miasolrosenmaria

Alla inlägg under november 2014

Av miasolrosenmaria - 5 november 2014 18:15

jaq då var det morgon i gen och full fart, barn i väg till skolan och själv ge elias välling och sen in i duschen och fixa mig och sen bädda säng och fixa the, sen plocka här hemma och greja.


och elias är det full fart.


Ja då har vi bunkrat upp kastrullerna på vsrdagsrums bordet , hi hii



Sitt eget vis att dricka på


lite ord


Kloka ord


Ja här har man gnällt till sig äpplet som Tim hade och skulle äta , men nu så har Elias fått det och äter för fullt.



lite ord

:))


So beautiful!! <3


 





Av miasolrosenmaria - 4 november 2014 12:45

ja som vanligt så har det bara regnat och regnat så inte alls något vidare väder om man säger så, men vädret rår man inte på som vanligt.


Så sant!


God gärnings foto.



Av miasolrosenmaria - 3 november 2014 13:15

LOVE! <3


ja då var det en ny morgon och skolan börjar i dag och gubben fick åka med hampus i taxin för han var väldigt knepig och ville inte åka till skolan , så då får gubben följa med.


och jag fick i väg dom andra 2 till skolan och då blev det välling till elias och sen duschen för min del, sen plocka ur en säng och slänga i tvättmaskinen, sen gjorde jag the och smörgås och satte mig en snabbis vid datorn ocg grejade.


sen blev det natta in elias osm är trött och behöver sova en stund och jag kollade på hem till gården och mös en stund, men elias vaknade i gen ganska snabt så han ville inte ligga och sova så var bara att ta upp honom och sitta i soffan med honom en stund då.


sen började han greja och kliva ner från soffan, och leka i stället så jag gjorde lunch till till honom och gubben hade ringt och ringde i gen och berättade då att hampus vägrade gå in i klassrummet och jag viste ju inte vad man skulle göra för jag sitter ju här som sagt.


men han skulle se om det kunde gå en andra gångs försök, men sen hörde jag inget så jag fixade och grejade här, gjorde deg till bröd som skulle jäsa och sen baka ut det och in i ugnen och sen gjorde jag en satts deg till för jäsning och satte mig vid dtorn en stund och sen plocka ut från ugnen och baka ut den andra degen och slänga in i ugnen.


sen smsade gubben som ringde upp och då hade dom gått in i klassrummet och nu var hampus och åt och skulle vara själv på slöjden så får vi se sen.


ja sen var det fixa disken och plocka ur den och plocka i ny och fixa bänkarna och sen blev det kolla efter middag och det blev köttbullar och makaroner.


sen blev det lugnt och kolla på bolibompa och jag gick upp för att bädda en säng och elias var också med mig där.


sen natta in elias och kolla på halv 8 hos mig och sen natta in barnen och sätta mig i soffhörnan och kolla på kockarnas kamp och sen dicte och sen sova. hahah

Gilla sidan eller sk*t  i dets foto.


Nu så blir det zzuuzzilura.
Natti Natti

Nu så blir det zzuuzzilura. Natti Natti

Av miasolrosenmaria - 2 november 2014 13:00

ja en lite rolig kalender om man säger så som jag såg på fb och var bara tvungen att lägga den här , den är ju hur skojig som helst ju.. hahahaaa        

det ska vara en julkalender, hi hii


Is it the kind of wedding you are looking for? <3


Perfect match <3Dress-> http://bit.ly/1wQbNRbShoes-> http://bit.ly/1wQbNRfEarrings-> http://bit.ly/1wQbNRhRing-> http://bit.ly/1wQbNRiFlower-> http://bit.ly/1wQbN3B


ja barnen dom städade sina rum i dag på förmiddagen och sen så tog dom det lugnt och gick ut en stund , i dag ska tim komma hem i alla fall och det blir tidigare än vad han vill för han ska ju göra lite han också, och sen är det ju skola i morgon efter lovet så nu börjar alvaret i gen. så skönt och få in rutinerna i gen.


och dotter sabina ska komma i dag och umgås med små syskonen och vara här en stund, men det var ju inte så mycket prat direkt, svår att få svar när man frågade något, så hon vill inte säga eller berätta något, så märkligt att det är så svårt.

men hon vill ju ha så då får hon ha det det drabbar henne själv till slut så.


ja hon var med barnen i alla fall och lekte med elias som var jätte blyg i början men kom i gång sen i alla fall, och hon åt middag här och sen så följde tim och simom henne till bussen när hin skulle åka här i från.


och då blev det duschning som gällde för barnen och plocka fram kläder till i morgon och fixa väska och allt sånt så det är klart i morgon bitti.


sen blev det lite tv och sen natta in dom för att sitta ocgh mysa i soffan och kolla på tv och det blev maria langer och efter det sova.


 

Av miasolrosenmaria - 1 november 2014 15:00

Upp tidigt och in i duschen och göra mig i ordning och sen Elias tur och Tim och Simon frukost och sen klä på oss och gå i väg , dom till skolan och själv skulle jag till bussen mot Uppsala på möte .


gubben var ju redan i uppsala så kom och mötte oss på stationen och då så tog han elias och gick på stan och grejade medans jag gick en promenad mot habiliteringen där jag skulle ha mötet, och det gick jätte bra och skönt att få prata av sig om allt med barnen och vad man kan få hjälp och stöd i hur man kan göra så bra som möjligt i vissa situationer som kan uppstå.


sen gick jag mot centrum och då möta gubben och elias och då gick vi till macdonald och åt lite mat för elias behövde få äta lite innan vi drog till bussen hem i gen.


Ja vist ja jag glömde slänga in foto på nya färgen som jag gjorde i förrgår, men nu kommer den i alla fall .



Nix pix i lingon skogen, nu så bär det av mot sängen och få lite blund för upp tidigt i morgon , jipppiii

Nix pix i lingon skogen, nu så bär det av mot sängen och få lite blund för upp tidigt i morgon , jipppiii


Av miasolrosenmaria - 1 november 2014 12:45

ja då var det morgon och det var ju inte värdens bästa väder man gick upp till om man säger det, såå grått och trist ute och regn som vanligt och precis i dag då vi ska åka buss till uppsala för att handla lixom, jag som ville ha sol som det varit nu i 2 dagar , men inte i dag.


men först så blev det dusch och sen frukost och fixa elias och sen gubben ringa till tim som hade sovit borta i natt och ville veta när han skulle hämta honom för han ville ju följa med och handla.


men det blev helt ändrat för han skulle sova över i natt i gen så det blev inget hämta honom utan det var bara göra oss i ordning snabt och fixa med allt som skulle med, sen gå till bussen som bara går varej timme på helgen, och tar typ en timme in så väl planerar som sagt.


men vi kom i väg och klev på bussen och är på väg och det var så skönt.


Mia Maria Anderssons foto.


Åker bussen






sen klev vi av vid boländerna och gick först till ikea och tog liten snabb lunch och elias behövde äta lite, men fan så mycket folk det var där och inte nöjd med hur dom gjort med bord och stolar där inte , fick inte alls plats att sitta när man skulle äta så fick stå, men men vi åt och sen så gick vi till citty gross för att handla mat som behövdes hem, och godis till kvällen så klart var ju jätte viktigt, hi hiii.


sen tog vi en liten fika eller barnen ville ha en korv och dricka och då fick dom det, och elias åt också och fick en yuoghurt och sen till toabesök också, och sen kolla när en buss går då, men vi fick vänta ca 1 timmen till nästa för den hade ju precis gått.


men sen så gick vi och vilket väder det var sen, ösregnade ju så inte alls kul att vara ute och sen gå till en buss hållsplats till råga på det, nääeee inte kul alls.      


Ja då sitter vi på bussen hem och det regnar ju så fruktansvärt värt om man säger så , inget vidare väder alls , längtar hem till soffan och värmen nu kan jag lova .


Mia Maria Anderssons foto.


Mia Maria Anderssons foto.


Ååå vill ha

Hellkes Ringars foto.


Såå bjutifull love  

Love!! <3


You Love Diamonds? <3


Fan så mörkt det ska vara

Fan så mörkt det ska vara


Sött nattlinne med volanger i spets. <a href=www.evasunderklader.se/pid/4775/ 559krFinns i storlekarna S/M och M/L." width="290" height="395" />


You are my Angel


Ja då så har tänt massa ljus och bara mys och nu natta in Elias och invänta så mycket bättre .


Spela upp filmklipp


Nu blir det kasta sig i säng och bara slänga ner huvudet på kudden och skumma in ,
Sov gott nu alla och dröm sött fina drömmar och vakna med ett leende på läpparna till en helt ny härlig dag med kaffe på sängen . Jiha

Nu blir det kasta sig i säng och bara slänga ner huvudet på kudden och skumma in ,Sov gott nu alla och dröm sött fina drömmar och vakna med ett leende på läpparna till en helt ny härlig dag med kaffe på sängen . Jiha��

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards