miasolrosenmaria

Alla inlägg den 14 september 2014

Av miasolrosenmaria - 14 september 2014 12:30

ååå i dag var jag verkligen trött hade sååå ont i magen i natt så det var inge kul alls, och fick sova lite längre för gubben tog elias och kollade på tv tillsammans, sen vaknade jag vid 09 tiden och gick upp och tog det lugnt.


sen blev det lite the och smörgås, och i dag blir det inge pass på bandet blir att bara vara och så, satt en stund i soffan och mös med elias och gav han välling och sen kom en kompis till tim hit och ska vara med honom hela dagen.


jag gick in i duschen och fixade mig och sen grejade och jag hade fått min mens så var innte undra på att jag mådde som jag gjorde och hade så ont , fy och blää.


sen blev det plock i vardagsrummet och göra i ordning elias och ska ta en promenad till val lokalen och det var ju såå skönt ute också, barnen var hemma och grejade, simon följde med e liten bit för han skulle till en kompis på vägen.


och vi fortsatte vidare.


och jag gick in då men först så hade jag inte med mig röst kortet, men jag viste att det skulle gå med legitimationen med tanke på att jag är ju skriven i kommunen.


men sen gjorde jag ju helt fel med valsedlarna , så fick börja om i gen, lite glömsk på hur man gjorde, hahaha.


men blev ju rätt till slut i alla fall.


japp sen blev det hem färd och elias sov ju såå gott i vagenen, och barnen kom och ,mötte oss på vägen , härligt .


och när vi var hemma så blev det lunch och då blev det nudlar och sen var elias ute på alltan och jag satt och bara tog det lugnt där ute och bara var en stund och tittade på hur min knatte höll på där ute.


Här håller vi på och grejar med stolarna på altanen


 

så söt min älskling.  

 


sen så blev det lite data och fixa middag okså.


Gilla sidan eller sk*t  i dets foto.


såå vackert.

You are loved!


Då har man fixat middag och ätit , sen gjort deg som fick jäsa och fixat tvätt som skulle vikas , bäddat en säng myst med Elias och kolla på manicken och sen om elefanter , bakat ut degen till bröd som skulle gräddas och sen barnen duscha och plocka fram kläder till i morgon och fika med nygräddat bröd och natta in .



Då var deg softa i soffan och bara vara och skit på tv , orkar dan inte kolla på val vakan , men knäpper lite på dosan och ser vad som finns och ser om något hänt på partisidan, sen knäpper man därifrån.


Har skrivit i kontakt böckerna och sen The och smörgås för en gång skull , och i dag vilket från bandet , nu är det spårlöst på 7 an son jag kollar på


God gärnings foto.


Marie Molin-Kalghoums foto.








Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards