miasolrosenmaria

Alla inlägg den 19 juni 2015

Av miasolrosenmaria - 19 juni 2015 20:30

då var det som sagt midsommar afton och en sån där djäkla dag som jag inte alls ser fram emot, inge rolig dag alls och känner inte för något alls egentligen, men men gick upp och gjorde i ordning mig och fixade och grejade och sen så blev det göra i ordning elias och så barnen fixade till sig och så skulle jag kolla vart det fans att fira midsommar någonstans runt uppsla .







sen så blev det att vi åkte i väg mot knivsta och skule fira midsommar där med sommar stång och dans, och först så blev det köpa lite fika bröd och sånt innan vi drog i väg mot kvarngården för att packa ur oss ur bilen och så gubben fick åka och parkera, medan vi gick till majstången och kollade på där och vänta på gubben.



sen när det var slut så blev det sätta oss och fika lite grann i det gröna och se vad som finns att göra.








ja barnen dom tog lite lotter och elias han fiskade i fisk damm och tyckte det var lite spännande.



sen såg gubben att det stod ju barnadbil bakom allting som vi gick till så elias fick se och sitta i och se alla saker.






sen så gick vi till bilen som stod en bra bit bort, och gubben ringde och kollade med sebbe om han var hemma och så, men han skulle i väg så vi kunde inte träffa honom en snabbis tyvärr, men vi drog hemåt och då börja sätta i gång med att skala potatis och göra janssonsfresteles och så tvätta färsk potatis som skue koka och så ta fram orv och köttbullar som skulle stekas och sen fixa med matjsesill och gräddfil och så slill och annnat.


dukat på bordet.



elias har börjat lite tidigare så han får i sig lite grann innan vi andra sätter oss.



min fina goda jansson s frestelse







hahaa han få ett foto på gubben i alla fall innan han vänder sig om .



och sen så blev det soff häng och tv och bara mys och så glass med jordgubbar så lart och så jag bädda en säng och så hänga tvätt och så bara ta det lugnt innan det var dags att lägga sig själv, var s trött.


hoppas midsommar varit bra och att ni haft det trevligt och skoj med kära och nära även i det gråa vädret, och att det vart lugnt och skönt.


ta hand om varandra nu .

kramar / mia   

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards