miasolrosenmaria

Alla inlägg den 9 juli 2014

Av miasolrosenmaria - 9 juli 2014 08:15

Jaha morn morn vaknade av Elias men pappa tog honom med sig till vardagsrummet och kolla på tv och jag fick sova lite till.

Sen var det upp och duscha och sen leta shorts att ha på sig , men det blev klippa av ett par byxor som det var hål i knäna på , hittade hii

sen bikini över del så jag kunde sola lite då om jag ville .

Det blev vara ute en stund och hålla på med poolen och ta bort massa skit ur den .

Sen in och söva Elias som är trött och somnade ganska fort och Simon och hampus drog i väg till en kompis och tog med sig bad kläderna på en gång också

jag gick ut och passade på att sola lite mellan åt när Elias sov, men hade inte direkt någon ro utan gick ofta in och satte mig i soffan.

Men sen vaknade han vid lunch tid och så mys i soffan hos mig och sen göra lunch till honom och han satt och åt och efter det fixa till dom andra , Tim var i te med Simon och hampus.

Han var med en annan och dom var mycket här och grejade och badade och spelade lite också.
Sen var Elias och jag ute och han gick med sin lära gå vagn och hade kul.

Tim och hans kompis vadade i gen och sen var dom ute och cyklade runt lite och grejade.

Sen var vi inne Elias och jag och då bytte på honom .

Och efteråt så gick Elias upp i min säng och bara låg och myste och grejade och hade kul.


Sen blev det middag och efter det så gick Tim och tömde ut vattnet ur bad karet och gjorde rent så Elias kunde bada , och han hade ju jätte kul kan man säga.

Sen blev det fixa välling och natta in honom för gu så grinig och trött han var och man kan verkligen säga att han var det , för han somnade så fort och skönt var det för honom.

Och jag hade bäddat nytt i hans säng och även i min innan nattningen så det skulle vara klart innan han skulle lägga sig.

Sen satte jag mig vid datorn och grejade liteioch spelade och kollade på tv och barnen var uppe på rummet och grejade och en kompis skulle sova kvar och u dag fick dom göra sig i ordning för natten när kl var 21.00 för hampus och Simon hade varit ute i solen hela dagen och badat och lekt såjag tyckte dom skulle sova för sdet behövde dom verkligen.

Medan Tim och hans kompis skulle ligga och bara vila och prata en stund.

Sen gjorde jag mig själv i ordning och nattade in.

sov så gott nu.

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards