miasolrosenmaria

Direktlänk till inlägg 3 december 2012

mödravården !

Av miasolrosenmaria - 3 december 2012 16:45

Ja upp med barnen och sen dom i väg och jag la mig en stund för att gubben kommer sen och hämtar mig för jag ska inte vara hos mödra förrän kl, 14,30 och det är ju ett tag dit.

så jag låg en bra stund och sov lite och sen gick in i dusch och klädde på mig och fixade till mig och satte mig här vid datorn en stund och grejade och kollade med gubben om han var på väg och det var han så det var bara att vänta på att han sk akomma då.


ja tänk att för bara några dagar sen så var det + 8 ute och nu så har vi -17 bara så där det slog om med riv fart här och nu på dagen har vi -8 just nu då..


men solen den lyser i alla fall i dag med och det är ju härligt i alla fall, men inte när man ville ha den då var den så från varande den kunde..


 


mitt jag då..


jaha då har man en förbannat massa tvätt som man ska tvätta nu då, skulle vara så skönt att det bara var att tvätta en gång och sätta upp samma i gen bara att dom har ändrat sig till jul gardiner.

ja en väldigt kul tanke faktiskt..


då har man vart på mödra och barnen var också med och fick se hur det går till när dom lyssnar på bebisen.

och det var ju spännande tyckte dom och kul för dom att få veta hur det går till nu också..


så var vet handling och sen hem och middag, bolibompa och adventskalender som går nu och som dom tycker det är bra.

sen blir det att natta in dom små liven och få lite kväller för mig själv..


ska väl tända i kaminen då så man får lite värme då och höra det härliga sprakande och knastrande från elden, så mysigt att bara lyssna på..


nej natti natti natti på er...



 
 
Satu med 4 småttingar och gravid

Satu med 4 småttingar och gravid

9 december 2012 22:51

Tusen tack för ditt kommentar på Mirkas blogg! Guldvärt!

Hur mår du?
Grattis till graviditen,. mår du bra?

http://www.mybabydolls.blogg.se

miasolrosenmaria

9 december 2012 23:53

det var så lite, bara kul att dela med sig om hur man upplever saker.
jo jag mår så där, nu var det här inte planerat alls, så jag blev lite chockad när det visade sig att jag var gravid och hade svårt att smälta det och acceptera att jag var det.
och jag är inte 100 % där ännu men halvt i alla fall, känslor finns där.
men det är ju lite glädje ändå för jag hoppas ju verkligen att det blir en tjej nu då, eftersom jag har bara en tjej av alla pojkar, och sen var det väl meningen med graviditeten när jag blev det, det var bestämt så.
och jag har jobbigt med graviditeten haft blödning och sen har jag väldigt ont precis under magen så jag har svårt att gå och resa på mig i bland.
och sammandragningar har jag varenda dag, men det är inte så att jag behöver åka in ännu, men med dom 3 sista barnen så fick jag åka in mycket tidigare med värkar och fick då stopp spruta så dom håller lite extra koll på mig, och det känns jätte skönt.
och när jag väntade dottern så var jag öppen mycket tidigare i graviditeten så jag fick gå på kontroller på specialist mödravården väldigt offta och sen fick jag inte göra någonting, bära eller gå så mycket.
för jag var öppen 2 cm så tidigt och det var jätte jobbigt.
men nu vill jag bara att det ska vara över för det börjar bli jobbigt nu när, vill bara ha den lille i famnen i stället, men det är ju ett tag dit, men jag tror ju på att det blir i slutet av januari och början på februari inte i slutet av februari så jag slåss mot ultraljudet så få se vem som får rätt där då.. hi hiii ;) ;)
men barnmorskan går ut efter vad jag tror, så hon förbereder för samtal här i januari för att få in i sjournalen..
så det ska bli kul och få se hur långt jag får gå...
hoppas det går bra för dig och att du tar det lugnt och inte stressar så mycket utan gör det i din takt och sköter om dig..

många varma jul kramar/ mia ;) ;) ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

T

Av miasolrosenmaria - 4 november 2016 15:13

Av miasolrosenmaria - 26 september 2016 11:00

ja då var det morgon och så fick sova lite längre, var det tänkt men ändå så gock jag upp 06,45 fast jag hade kunnat sova till i alla fall 07,30. men men så jag gick in i duschen och fixade mig så jag blev klar och vaknade till ordentligt, sen så k...

Av miasolrosenmaria - 25 september 2016 13:15


god morgon och det blev ju duschen och sen slänga i tvätt, men sen var det ju så att jag skulle bara sitta och göra ingenting alls i dag. jo pyssla är vad jag ska göra och bara vara.   simon han drog i väg med bussen kl 8,53  till almunge för a...

Av miasolrosenmaria - 24 september 2016 11:00

ja då var det lördag och så duscha och sen så fixa med datorn för skrivaren funkade helt plötsligt inte alls, så försökte och försökte att få in den men det gick inte alls.   och så kollade jag hampus dator och den fanns inte där i heller så då f...

Av miasolrosenmaria - 23 september 2016 10:45

gomorgon och barnen har åkt i väg till skolan och elias och jag gick och la oss en stund på morgonen för att sova lite till, sen så gick vi upp och då blev det tv mys för elia soch själv så gick jag in i duschen och fixade mig sen blev det bara sitta...

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards