från farmor, och sen gummistövlar till dom bägge.

så vi följde med och kollade lite och såg jätte fina skor till barnen som jag skulle vilja ha, men kunde inte köpa eftersom inte barnen var med och lite väl långt om dom inte passade, så det får bli en resa tid och köpa till dom om jag inte hittar dom här omkring där vi bor.

vi höll kontakten med sabina hela tiden och david henens pojkvänn låg med tim i soffan och dom andra 2 fick vara någon annanstans för att tim skulle få lugnt om kring sig.

men sen så blev det att vi åkte hemåt för att det inte skulle bli så sent och skulle till akuten med tim så att dom fick kolla såret som var.

så dert vart bara in och gubben slängde in packning och sendrog vi i väg i gen, och gu va man får sitta länge där.

och tim han var väldigt orolig och gnällig ville bara hem och frågade hela tiden när dom skulle komma och titta.

men han ville bara hem.

men sen så kom dom äntligen och han fick teip och sen ett plastad plåster så att det skulle hålla sig på plats och skydd för blött och så..

och han skötte sig jätte bra och var så duktig så..


sen hem och det blev jätte sent run 01 tiden och han var ju så trött...


 






Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards