miasolrosenmaria

Alla inlägg under september 2012

Av miasolrosenmaria - 23 september 2012 20:30

Alltså i dag är det inte min dag en sån djävla hemsk dag.

är mig inte själv grinig irriterad och allt, barnen dom vaknade och satt och mös i soffan och kollade på bolibompa som vanligt som dom gör på helgerna eftersom det inte finns någon tid på vardagarna.

men i dag så var det precis som att dom hade bestämt sig för att gävlas helt och hållet och inte alls skulle vara tysta eller något, pratade hela tiden så jag inte fick sova något och jag sa till jag vet inte hur många gånger men mer än 1000 gg var det och inget hjälpte.

men jag måste ha somnat till och sen vakna lika fort i gen och då gav jag fan upp och klev ur den där förbannade sängen.

och klädde på mig och käkade lite fil och macka.

sen slängde jag in en maskin tvätt som vanligt och jag var så less på att se den där tvätten och att behöva tvätta varje dag.

Irriterad när en herre kommer och börja styra och vill ha ett rum att stänga om sig och sen bara tar utan att fråga.

så jag sa till slut att det fick räcka och att det går inte att komma och kräva saker för att man komme roch hälsar på i mellan åt och sen att man frågar om saker innan man tar.

och sen skulle jag vara med och spela tv-spel och då vara 4 stycken och jag tänkte att okej, men jag var inte på humör och blev mer och mer less på allting sket i hur det gick så jag gav upp.

sen orkade jag inte mer det bara brast för mig allting var i vägen hund djävlen klarade jag inte av att se var i vägen och sprang omkring och allt och jag orkade inte med det, så jag slängde tvättställningar och var så irriterad så jag viste inte vad jag skulle göra med mig själv eller ta vägen med mig..

sen bara gick jag upp till min dotters rum och bara stängde om mig och det bara brast mer och mer så tårarna kunde jag inte stoppa dom bara kom och jag bra kände att jag ville bara bort och försvinna åt helvete för jag orkade inte längre, allt blev bara så mycket.

all skit som är runt mig hela dagarna och sitter här 24-7 och ingen gör något för mig så jag bara rasade i hop, och jag var så trött och bara ville att alla bara försvann så jag kunde få vara för mig själv en stund så jag bara längtade tills barnen skulle gå och lägga sig och sonen åkte hem till sig och gubben åkte till sitt jobb, gu va det var skönt när jag bara satte mig i soffan och mös och kollade på tv och fick bara vara...


nu så natti natti....


 

Av miasolrosenmaria - 22 september 2012 20:15

Alltså barnen dom vaknade vid 07 tiden och då sätter dom sig i soffan och myser med filt och kollar på boli bompa en stund och det är så härligt för jag kan sova lite till medans dom sitter där och sen fixar dom frukost och grejar, sen tv eftersom det inte finns så mycket att göra för det är ju så grått och trist ute så det är inte sant, det har ju inte gjort annat än regnat och regnat, inte mycket solglimtar alls som tittat fram.

sen fixade dom till katterna och grejade och sen fixa rummen med kläder och sängar och sen var det lunch och efter det så blev det spela tv-spel och det passade ju bra i det här vädret och själv så var det tvätt och tvätt som vanligt och det är inte ovanligt alls kan jag lova.

men men det måste ju göra som sagt trist men ändå.

ja sen fixa middag och sen blev det tv och gu va trött jag bara blev när jag skulle kolla på kör slaget som började på 4 an, jag slummrade till flera gånger och missade vem som åkte ut för då hade jag somnat till en bra stund, sen blev det natta barnen och själv kasta mig i säng var såå djävla trött så det var inte sant...

men såå skönt när jag kom i säng och somnade på en gång...


ja hoppas ni själva hade en bra dag.... kram kram 

Av miasolrosenmaria - 21 september 2012 20:45

Upp med barnen och se till att dom kommer upp och frukost och böcker skrivna och sen gubben i väg med dom och själv så gick jag och la mig i gen och sova, behövde det eftersom det vart så mycket och många tidiga mornar och långa dagar så behövde verkligen det..


och det var så skönt så att verkligen få sova lite mer, sen upp och då satte jag mig här och eldade i kaminen och vedspisen så skönt att verkligen kunna göra det eftersom det var inget fel någon stans.


sen satt jag mig här vid datorn och grejade och efter ett tag så skulle jag äta lite och då kom  fredrik upp och sen så hämtade jag ved och fixade, plockade fram mat ur frysen och sen spelade vi lite tv- spel och sen var det göra sig klar när dom kom hem för då skulle vi i väg och handla lite gott till kvällen och helgen så det var klart, och då fick barnen plocka godis själva för 20,00 kronor var och det var faktiskt väldigt spännande att se hur det fungerade och det gick ganska bra och sen att dom fick plocka själva det dom själva ville ha också det är ju härligt..


ja sen hem och fixa middag och sen spela lite och sen var det tv fångarna på fortet då och gott att äta till..


ha det så gött nu , kramizzzz

Av miasolrosenmaria - 20 september 2012 20:30

Ja då var det se till att barnen vakna och fixa frukost och sen kolla väskor och böcker skrivna, sen drog gubben i väg med barnen till skolorna och lämna dom, själv var jag hemma och då in snabbt i duschen och fixa till mig och gubben på väg hem för sotaren ska komma här på morgonen mellan 7,30- 10,00 och man vet ju alldrig vilken tid egentligen gäller.


men gubben hannn hem och skulle fika men då knackade det på dörren och där stod ju då sotaren och han kollade i pannrummet och sen kaminen i sovrummet och vedspisen i köket och då fick vi även veta hur man bakar i vedungnen så det blir väl att testa det någon gång då.


käka lite efteråt när han åkt och göra sig i ordning för att åka in till uppsla och då handla på citty gross och sen på willys och sen till skolan för möte med psykolog som gjort utredning på hampus och sen hem för att hämta simon och hem och lasta ur alla varor och gubben i väg till enköping för att hämta sonen fredrik och sen örsundsbro och hämta dottern sabina och hem då middag och sen full fart här hemma..


ja sen natta in barnen och kolla lite tv försöka med i alla fall.

men sen var det natti natti....

Av miasolrosenmaria - 19 september 2012 20:15

Ja fan alltså att man måste upp så förbannat tidigt jämt som jag hatar, men det är ju bara att göra det och in i duschen och se till att barnen vaknar och gör sig i ordning och fixa frukost och fixa till sig själv och skriva böcker och sen kolla allt är med när vi ska åka.


så då bär det i väg till skolorna sen själv till barnmorskan eftersom jag började blöda i måndags, och då pratade vi lite men hon ringde till gyn sjouren och fick en tid där snabbt för att få en riktigt underkökning på mig och att se att barnen mådde bra och allt, så det var bara att åka upp till akademiska och sitta där en stund då och det är juuu såå jobbigt att bara vänta och vänta.


men äntligen så fick man komma in och svara på frågor och sen under sktningen som gick bra men dom fick ta in en barnmorska också som fick kolla för säkerhetskull, och dom hittade ingenting som orsakade blödningen så det var bra med allt och barnen mådde bra och allt.


ja det var väldigt skönt faktiskt så då vart det att åka och fika lite och sen åka till media market och kolla lite och sen gränby centrum för att gå in på game och fixa till ett spel som var repit så dom kan spela det, och det är så skönt att det går att fixa det i stället för att slösa på att köpa nytt....


sen vart klockan mycket så vi tog en lunch på ett jätte bra ställe där vi åt pizza buffe och det är ju så gott och sen var det dags att åka och hämta barnen...


sen hem och barnen fixa till katterna och sen läsa läxa och spela liten stund då...


ja ja så ha dert så gött....

Av miasolrosenmaria - 18 september 2012 20:15

Ja då var det upp tidigt som fan och in i duschen och sen väcka barnen och fixa till mig medans dom åt frukost, sen plocka i hop allt och skriva böcker och se till att dom har med sig allt i sina väskor.

sen drog vi i väg ock lämna dom i skolorna och sen dra i väg till Kallhäll till min bästa vän majte som var så länge sen jag träffade och pratat med, ska bli skit kul att träffa henne nu och få sitta och snacka som förr, det var länge sen man gjorde det och det saknar jag mycket.


ja vi kom dit kl, 09,30 som vi sa och det vart några timmar i alla fall innan vi måste åka för att hämta barnen i skolan och då blev det åka till enköping och käka på macdonald för att slippa laga mat för en gång skull och det kan vara vääldigt skönt i bland att bara få det serverat och slippa disken som man alltid har efteråt.


sen hem och fixa och greja och barnen spela lite tv spel och sen vart det natta in som vanligt för att dom ska upp i morgon i gen...


ha det så gött....

Av miasolrosenmaria - 17 september 2012 19:10

Fick ringa mvc i dag men nu får man ju vänta tills dom ringer den tid som dom säger, men dom ringde inte upp första gången så fick ringa ännu en gång och fick en ny tid då.

så ringde dom äntligen upp och jag behövde prata och fråga lite med tanke på att jag hade en blödning på morgonen och blev lite fundersam över det och vad det kunde bero på eftersom jag är i vecka 17 nu, men jag fick en tid på onsdag hos min barn morska och ska ha urin prov med mig.

men jag hoppas att det inte är något speciellt som man behöver vara orolig över.

så det har bara vart tagit det lugnt och gjort middag med kött färs sås och spagetti och sen bara slappa vid tvn och väntar tills jag ska natta in barnen för natten...

och själv bara slänga mig ner i soffan och bara softa och bara vara för mig själv innan jag ska bädda ner mig....

ha det så gött....

Av miasolrosenmaria - 17 september 2012 14:37

En tidig morgon full rulle, barnen hemma så inge sova på morgonen .
frukost och sen plocka en säng som det hänt olycka i och klä på mig, den ta det lugnt och gubben han fixade till skrivbord till 2 av grabbarna så dom blev nöjda och slipper tjaffsa utan har sitt eget.
och det blev hur bra som helst och dom blev nöjda och glada.

sen blev det lunch och softa i soffan med en tidning som jag satt och läste och lyssnade på musik i bakrunden.
väldigt skönt var det, behövde det kände jag.
väntar bara på att klockan ska bli middag för nu börjar det gå fö långsmat får jag säga, väntar på att tvätt maskinen ska bli klar också så jag får hänga den, för i kväll ska jag kolla på tv...

ha det bäst.....;)

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards