miasolrosenmaria

Alla inlägg den 6 februari 2013

Av miasolrosenmaria - 6 februari 2013 16:00

vaknade och då blev det lite frukost och mamma ringde och frågade hur det var, och ville veta vart jag låg för hon skulle in och då ville hon hälsa på eftersom vi inte träffas så offta, och hon hade med sig massa grejor till mig också.

sen kom läkaren och sa att jag kunde åka hem och att dom inte tänkte sätta i gång mig i dag för är det lugnt med sammandragningarna som det är så vill dom inte göra det eftersom det kan bli gulsot och grejor och dom ville undvika det och tyckte bättre att jag vänta till måndag och kom in då och då skulle dom sätta i gång mig, men dom ville ta kurvan först och då visade det sig att det var ju full aktivitet där inne och sammandragningarn hade börjat i gen.

så dom blev lite osäkra på detta så jag skulle stanna över lunch och vänta till eftermiddag för att se hur detta skulle utveckla sig.

sen kom min kära mamma upp ch hade med sig hur mycket kläder som helst som hon hade handlat, jätte gulliga och fina kläder..


   



sen åkte hon och dom kom och pratade i gen och jag kände att jag ville veta lite fört innan jag åkte hem hur öppen jag hade blivit och sådanna saker.

och sen avgjorde jag att jag åkte hem även om jag fick stanna men förlossningen var det fullt på och jag kände att jag hade mer glädje hemma med barnen än vara där i tråkiga rummet ensam..

¨så jag åkte hem och det va rganska skönt att komma hem men jag var sukskriven och gubben fick vara hemma så jag kunde ta det lugnt.

och då körde gubben hem både sabina och sebastian till sitt och jag var hemma med barnen och bara tog det lugnt..


kramizzzzz / mia


 

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards