miasolrosenmaria

Alla inlägg under september 2012

Av miasolrosenmaria - 12 september 2012 22:53

Ja då var det upp kl, 06,00 för att slänga sig i duschen och kolla ungarna om dom är vakna och sne klä på mig och fixa mig i badrummet och barnen klär på sig och frukost och skriva i böcke roch kolla att allt är med och dörrar och lampor innan sätta sig i bilen och köra till skolorna med barnen och lämna dom.

sen någon timme som är fruktans värt tråkig innan jag ska till överläkaren på psykmotagningen.

äntligen sitter man i väntrummet och väntar och lite tidig är jag också, och et kom mer och mer folk som satte sig för att vänta, det var en äldre dam som satte sig och efter en stund så kom hennes son och ho frågade om han hittade en parkering och han hade gjort det och det var inte alls långt därifrån och hon undrade om det kostade något då sa han bara lite grann då och på pekade att det fanns ju en pant bank vägg i vägg så ho kunde vara lugn..

gick inte att undvika höra det....

ja sen var det äntligen min tur och vi skulle prata om medicinen och allt annat och måendet.

och medicinen var vänlig mot fostret men ändå bra att jag inte hade ätit under dom första 3 månaderna då barnet utvecklas och allt.

men att efter den 27 september då jag vart på vanliga ultra ljudet så kunde jag börja med lägsta och så får man se hur jag känner då.

sen ska vi hålla kontalt via telfon och även en träff innan jul.

sen så färdriva tiden medan man vänta på att kolckan skulle bli 13,30 då dom slutade skolan och sen upp till media market och kolla några gubbar som man har till wii spelet som dom ville kolla på..

sen hem och då plocka fram något enkelt ur frysen och fixa tvätt och middag sen disk och barnen ute, sen läsläxa med simom några gånger och det gick jätte bra och några fler sidor och han tycker det är jätte roligt och det är verkligen positivt.

sen läsläxa med tim och arbetsblad som skulle göra och han fixade allt.

dom är så duktiga små liven...  

sen var det på liv och död på 4 an i stället för bolibompa så klart.



här är en bild på bebisen från ultraljud den 17 augusti..


 


och den är 12 veckor + 3 dar.    eller      




 


så här stor är jag i dag och är i 16 veckor nu...  


natta in barnen och själv sätta mig här och sriva och glömde bort att bonde söker fru var i dag men kom i alla fall i håg att det var DALLAS i alla fall för det kan man inte missa..


nu säger jag natti natti...

Av miasolrosenmaria - 11 september 2012 22:00

  Ja då var det morgon i gen då, men så skönt att veta att man kan gå och lägga sig i gen när allt är klart med barnen och frukost och böcker i skrivna och dom åkt i väg...

jiippiii säger jag och det är så skönt att få sova ut lite till så man orkar med..

jag vaknade och slängde mig in i duschen och sen när jag klätt på mig så var det slänga in tvätt i maskinen som vanligt då, men det måste ju göras för den går ju inte i väg av sig själv och tvättar som är vääldigt synd i bland att den inte kunde göra.. hi hiii

men sen satte jag mig vid datorn som vanligt och grejade och hade mig för att sen lägga i ny maskin och sen lägga in tvätt i torktummlaren så att det stora får torka och sen blänga på tvn och plocka fram middag.

sen tog jag en promenad på 2,81 km, och det var ju varmare ute än jag trodde för jag tog på mig en jacka och allt för jag trodde det var kyligt ute eftersom det blåste så mycket och det är så öppna fält där man går på vägen så jag klädde på mig efter det som jag tänkte, men gu va varmt det är men skönt också...

men det är så mycket som jag vill göra och ändra och handla men har varken ork eller lust, är så trött hela tiden och det går bara upp och ner men mest är det neråt och det är för att jag inte tagit medicinen som jag ska äta hela tiden för Pipolär som jag har, för den slutade jag med när jag tog gravtestet och det visade positivt och min sambo han får ta mycket och höra mycket men han förstår mig och känner mig så väl och tar det med ro och jag vet att jag är fruktansvärd och elak, men försöker och det är inte lätt.

men jag gjorde middag och sen disken och simon hade läs läxa med sig hem och den satt vi och träna på och hanb tyckte det var jätte kul och ville läsa mer fast han hade bara 4 sidor,   men han tyckte det var roligt och var glad och sa att nu kan han läsa och när vi tränat några gånger så gick han in till soffan och visade sina bröder och sen läste för dom det han kunde...  

love this..

härlig gullunge...

dom kollade på liv och död sen natta in dom och själv satte jag mig här fanns inget att blänga på tvn, sen natta in och läsa bok i stället och skönt var det för upp tidigt i morgon ska med för har möte i morgon...


sov så gott nu...  

Av miasolrosenmaria - 10 september 2012 20:15

Urhs och blä för att gå upp tidigt men måste för att barnen ska komma till skolan, så se till att kläder kommer på och sen frukost och skriva i kontaktböcker och se till att frukt är med och ombyte i väskan.

sen i väg med pappa i bilen och själv slänger jag mig i säng en stund till och försöker sova lite.

vaknade efter ett tag och då är det klä på sig och starta datorn och fixa tvätta mskinen så den går i gång och själv sätta mig vid datorn och fixa och greja och bara softa och ta det lugnt.

sen äta lite fil och smörgås och blänga på tvn, hem till gården och plocka fram middagen.

det blev en relativt lugn dag, sen kom alla hem och då blev det full fart och plocka tvätten och fixa middag och sen barnen var ute med pappa och kollade på när han klippte gräset och grejade och hade sig och kollade på när hyresvärden plöjde på åkern brevid oss så det var full aktivitet utomhus, men jag var inne och bara tog det lugnt med disk och allt och sen satte mig här en stund i gen sen börjar det närma sig nattning för dom små liven och då blev det läsa saga och sen lyssna på skiva...

själv satte jag mig i soffan och glodde på tvn och åt majskolv till..


och nu blir det natti natti för min del ckså. sov så gott nu...


               

Av miasolrosenmaria - 9 september 2012 13:15

Barnen dom kollade på bolibompa och mös i soffan som vanligt och härligt så på morgonen, sen åt dom frukost och jag låg en stund.


sen gick jag upp och in i duschen och sen fixa tvätt som skulle torkas och tvättas så det var mycket och sen gubben fattade inte när man ringer och säger till om handling, för han bara pratar om sin djävla körning på jobbet och är så trött, och jag får inte mycket hjälp här hemma, är så djävla leds och förbannad.


han handlade ingenting till när han kom hem så fick göra något och det blev lite av varje med maten den här dagen och det ser fördjävligt ut överallt tycker jag och jag orkar inte ens ta tag i det för det är ju fan bara jag och jag.


tvätten ska ju hängas och sen det stora ska jag torka i tummlaren, men här kan man ju inte köra bägge 2 sammtidigt utan man får välja vilken som måste gå före tyvärr.


jag är såå trött så jag la mig bara ner i soffan på övervåningen och bara skulle ligga en liten stund men jag somnade där en stund för jag var så slut och färdig...


och barnen dom spelade i dag också medans han storebror är här och det är inte många dagar när han kommer på fredag och åker på söndags kväll.


 


sen blev det att han åkte hem till sig och barnen dom skulle nattas och sen hänga tvätten och försöka sitta en stund i soffan och bara få vara men jag orkade inte så det blev sängen när kl, 22,00 och bara läste en liten stund men ögonen dom gick i kors så det vara bara släcka lampan och lägga sig och sova...


så natti natti....

Av miasolrosenmaria - 8 september 2012 13:00

Jaha barnen dom vakna och då är det mys i soffan på morgonen med bolibompa och sen frukost, sen sa jag till dom att dom var tvungna att städa övervåningen och plocka kläder till tvättkorgen..

blev det spel på wii och då testade jag att dansa och det var jätte kul faktiskt och sen spelade jag lite golf som jag tycker är kul på spel men inte i verkligenheten då är det minigolf som gäller....  


sen så spelade barnen med fredrik och då var det mario,harrypotter och star vårs lego, som dom spelade och det blev lunch och sen spel och fixa till katterna också..


 



 

här spelar fredrik och tim.


 

simon och hampus.


sen blev det mys med körslaget på 4 an och godis till, sen natta in barnen och det fanns inget som jag var intresserad av på tvn, så fredrik frågade då om vi skulle spela lite mario och då gjorde vi det och vi hade skit kul....


en riktigt härlig och skön kväll....

Av miasolrosenmaria - 7 september 2012 12:45

Upp tidigt för att se till att barnen vaknar och klär på sig och fixa fram frukost och skriva kontakt böckerna och kolla i genom väskorna innan det är dags att sätta sig i bilen och gubben kör i väg till skolorna och lämna av alla.
själv så gick jag och la mig och sov en stund till.
gubben han var kvar i Uppsala och åkte till jobbet och fixade.
seb vaknade jag och då satte jag mig och fixade med datorn och så .
Kl,15,00 så kom dom hem och då kom även sonen Fredrik kom över helgen och det var kul.
middagen och apela wii spel där jag testa zumba och det var skit kul..
sen speade ungarna lite spel och sen vart det mys i soffan med fongarna på fortet och äta gott till...
simon han somnade hos storebror...


 

lilla simon sover så gott hos sin storebror....

Av miasolrosenmaria - 6 september 2012 13:15

Då var det upp i dag med och det är inte alls kul för jag vill hellre ligga och sova mer eftersom jag sover inte så bra på nätterna, vaknar offta.


men i dag så ska jag träffa min barnmorksa för att prata lite och höra om lite saker som jag behöver prata om.


med tanke på att jag inte mår så där jätte bra har inte ätit min medicin som jag ska göra sen graviditeten och slutade med den när jag tog grav testet och jag ska egentligen äta den hela tiden men gör inte det med tanke på barnet..


så därför är det skönt att bara få prata ur sig lite och få råd och så...


sen blev det en hel dag i butiker och så, jätte kul och tråkigt har man ju också....



Av miasolrosenmaria - 5 september 2012 13:15

Foto

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards