miasolrosenmaria

Alla inlägg under februari 2013

Av miasolrosenmaria - 12 februari 2013 15:00

ja inte sovit mycket alls och tråkigt har man eftersom det inte finns någon tv på rummet så, men sammtidigt så är jag inte ett dugg intresserad av det heller för jag är ju så trött.


 

lite vaken i dag då   


sabina var hemma i dag från skolan så hon kom upp till mig och var med Elias så jag kunde få gå in i duschen och sen gå och fixa lite frukost som jag inte heller hade ätit något.


 

här håller Sabina sin lille bror Elias och är så glad och stolt.  


 

här myser man i storasysters fmn och sover så gott..  




sen så var det läkar besök för Elias och allt var jätte bra med honom och han var inte alls glad så förbannad så, men det gick bra förutom att läkaren inte fick se ögonen då. hi hiiii


sen kom gubben med barnen och även sebbe var med och det var så kul att få träffa honom innan han skulle hem till sitt..


 

ja här sitter man på natten och är vaken och bara myser med lilleman...



 


här är en stolt storebror som håller sin lillebror...  

Av miasolrosenmaria - 11 februari 2013 14:45

ÅÅÅ gick upp tidigt och duschade och klädde på mig oh sen kom barnen upp och sa hej då för vi skulle åka in till kl, 08,00 till förlossningn för att sätta i gång mig.

och vi drog kl, 07,00 och det var riktigt mulet ute.


 


ja vi kom in och då kände dom på mig och fick ligga med plattorna på magen för att kolla hjärt juden på bebis och även sammandragning.


och sen kom vi in på et rum och då fck jag dropp och sen ligga med plattorna på magen och sen blev det sätta in rygg bedövning å det var klart och sen gjorde dom hål på hinnan då var kl, 12,00 .

sen började arbetet sättas i gång lite försiktigt och det känndes att värkar börja komma, men det tog tid i alla fall, men det gick fort med att bli öppen från 3 cm till 7 cm.

men det belv bara jobigare och jobbigare och rygg bedövningen den hjälpte inte tyckte jag och syrgas tog jag och inte det hjälpte heller.

fan vilken jobbig förlossning detta var, jag grinade och ville inte vara med längre och det hände inget när jag krystade och jag vände och hade det som dom sa, och nget hjälpte sen satte dom in dropp för att hjälpa till med värkarna och få lite mer fart på dom.

men ändå hände inget och jag bad att dom hjälpte till med sug klocka för jag orkade inte längre och det gjorde så on så jag viste inte vart jag skulle ta vägen det var den värsta förlossning jag vart med om.

sen kom lilla Élias kl, 18,08.

och gu va det var skönt att det var över äntligen, och jag kände ingenting där nere var så bedövad helt plötsligt.


 

här är lilla plutten som precis kommit till värden...


 

här har han blivit vägd och jag duschat men jag kunde fan inte gå in själv och göra det utan gubben fick lov att hjälpa mig gå in och även hjälpa mig duscha för haf hade ingen kännsel i nedre partit och kände inte ens att jag satt ner, så jag vågade inte släppa något utan måste hålla i mig hela tiden, har inte vart med om detta någon gång..

sen kom sabina och karin och hälsade på en stund.


jag fick kateter eftersom jag inte kunde kissa och den skulle jag ha i 3 dygn då och det var jag inte alls poppis med tyvärr men var ju tvungen då, jipppiiii

sen vid 11 tiden så kom jag upp på ett rum på bb och det var jätte skönt, men satt med Elias hela tiden för han ville bara suga och suga, så det blev inte mycket sova för min del...


ha det gött nu alla...

Av miasolrosenmaria - 10 februari 2013 14:30

Barnen vaknade tidigt och kollade på bolibompa och jag låg en stund till och sov, sen blev det upp och fixa tvätt som skulle tvättas och disk som skulle göras och även packa väska som ska tas med och brn kläder som ska med.

så det blev en hetsig dag.

fixade datorer i barnens rum så dom kommer från golvet här nere, och det var jätte skönt och sen la jag in en film som min älsta grabb hämtat till barnen som heter silver och den la jag in på Tims data men det gick inte på dom andra tyvärr.

så det belv olla på dator för barnen och det var spännande när dom hade egna datorer.


Tim spelar dator.


   

Simon spelar dator spel.


 

Hampus kollar film på inas dator ....


ja sen blev det middag och tv och gubben hämta Sebbe och då förljde Simon med och dom tycker det ska bli kul att ha sebbe där för dom träffar inte honom så mycket för han kommer inte ut så mycket tyvärr och nu får dom ha honom helt själva en hel dag när jag r på förlosningen.


men nu blir det natta in själv för att orka me di morgon..

natti sov gott nu... kramizzzz / mia   


Av miasolrosenmaria - 9 februari 2013 14:30

ja då var det upp och börja säta sig och sy och fortsätta nåla spetsen som jag ska ha på, och det är ju inte så lätt men det går och det ska det göra också, men sen när jag sytt på den och ska sy i hop kudd fodralet så blev det bara fel och fel spelade ingen roll vad jag gjorde och kollade hur det skulle vara, det gick väl mins 4 gånger och den 5 te så fick jag äntligen till det och sen var det påslakanet och det gick jätte bra och jag blev hel nöjd över det jag fixat själv.


men det tog hela dagen nästan men det är ju så när man ska göra speciellt.


 

japp så blev detta och nu så är den färdig bäddad och klar och härligt inbjudande att lägga ner lillen där i sen..


ja sen tvätta blev det med barn kläder som jag hittade i en kista som jag hade glömt bort helt, men det var ju skönt att dom kom fram.

även om jag har väääldigt mycket barn kläder som sagt så var det bra att det kom fram et också eftersom det är lite varma over råler som han lillen kan ha..


sen blir tv som gäller...


kramizzzz

Av miasolrosenmaria - 8 februari 2013 14:15

i dag så blev det att fortsätta sy till korgen och då påslakan och kuddfodral.

och det är inte någon lätt matsh och inte fort går det heller, men jag ska ändå göra det och det blev mycket klippa och nåla och bara det tar sin tid, så jag blev inte klar med detta i dag, för det ska lagas mat och sen handl lite och middag och sen tv och mysa med barnen är ju viktigt eftersom jag inte blir hemma sen från mondag.

men nålning och allt var ju klart hit tills och bara det är ju skönt oh sen är det jobbigt att hålla på och stå hela tiden och ryggen tar sin del också..


men men.


ha det gött och sköt om er nu...kramizzzz

sy

Av miasolrosenmaria - 7 februari 2013 14:30

då var det bara att sätta i gång och sy till min lila korg som lillen ska ligga i sen när bebis kommer.


 

här är den fina korgen och tyget är sytt som är på den, blev väldigt nöjd faktiskt..


 

sen gjorde jag klart vagnen också när jag ändå höll på.


så skönt att ha detta klart nu i alla fall..


ha det så gött..

Av miasolrosenmaria - 6 februari 2013 16:00

vaknade och då blev det lite frukost och mamma ringde och frågade hur det var, och ville veta vart jag låg för hon skulle in och då ville hon hälsa på eftersom vi inte träffas så offta, och hon hade med sig massa grejor till mig också.

sen kom läkaren och sa att jag kunde åka hem och att dom inte tänkte sätta i gång mig i dag för är det lugnt med sammandragningarna som det är så vill dom inte göra det eftersom det kan bli gulsot och grejor och dom ville undvika det och tyckte bättre att jag vänta till måndag och kom in då och då skulle dom sätta i gång mig, men dom ville ta kurvan först och då visade det sig att det var ju full aktivitet där inne och sammandragningarn hade börjat i gen.

så dom blev lite osäkra på detta så jag skulle stanna över lunch och vänta till eftermiddag för att se hur detta skulle utveckla sig.

sen kom min kära mamma upp ch hade med sig hur mycket kläder som helst som hon hade handlat, jätte gulliga och fina kläder..


   



sen åkte hon och dom kom och pratade i gen och jag kände att jag ville veta lite fört innan jag åkte hem hur öppen jag hade blivit och sådanna saker.

och sen avgjorde jag att jag åkte hem även om jag fick stanna men förlossningen var det fullt på och jag kände att jag hade mer glädje hemma med barnen än vara där i tråkiga rummet ensam..

¨så jag åkte hem och det va rganska skönt att komma hem men jag var sukskriven och gubben fick vara hemma så jag kunde ta det lugnt.

och då körde gubben hem både sabina och sebastian till sitt och jag var hemma med barnen och bara tog det lugnt..


kramizzzzz / mia


 

Av miasolrosenmaria - 5 februari 2013 15:30

Oj då var det åka in i gen och då är kl 02 på natten då gubben får komma hem från jobbet, sammandragningarna är täta och jobbiga.

när vi kommer in ska dom ta remsan på mig och det går inge vidare alls, så jag fick komma in på ett rum och då satte dom på remmarna i gen för att få hjärtljuden på bebisen och sen sammandragningar och där funkade det hur bra som helst, sen efter en halvtimme så kom dom in och då fick jag stanna för läkarn hade sett att värkar var var 10 minut och jag var öppen 3 cm.

men skulle då vara uppe och gå så kanske få i gång mer.

och gubben hade åkt och hämtat upp sabina för att köra hem henne och barnen så dom inte var här, bättre för dom att vara hemma i stället.

sen kom gubben tillbaka och det tog sin tid förstårs.

sen kom dom och pratade med mig om sova för det hade jag ju inte gjort sen i går morse och dom ville gärna att jag gjorde det, och skulle då få en tablett för det så att jag fick krafterna till baka om det skulle bli något så jag orkade.

så jag kom upp till en avdelning och fick sova en stund och sen så när jag vaknade så viste jag inte vart jag skule så det var ju bara ringa på kl och så kom det in någon och då fick jag lite mat och sen var det kurvan i gen som dom ville ha, men det blev att stanna kvar över natten och se vad som händer.

gubben fick åka i gen och då hämta sebastian i knivsta för att sen köra hem honom för sabina ville inte vara sjäv där ute, så då fick jag vara själv.

sen kom han då var det lugnt.

ja en konstig dag var det i alla fall.

men kollade på farmen och sen haos och sen blev det sova för jag var trött också..


sov gott....

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards