miasolrosenmaria

Alla inlägg under april 2016

Av miasolrosenmaria - 12 april 2016 16:15

god morgon på er och det blev upp och så få  väg barnen till skolan och så bara slappa en stund och så inta duschen och fixa till mig och slänga in tvätt i maskinen, sen fick den gå flera gånger i dag.


ja det är märkligt att en november kaktus blommar nu i april liksom, men häftigt.

 


och här är lill jag nyduschad

 


har givit elias lunch och då passade jag på att hänga ut tvätten i det fina härliga vädret som vi har nu.


sen blev det promenad och det örjade mulna på ordentligt där ute.


men nu sitter elias och jag och ara myser i soffan och kollar på santa budies och bara har det skönt.

 



mys pys med lill plutten  

   


nej nu får ni sköta om er.


kramar / mia   

Av miasolrosenmaria - 11 april 2016 16:00

god morgon på er alla där ute, sånt härligt väder vi har där ute i dag, så det blir nog ut och gå sen i dag, klart man måste passa på nu med solen coh man mår så bra och blir ju så mycket piggare av den, när den väl kommer fram som sagt.


det blev att städa och greja och plocka ut mattor och sånt som ska göras , så härligt att få det städat i mellan åt, och efter det så blev det en härlig lång promenad.

                 


och moy tyckte det var jätte skönt med promeand, men var ganska så slut efteråt, men en skön dusch fick hon när vi kom hem, för nu är det i alla fall så pass varmt så då kan man ju tvätta henne som hon också behöver i balnd.

 


ja just det , i går så kom ju hyresvärden och ville ha vatten mätarens siffror.

och då visade vi henne vad vi höll på med där uppe och hon sa sen , ni får inte flytta  

det kallar jag verkligen , bla bla bla någonting, fick tyvärr inte fram ordet, fanns där på tungan men kom fan inte på ordet i alla fall.  

kan ju säga lite aningen knäpp då.


summan av det hela hon är jätte nöjd över det vi gör.



och sofforna blev så här , 3 an får jag ta bakstycket senare, men det blev väldigt bra ändå måste jag säga.

blev väldigt nöjd faktiskt.

 


ja och jag målade Simons fönster med filmjölk som många gör, men det blev som det blev med det, gick ju så där men det får vara.

 


ja det blev en lång dag det här och trött blev man på kvällen och det är väl för mycket luft. hahaha


ha det så gött och sköt om er.


kramar / mia    


 

Av miasolrosenmaria - 10 april 2016 21:00

   i solen som gör att man blir ju såå mycket piggare och ger så mycket glädje också  

   


ja så här blev i alla fall dynorna som jag färgade. och dom blev ju faktiskt väldigt bra måste jag ju säga.

 


ja och simons rum blev ett rum och satte upp grejor på väggen och gradiner och allt så han kunde sova där i sitt nya rum som han tycker så mycket om nu när det är nytt med färg och allt.

         


ja det blev en lång dag när man håller på och fixa rumet och allt och speciellt när det inte riktigt fungerar med att sätta upp saker på väggen som inte är normal, utan endjävla gips vägg och ändå så funkar inte riktigt fast man sätter i plugg, men va fan så arg man blir när inget fungerar och det blir bara mer hål efter när man gjort om allt och så blir det förstört.


men vi fick upp allt till slut i alla fall.


så nu säger jag bay bay.


kramar / mia   

Av miasolrosenmaria - 9 april 2016 20:45

ja då var det upp på morgonen och fixa och greja och då blev det att jag bara fick för mig att jag skulle färga om soffan för har ledsnat på den vita färgen som blir såå djäkla skitigt och måste tyvätta och tvätta stup i kvarten , så nu får det bli mörkt i stället och det blev att börja med 3 sits soffan.


   


sen så drog vi till uppsala för att fixa lite grejor på ikea och då tog vi lite fika, men elias han ville ju inte ha något alls, bara låg där i soffan och surade.


 


men pappa han ville ha .

 


gud va jag saknar min farmor så mycket men i bland är det så mycket och det gör ont av saknaden, men jag vet att hon finns där uppe och ser ner på oss varje dag och natt .

men längtar så mycket efter henen skulle så gärna vilja att hon fanns här så jag kunde vända mig och prata med henne om allt och när jag behöver, skulle vara så skönt.       

 


ja det var lite i dag då.


kramar / mia   


Av miasolrosenmaria - 6 april 2016 23:15

ja vad ska man säga, vilken morgon alltså.

först fixa frukost till 2 av barnen som ska i väg med taxi och buss.

sen ut med hunden och fixa gröt till tim och sen kom elias upp då fixa med honom och själv tog jag te och smörgås.


sen gick tim till skolan och då satte jag mig vid datorn och skulle spela perls perl och då fick jag helt plötsligt polska som språk och jag vette tusan hur jag gjorde för att få till det , och det gick ju inte att läsa och leta språk ändring.


så det blev att hämta hampus dator och gå in på simons sida och kolla vart man ändrar språk och då hittade jag det så nu är det rätsida på torpet.  


och sen har jag tapetserat klart simons vägg och målat en andra gång och fixat lunch till elias  och duschat har jag hunnit med och nu softa i soffan och natta in elias .

puhhuu  


och så här blev det i simons rum när tapeten sitter på hela väggen.

 


   


sen kom barnen hem 2 av barnen hem och tim ligger och läser läxa.

 


elias han kollar på film

 


hampus spelar

 


och simon kommer senare för han går på fritidsklubben.


och själv har jag satt i gång potatis och snart rulla köttbullar som är ett djävla göra, men det är ju dock godast i alla fall, när man gör dom själv.


sen så var middagen klar och simon kommit hem och då äta och sen så bara ta det lugnt i soffan och kolla på tv innan det är nattning för barnen


ha det så gött


kramar / mia     

Av miasolrosenmaria - 5 april 2016 22:45

ja jag kan ju säga att man fick riktigt höga teleräkningar för man satt ju och ringde heta linjen som det hette då och snackade med olka människor bara för att prata och slippa vara ensam, men det ångrde man ju stort efteråt liksom, men men det var ju kul också.


min syster flyttade hem till mig i gen efter att hon lämnat den där familjen så då bodde hon hos mig och det blev jobbigt och mycket tjafs och hon gick ju i skolan också och tog studenten , och hon träffade också en kile där i skolan som hon höll i hop med men han kom alldrig hem till mig utan hon var jämt hos honom och en tjej kompis som bodde i hop, och där var syran jämnt, och jag var i uppsala så klart.


vi hade varsin kille fast dom bodde ju i uppsala och kom ofta hem till mig också så klart, och det blev en väldig fest en gång och då tog kompisen sin killes bil nycklar och skulle köra och jag satt i säätet bredvid och så startade hon bilen och så drog vi i väg och tyvärr så var vi ju inte nyktra om jag säger så.


och sen så blev vi stoppade av polisen och hon sa att jag skulle dra på en gång , men jag kunde ju inte lämna henne där, men hon bara sa att jag skulle sticka och sen förklara för honom och berätta allt , fan vilken pärs och vad man ställt till med, och inte blev det bättre när man ska förklara för honom vad som hänt när han sovit.


och så klart så fick inte han hämta ut nycklarna till bilen utan det var ju då lilla jag för jag var äldre än dom och det var ju inte så kul att stå där och kvittera yt dom, och så väntade jag på min kompis som satt i fylle cell och nyktra till då.


sen äntligen så kom hon ut och vi gjorde inget annat än pratade om det som hänt och varför ochhon ringde till honom för dom hade ju dragit till uppsala och hon ville ju träffa honom och förklara och det blev en väldig rulians och snack och gråt och ja jag vet inte vad.


men vi åkte i alla fall till uppsala och träffade dom och sen så hade dom fixst en lä'genhet som vi kunde vara i och där festade vi och hade kul och drack allt möjligt och skrattade och grät omvartannat.


men kså kan det vara och speciellt när man inte är nykter , för jag kan ju bara klä på mig och dra om jag blir irriterad och förbannad då går jag bara, och det hade jag ju då gjort bara dragit ut på gården där och visste ju fan inte vart jag var, så kul så.


hahahaaa


nä slut


kramar / mia   

Av miasolrosenmaria - 4 april 2016 22:30

ja livet det är mycket och mäktigt kan man ju säga.

men här så var jag hemma från jobbet och låg och sov för var trött efter att jag jobbade sent på vällen, och då ringder det på dörren och när jag öppnar så står min syster där ute och vill inte gå till skolan eller tillbaka till familjen, och bara grät och var så uppjagad, så hon fick komma in och sen var ju jag tvungen att lösa saker och ting, typ börja ringa min mamma och prata med henne för jag hade ju fortfarande konatakt med henne, och då blev det så att hon och hennes gubbe kom ut och så körde dom hem systern och där så pratade dom med den så kallade kärringen och hon fick ju då höra både det ena och det andra av han, och det var ju inte lite så att säga.


och så packade dom i hop systerns saker och så fick hon då bo hos mig och det var ju inget som jag hade vä'ntat mig och inte riktigt vija heller, men det blev så och då fick jag ta hand om henne och fixa med mat och tvätt och allt djävla skit, så less jag var för hon gjorde ju ingenting trodde ju allt bara fixade sig självt liksom, så det var ju bara att stå ut och jag fortsatte leva mitt liv som jag gjorde tänkte inte alls ändra på det, men sen så blev det att hon fick bosätta sig hos en familj för hon var omyndig förklarad tyvärr, fast hon var 18 så ansågs hon inte myndig, och hon ville ju inte detta men var tvungen och då var det åt ett helt annat håll från den andra familjen och så blev det en bra bit ut i skogen, jag åkte och hälsade på henne någon gång och hon vile ju bara därifrån men hon fick inte detäven om hon inte trivdes eller något.


ja dt var inte lätt med något alls vad jag än gjorde så var allt fel och jag kände mig bara mer värdelös och hade så djävla mycket i hela sjäen som var så trasigt och mörkt, allt bara fanns som värdens vägg framför mig , vad jag än gjorde så kom bilder om hur det varit och jag såg allt, och när jag mötte dessa djävla människor så bara vände det i magen som djävla karusell och visste inte vart jag skulle gå eller vända mig, men dom kände ju inte i gen mig visserligen men det kändes obehagligt att möta dom på stan, det blev jobbigt ändå även om det inte skulle behöva göra det, men jag kunde inte få bort den kännslan tyvärr, mådde skit varenda gång var ju hur jobbigt som helst.


men det var skönt att ag hade mitt jobb och min kompis som jag gjorde allt med och var i uppsala och grejade och hade oss, hur djävla kul som helst ju, man gjorde allt som man inte gjort typ .


nää slut för denna gång


kramar / mia     

Av miasolrosenmaria - 3 april 2016 14:15

då är det söndag morgon och blev att fixa till mig och så elias och sen i väg mot bussen för att åka i väg mot uppsala först, och när jag sitter där på bussen så kommer simon och står och vinkar och jag frågar om han vill följa med och det ville han ju fast inte sa något förut, så då klev han på så där i sista minuten . haha

     


sen när vi kom till uppsala så vart det att köpa korv och pommes till simon och elias och så festis så dom fick lite enkel lunch för att sen gå till upptåget mot örbyhus , till min faster och kusin för att hämta batterier som dom samlat till simon som är med i batteri jakten.

på tåget

   


och här så är vi på väg då till faster

     


och det vart lite spring där kan man ju säga för dom hade en katt som elias var jätte intresserad av och ville hela tiden kolla vart den är och var så nyfiken och fika det var ju väldigt intressant och ville bara ha mer och mer. hihii


och vi var där ett tag men sen så var det dags att gå till tåget för att åka hemåt och elias var så begastiad i tågen som for förb i väldig fart innan vårat kom och han fick lov att sitta i vagen hela tiden för att vill inte ha honom springa omkrin på perången.


 


sen satt vi på tåget och elias somnade för han var ju så trött.

 


och när vi kom till uppsala så var det in till en butik för att handla en snabbis för att sen gå till bussen.

sitter på bussen hem nu så skönt kan jag säga, blir en lång dag när bussarna går så sällan.

     


och här har elias vaknat och fått kexchoklad för att få något i magen.

 


ja sen hem och då blev det middag med mos och korv och sen duschning för barnen coh så natta in och själv satt jag och bara mös i sffan och kollade på johan falk de 101 patrioterna.


då var filmen slut och nu gjort mig i ordning för att invänta jonn blund, så jag kommer upp i morgon för skola för barnen , så nu komma in i rutiner i gen och slut med ledighet.


ha det så gott och sköt om er nu.


kramar / mia   

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28
29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards