miasolrosenmaria

Alla inlägg under oktober 2015

Av miasolrosenmaria - 1 oktober 2015 20:15

    oj så tidigt man måse gå upp och i dag så är det då torsdag och vi närmar oss en elg med lite ledighet och kanske sovmorgo också, men nu så vi inte där ännu så det är bara att gå upp och väcka hampus och s fixa frukost till honom och så sen att han kollar att allt är med i väskan och så vart på toaletten och fixat med tänderna, sen slappa en stund innan taxin kommer som är väldigt skönt för honom, sen så kom den och då var han i väg då.


och dom andra 2 kom upp efter ett tag och då var det fixa med frukost där också och skulle dom kolla i genom sina väskor för att kolla om dom har med allt och inte glömmer något.


elias håller på med sina legobitar för fullt så här tidigt på morgoen.


och så slänga in en maskin tvätt och sen in i duschen och fixa till mig själv och sen var det byta på elia soch klä på honom och så vard et gå ut på promenad med moy och det är ju så härligt och skönt att komma ut så här på förmiddagen.


och när vi kom in så blev det plocka ur maskinen och lägga i en ny och sen prata i telefonen och så efter det så blev det söva elias som är så trött, sitter nästan och sover i soffan, och själv så blev det en kopp te och mysa i soffan med hem till gården så klart.


sen så kom elias upp och då blev det lite mys och sen fixa lunch till honom och han åt väldigt bra och så byta på honom innan det är dags att klä på i gen för att gå ut med moy, och när vi gick så var elias så härlig gick och höll mig i handen hela tiden så mysigt .


när vi kom hem så började fullt arbete så klart, först så vika massa tvätt som bara legat ett tag och hängt tvätt och slängt i en ny maskin så klart, men som vanigt har jag inte plockat in elias och min tvätt då.


Den hamnar i korgen , men får ta tag i den i helgen för jag lär rensa ut lite kläder från elias då . Men det där att göra det och orka ta tag i kragen där, men det tar ju emot. hahah


sen blev det fixa ugns pannkaka och så fixa deg som skulle jäsa och bakas ut till bröd sen, barnen är i lekparken och det är full fart där , och så har jag plockat ur diskmaskinen för att få plats med allt som jag ska göra.


Då har vi ätit , plockat disk , hängt tvätt och bäddat säng , nattat elias och bakat bröd och nu snart natta in barnen som tagit kvälls macka


Nää nu så är det natti natti för min del


kramar / mia   



Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards