miasolrosenmaria

Alla inlägg den 27 juni 2015

Av miasolrosenmaria - 27 juni 2015 20:30

ja då var det morgon fast väldigt trött också, men jag låg kvar ett bra tag i sängen och bara slappnade av och slummra till då och då och sen så gick jag i alla fall upp till slut och så blev det duschen så klart som jag har som rutin att göra varenda dag och det är ju såå skönt och man vaknar till också.


sen blev det klä på sig och en kopp te så klart och sen blev det plocka i hop räkningarna och sätta sig och betala dom och när det var gjort så var det så skönt att det var gjort och så blev det som så att jag ville in och handla så det blev att fixa till elias och sen så simon som också ska med, så packa i hop allt som ska med i vagen och så i väg mot bussen.


och här så sitter vi i bussen på väg mot uppsla.





lilla elias.



gubben



simon



ett bättre foto




ja det blev att åka ända till stationen för skulle träffa sabina pojkvän där som skulle hämta post till sabina som hade kommit och som hon behövde, men jobbade så då blev det han som fick möta upp och ta emot det.


sen så blev det gå en bra bit för vi skulle ju liksom till citty gross och det är ju åt andra hållet som vi åkte förbi då, men det går ju at gå och det är ju så bra väder och själv så tycke rjag det är jätte skönt att gå.


så när vi kom dit så gick vi till ikea och åt lunch och det blev köttbullar till herrarna och jag själv tog lax som jag tycker är jätte gott och sen så blev det citty gross och handla då .


ja det blev en hel del och mycket mat men det går ju inte att handla hur mycket som helst när man åker buss då, utan få ju handla efter hur man åker och ska få hem allt, så det får ju bli en omgång till att handla då.


sen blev det fika efter handlingen.


och så till bussen och stå där och vänta en stund på den och det var ju skönt tycker jag .


då så sitter vi på bussen hem och elias fick lov att sitta hos mig för det var fullt vid barnvagnarna och då var det bättre att sitta hos mig och lugnt också och det var väldigt spännande för elias för han såg ut så mycket mer än vad man gör när han sittr i vagnen.


här så är vi 3, simon , elia soch jag.





elias och jag.



och elias han hann ta ett också så klart.



ja och när vi kom hem så fick hampus och tim gå till lekparken med elias som suttit i vag hela dagen nästan, så han får leka av sig och röra på sig också.


och här så försökte han gömma sig . hihiii




simon



tim



ja och hampus han hänger i gungställningen.



sen var det in och äta lite middag som blev en snabbmat som nudlar och sen blev det natta in elias och så blev det tv med tillbaka till framtiden som var jätte länge sen man såg.


och här tar jag en kall cider som jag hade kvar sen midsommar, kall och kylig.




och sen när filmen var slut så blev det nattain oss alla för nu är jag så slut ocg helt färdig och vill bara kasta mig i säng och få blund i dom små.


så natti natti på er alla där ute.


kramar / mia   


Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards