miasolrosenmaria

Alla inlägg den 23 augusti 2013

Av miasolrosenmaria - 23 augusti 2013 10:45

upp tidigt och sen la mig en stund medans elias sover efter att ha ätit, sen upp och väcka tim och hampus för att fixa sig och äta frukost så dom är klara när gubben ska hämta dom för att åka till skolan.


sen blev det göra sig i ordning för att kunna gå med simon till skolan för han vill inte gå själv änngu, så jag följde med honom, och sen så tog jag en skön och härlig promenad för att möta upp gubben som ska hämta mig, men jag går ju inte hem och väntar utan promenarer så långt som det går, hi hii


och jag hade ganska kul på vägen där jag går, det känns som jag är hur stor som helst för bilarna kör över på andra sidan kör fältet lixom..

fast jag själv står nästan i diket med vagen..



Då mötte jag gubben på vägen som jag skulle, så jag vet inte hur långt jag gick men det blev en bra bit och skönt var det, kunde gå hur långt som helst ju, han tycker jag inte är klok, hi hiiii.men jag älskar att gå, men nu sitter jagi bilen på väg till Uppsala och ska kolla presenter till Tim som fyller i morgon...


Fan mår så djävla skit just nu, var på så bra humör innan jag kom till maxi stormarknad och skulle gå på toa, vad möterjag då jo fittan som jag hyrde huset av och hon hoppade på mig direkt och jag var själv... fan fan.


så jag gick i väg för att inte möta henne i gen för det blev såå jobbigt för mig, och sen åkte vi till gränby för att kolla lite på lekia och clas olsson om vi kunde hitta något där, och det gjorde vi.


sen hämta tim oc hampus som slutade tidigare i dag eftersom det är fredag då, sen hem för att komma i tid till simon också som ska hämtas.


sen hem och fixa och plocka upp det vi handlat och gömma presenterna då.


barnen ute efter vi kommit hem, det går så fort efter dom kommit innan för dörren så vill dom bara ut och cykla och leka, såå kul tycker jag..


Barnen kom in nu efter att varit ute en stund och ska mysa i soffan nu med lite chips och dricka och kolla på fångarna på fortet..



Ha en skön kväll. Kramizz


Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards