miasolrosenmaria

Alla inlägg den 6 juli 2014

Av miasolrosenmaria - 6 juli 2014 22:44

Morn då var det vakna men var lite väl trött och då kom gubben och tog Elias in till vardagsrummet och kolla på tv och jag fick sova lite till .

Sen efter en stund så vaknade jag och då gick jag upp och Elias vill bara mysa hos mig i soffan , så det vart att sitta kvar där bara och då kolla på tv också för det var sommarlov.

Sen gick jag in till köket och då fick han lite yoghurt och jag tog The och smörgås och sen blev det dusch och klä på mig och fixa tvätt i maskinen som skulle gå.

sen plocka i hop lite och barnen gick ut och hjälpte till att leta efter korken på poolen som man tömmer ut vattnet , men den hittade vi inte alls så det var att ställa sig på kanten så vatten fick rinna ut , fick göra så på olika sidor.

sen fick man vänta lite tills vattnet runnit undan och fortsätta så till det hade tömts uten del .

Sen hittade Tim det där locket som poolen stod på när den var full med vatten , ja inte undra på att man inte hittar något.

Ja sen blev det fixa lunch och Elias åt också och efter det så blev det natta in elias för han var såå trött och ghan somnade fort.

Då satte jag mig vid datorn och kollade och spelade , och kollade på reprisen på sommar krysset.

Och sen gick jag ut och kollade vattnet i poolen om deg hade blivit något vatten.

sen blev det bara ta det lugnt en stund tills elias vaknade och då blev deg mys i soffan och hade barn inne som spelade uppe i sitt rum.

Sen drog dom i väg ut och cyklade och jag hade elias och skulle ta in slangen och då fick jag ringa hem Tim och han fick passa elias så jag kunde dra in slangen och fixa sen klädde jag på elias och han fick ett korv bröd och satt i vagnen för skulle till butiken och handla .

och när jag kom hem så badade barnen och Elias var där ute och jag gjorde i ordning smeten till hamburgare, sen var det städning av köket och hall , vardagsrum.

Och barnen var uppe och spelade sen drog dom och spelade fotboll och jag började med maten och Elias satt och mös i vagnen under tiden för han var så gnällig.

sen var det duka och skala potatis och fixa och ringa hem barn som ska äta och Elias fick också .

sen fick han även lite sås och det var spännande.

Sen drog ungarna i väg i gen och jag fixade köket och sen satt och tog det lugnt i soffan och elias var på riktigt bus humör och ville bara ta min telefon.

Och fick lite glass att äta i lugn och ro .

Sen var det fixa välling och pyjamas till elias
och sen natta in honom.

Sen blev det barn som kom hem och spelade på rummet och en kollade på film på datorn.

Och sen dom natta in och jag kolla på film med gubben.

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards