miasolrosenmaria

Alla inlägg den 11 februari 2013

Av miasolrosenmaria - 11 februari 2013 14:45

ÅÅÅ gick upp tidigt och duschade och klädde på mig oh sen kom barnen upp och sa hej då för vi skulle åka in till kl, 08,00 till förlossningn för att sätta i gång mig.

och vi drog kl, 07,00 och det var riktigt mulet ute.


 


ja vi kom in och då kände dom på mig och fick ligga med plattorna på magen för att kolla hjärt juden på bebis och även sammandragning.


och sen kom vi in på et rum och då fck jag dropp och sen ligga med plattorna på magen och sen blev det sätta in rygg bedövning å det var klart och sen gjorde dom hål på hinnan då var kl, 12,00 .

sen började arbetet sättas i gång lite försiktigt och det känndes att värkar börja komma, men det tog tid i alla fall, men det gick fort med att bli öppen från 3 cm till 7 cm.

men det belv bara jobigare och jobbigare och rygg bedövningen den hjälpte inte tyckte jag och syrgas tog jag och inte det hjälpte heller.

fan vilken jobbig förlossning detta var, jag grinade och ville inte vara med längre och det hände inget när jag krystade och jag vände och hade det som dom sa, och nget hjälpte sen satte dom in dropp för att hjälpa till med värkarna och få lite mer fart på dom.

men ändå hände inget och jag bad att dom hjälpte till med sug klocka för jag orkade inte längre och det gjorde så on så jag viste inte vart jag skulle ta vägen det var den värsta förlossning jag vart med om.

sen kom lilla Élias kl, 18,08.

och gu va det var skönt att det var över äntligen, och jag kände ingenting där nere var så bedövad helt plötsligt.


 

här är lilla plutten som precis kommit till värden...


 

här har han blivit vägd och jag duschat men jag kunde fan inte gå in själv och göra det utan gubben fick lov att hjälpa mig gå in och även hjälpa mig duscha för haf hade ingen kännsel i nedre partit och kände inte ens att jag satt ner, så jag vågade inte släppa något utan måste hålla i mig hela tiden, har inte vart med om detta någon gång..

sen kom sabina och karin och hälsade på en stund.


jag fick kateter eftersom jag inte kunde kissa och den skulle jag ha i 3 dygn då och det var jag inte alls poppis med tyvärr men var ju tvungen då, jipppiiii

sen vid 11 tiden så kom jag upp på ett rum på bb och det var jätte skönt, men satt med Elias hela tiden för han ville bara suga och suga, så det blev inte mycket sova för min del...


ha det gött nu alla...

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards