miasolrosenmaria

Alla inlägg under oktober 2015

Av miasolrosenmaria - 15 oktober 2015 22:30

har inte så mycket att skriva och är så less på saker och ting och specielt här i knutby.


Inte undra på att man inte vill ha NÅGON I KNUTBY som vän här på FB .
Så mycket skit snack som det är och man kommer inte in i denna komun för alla håller sig för sig själva och släckter som är också så jär kommer man inte in , är mqn ny så är man typ skit och sen när en vuxen hänger ut barn , fy fan så man beter sig .
Därför håller man sig för sig själv och sköter sitt och pratar inte mer än Hej typ och inget mer.


och sen när jag lagt mig så hade moy lagt sig på sin plats och hon har krypit in längst in i hörnet och får plats där.

 


natti nati sov så got.


kramar / mia   

Av miasolrosenmaria - 14 oktober 2015 20:15

Jaha godmorgon alla och minusgrader , brr vill ha SOMMAR   

 


är så glad över att jag lyckas detta år igen och får knopp på min fina november kaktus, så kul.

 


Här eller elias med vatten bollar som man använder ute , men han slutar när man ska filma . Hahaa


sen var det sova för elias och själv så tog jag det lugnt och bara var och tog en kopp varmt te och satt vid datorn och grejade så klart och så kollade jag på tv och den funkade jätte dåligt, dålig signal var det hela tiden så det var ju menings löst att titta då, man blir ju såå arg.


sen blev det lunch när han vaknade och så tog jag kontakt med en gammal vän och vi har ju haft många duster så därför har vi inte haft kontakt , men tog kontakt förra året tror jag det var men sen så dog den ut och jag tappade bort telefon nummer och så, men jag skickade vänn förfrågan på fb till 2 av hennes barn och även till henne och skrev ett privat medelande för jag hittade henne på eniro och ett hem nummr men ingen svarade där vilken tid jag än ringde på, men sen skrev jag till en va döttrarna och bad om telefon nummer och så ringde jag och då pratade vi på jätte länge och hödes av flera gånger under dagen, så kul.


sen så kom barnen hem och så blev det fixa middag och när vi ätit så satte sig elias på sin lilla stol och spelade på ipaden och det var pippi som han spelade och tycker det är jätte kul.

   


sen så blev det tv och bolibompa och bara mys en stund och så fixa välling och natta in elias och så kolla på tv och bara vara när barnen lagt sig.


sen sova själv då så natti natti.


kramar / mia   




 

Av miasolrosenmaria - 7 oktober 2015 19:45

ja då var det morgon i gen och kallt som vanligt då brrr, och barnen ska ju till skolan och själv så blev det duschen efter dom går i väg och sen blev det en promenad i spåret med moy och elias så klart, sn hem och då satte jag mig i soffan och fixade lite med datorn och elias leker så klart med bilar och så äter han kex som han fick av mig.

 


sen när jag var klar så blev det gå upp och vika och sorter  simons kläder och lägga på sängen och i olika högar då och det var det här jag fick i hop och det var ju inte lite som sagt och det får ju ligga där tills han kommer hem coh då är tvungen att pröva dom.

 


och det var i den där svart som alla dessa kläder låg och sen så flyttade jag skrivbordet och på golvet där det ligger en hög med grejor, det låg bakom skrivbordet så det har verkligen inte varit så bra städat om man säger.

 


det här hittade jag på fb och det är ju sant.




och när vi satt i soffan så satt elias och spelade på ipad och hade jätte kul och det var trädkojans bananapa som han tycker är jätte kul.

 


och sen så var det ju så klart börja fixa ärtsoppa med baykon och lök i och det är ju så gott.

 


Det var ju tur jag han klart middagen för strömmen gick ju här 17.30 så det varg jj väldigt kul får jag säga och en djävla tid att stödja den tycker jag


så få se om jag får se bonde söker fru som jag tycker är ett jätte bra program och som jag har kollat på ända sen det började och kommer inte sluta titta på det heller.


då har man tänt en massa ljus så klart så man får lite ljus här inne med tanke på mörkret som kommer.

           


 


kramar / mia   


ja i dag så blir ddet ärtsoppa med baykon i och lök, mm så gott det kommer bli.


Av miasolrosenmaria - 6 oktober 2015 20:00

Jaha godmorgon på er och i dag är det riktigt kallt , här har vi - 2,6 grader ute . Brrr


Elias har jätte kul med sin stora boll


elias bygger med sina klossar och har jätte kul med dom och bygger för fullt.

   



ååå nu har elias och jag varit ute ocg gått med moy, såå skönt det var även om det är kyligt så var det väldigt härligt.
ha en skön dag.


Färgade håret som jag skulle gjort för länge sen , sen sövde jag elias som ligger och sover , och då tog jag te och smörgås och kollade på hem till gården så klart


Och så här blev det

     


Och fixat naglarna för en gång skull

 


Sitter och kollar på 1 an Morgans mission och den är ju så bra måste jag säga.


Elias leker

 


Fixa middag och det blir pommes och snigel, och sen har jag lagt ärtor i blöt till i morgon då det blir ärtsoppa. Mm


Fan va han är bra morgan och han gör verkligen något bra och jag hoppas att deg når ut till alla barn och skolor och man får upp ögonen nu för alla barn men även vuxna som mobbar på arbetsplatsen är deg också viktigt att nå ut till för dom är inte mycket bättre som vuxen kan jag säga.


Ja då var middagen färdig och upp äten och barnen fixat disk och bord och allt som är pö chemat .
Och nu så är som ute och tog även med sig elias ut också , det är så kul att dom tänker på elias också och frågar om dom kan ta med honom också och Elias blir ju såå lycklig och glad när han får följa med till lekparken


Natti natti nu sova och hoppas på en härlig skön sömn när man är såå trött


kramar / mia   



   


Av miasolrosenmaria - 5 oktober 2015 14:30

Alltså vilken dag det har varit, var ut på morgonen med moy , sen hem och satt vid datorn en stund och sen natta in elias och tvättmaskinen gick för fullt.
Sen lägga i en ny och så satt ha och kollade på hem till gården och bara var, sen vid 13 så försvann strömmen och då har man ju inget vatten heller och knappt något batteri på telefonen, men tur jag hade fick batteriet som jag kunde använda.
Så det blev väldigt tråkigt så klart, Tim och simon fick sluta tidigare och då skulle dom gå ut och då följde elias med.


sen kom dom in och då dansade elias och grejade.


 



Sen efter ett tag så kom vattnet och då var grytan klar men inte riset , så fick vänta på drg och så hålla på med tvätt och kämpa med den som låg i torktumlaren som inte ville torka och tvättmaskinen blev det bara fel på , blev bara så irriterad.


ovh här är jag själv.

     


Sen äta och så vika tvätt och så hänga tvätt och sen kolla maskinerna och så plocka upp mina kläder och sortera i garderoben och klockan blev bara mer och mer och har inte fått i säng elias .
Sen bädda hans säng och göra i ordning honom och då var ju kl redan 20, 30 och barnen göra i ordning sig och byta om .
Lägga elias och då var hon över 21.
Så natt in barnen och dö var jj kl 21.30 och då läsa liten stund och sen sätta mig i soffan med en kopp te och vänta på att gubben ska komma som jobbar över , är skit trött nu i all fall som jag hållit på .


Så nu snart blir det natta in mig själv så klart , sov så gott nu alla .
Fast jag vet ju att inte många läser så varför skriva något huvudtaget



kramar / mia   

Av miasolrosenmaria - 4 oktober 2015 21:00

ja då var det en ny morgon och söndag på slutet av veckan och sovit ganska skön sovmorgon fick jag och så när jag vanade så blev det duchen och så te och smörgås.


sen blev det ett riktigt jobb  att göra och det var ju att flytta garderober som står i mitt rum och dom ska tyvärr flyttas upp till övervåningen i ett förråd i stället så jag får större rum .


men såg här på FB och det var mia skäringer som sjunger halelulja och det är ju så vackert för hon gör det såå bra och man får riktiga rysningar när man hör henne sjunga den och tårarna kommer bara.


och sen så var det bara börja med garderoberna som gubben skulle försöka kolla hur man skulle kunna montera ner dom, och då var det ju bara att plocka ur lådorna först så klart.


men det var ju inte det lättaste eftersom vissa lådor var lite fel monterade så det va rju bara att fixa till dom först då, och samtidigt fixa lunchen också mitt i alltihop för barnen måste ju få något i magen.


och här så blir montera ner och flytta upp.

 


och så här ser då min säng ut nu då.

 


och här ska dom stå i stället i förrådet .

 


 


 och här så håller gubben på att fortsätta montera ner och det är ju 5 garderober som ska ner och upp.

 


och det värsta jobbet är ju att bära upp alla dessa korjar som ska in i garderoberna eftersom jag höll koll på vilka som skule in i vlken och platas och allt, men det var svettit med att springa upp och ner hela tiden. men det gick ju bra.


ja då vart det natta in barn efter middag och tv och så själv duschat och mått bra och sen så kolla på annika tror jag hon hette på fyran.


nu sova natti natti


kramar / mia   

Av miasolrosenmaria - 3 oktober 2015 21:00

oj i dag så sov jag länge och det behövdes om man säger så, och jag blev serverad te och smörgås och sen så kom hyresvärden mitt i alltihop för att fixa altan på baksidan och då var gubben med där och kollade och visade var det var någonstans, och sen så åkte dom för att hämta en stege som vi inte har.


sen så kom bara hennes gubbe och han hade en hund med sig som fick sitta fast och vara med där ute, och barnen gick ut där och kollade och även elias ville ju följa med ut dit.


och sen kom dottern och skulle hämta sina paket och var här bara en snabbis för hon hade brottom tillöbaka för hon skulle bort.


tänk om man kunde få något så personligt med en fin text på.


och så blev det duschen för mig för den hade jag inte kommit in i ännu, men nu så vard et ju dags för det tyckte jag, och gubben han var ju där ute och hjälpte till med alltan och hämtade grejor som han behövde där upe som han var.


ja så blev det lunch och dom blev klara där ute gick ganska fort ändå för han fixade med plåt för tillfället under vintern här nu så att det skulle stoppa vattnet till våren för då blir det mycket som kommer hända här med alltan på bak och framsidan och annat också.


och sen så blev det åka till uppsla för att handla lite till kvällen coh jag behövde lite mer till mat och sånt, så vi åkte till Ö&B först och sen blev det willys och så sist ica maxi för att kolla lite telfoner och i pad vad det kostade och sånt.


sen så blev det hemåt och så fixa middag och då blev det enkelt som makaroner och stekta köttbullar och så mys i soffan och sen byta på elias och barnen komma in och göra sig i ordning för att sen sätta sig och äta godis och bara mysa med chips och gjordnöts ringar och dricka, och elia shan hade också godis att äta och han åt mycket chips.


sen blev det natta in honom och så kollade vi på spring som går på lördagar, och efter det så blev det sova och natta in barnen.


 


kramar / mia   

Av miasolrosenmaria - 2 oktober 2015 20:30

god morgon ja tidigt uppe som man helst inte vill när man känner sig så trött, men bara att gå upp för att väcka barn och så och fixa frukost och se till att hampus fixar sitt med väska och sånt och sen myser han i soffan innan taxin kommer och dom andra 2 har också kommit ner så här tidigt och fuixat sig dom också.


så var hampus i väg och så satt vi i köket för att elias ville pärla med pärlplatta och så, men han ledsnade så jag satte mig och grejade och gjorde denna gubbe.. hahahaaa

 


tim och simon undrade vad jag hade gjort så klart för dom såg inte vad det var, men sen såg dom..


och så var dom i väg till skolan dom ockås och tim kommer inte hem i dag, för han ska följa med en kompis hem efter skolan och sen åker han med dom till dicot som ska vara i kväll.


så gick jag själv in i duschen efteråt och det var verkligen skönt i bland så vill man ju bara så där så länge och bara njuta och känna värmen strila över kroppen, men som sagt det går ju inte att göra det.


och ja undra om det är dags att plocka in elias och mina kläder i garderoben och byrån nu , det börjar jj bli lite mycket där i . Haha

 


Elias lite pumsig tror jag

 


sen så gick vi ut med moy i det kyliga härliga vädret, det var ju riktigt skönt ute i alla fall, även om man inte tyckte det och man såg på termometern så var det uppfriskande.


nu sover elias och själv sitter jag och softar I soffan och kollar på hem till gården , och jag känner mig själv trött och har ingen list med något så jag tar nog klädhögen i helgen i stället , känner att jag behöver bara vara i dag , höll ju på hela dagen i går .



och sen så kom ju dom andra 2 hem från skolan och så gick vi ut med moy och tog en härlig promenad i gen så här på eftermiddagen, och det var ju riktigt skönt och vi gick lite längre än vanligt och elias han gick med och höll mig i handen som alltid på eftermiddagarna.


var tvungen att gå till butiken för att handla lite och ta ut penger till barnen och så hämta ut paket till dottern som hon ska hämta i morgon, och hampus handlade lite själv som han ville ha i kväll för han ska inte gå på något disco vill hellre vara hemma med mig.


här sitter vi i soffan och kollar på tv och bara myser och elias han har jätte kul och sjunger och har så roligt och simon ska ju också sjunga vill elias så klart .


sen så körde gubben i väg med simon till discot.


Elias och Hampe har myslväll medan dom andra är på disco.
Och vi har tända ljus också

       


och vi kollade på fil och det blev frost som vi kollade på den är ju så bra.


och sen vid 22,00 så skulle gubben hämta tim och simon från discot och när dom kom hem så var det bara göra sig i ordning för att natta in och jag ville bara i säng var såå trött så höll på att somna flera gånger.


Nu så säger vi natti natti för den här kvällen , sov gott nu alla där ute .


kramar / mia   


 


sen gick vi hem och det blev full fart och middag skulle ju göras och så blev det midag och simon väntade på att klockan skulle bli 20,00 för då skulle han åka till discot och ha kul


Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards