miasolrosenmaria

Alla inlägg under augusti 2013

Av miasolrosenmaria - 23 augusti 2013 10:45

upp tidigt och sen la mig en stund medans elias sover efter att ha ätit, sen upp och väcka tim och hampus för att fixa sig och äta frukost så dom är klara när gubben ska hämta dom för att åka till skolan.


sen blev det göra sig i ordning för att kunna gå med simon till skolan för han vill inte gå själv änngu, så jag följde med honom, och sen så tog jag en skön och härlig promenad för att möta upp gubben som ska hämta mig, men jag går ju inte hem och väntar utan promenarer så långt som det går, hi hii


och jag hade ganska kul på vägen där jag går, det känns som jag är hur stor som helst för bilarna kör över på andra sidan kör fältet lixom..

fast jag själv står nästan i diket med vagen..



Då mötte jag gubben på vägen som jag skulle, så jag vet inte hur långt jag gick men det blev en bra bit och skönt var det, kunde gå hur långt som helst ju, han tycker jag inte är klok, hi hiiii.men jag älskar att gå, men nu sitter jagi bilen på väg till Uppsala och ska kolla presenter till Tim som fyller i morgon...


Fan mår så djävla skit just nu, var på så bra humör innan jag kom till maxi stormarknad och skulle gå på toa, vad möterjag då jo fittan som jag hyrde huset av och hon hoppade på mig direkt och jag var själv... fan fan.


så jag gick i väg för att inte möta henne i gen för det blev såå jobbigt för mig, och sen åkte vi till gränby för att kolla lite på lekia och clas olsson om vi kunde hitta något där, och det gjorde vi.


sen hämta tim oc hampus som slutade tidigare i dag eftersom det är fredag då, sen hem för att komma i tid till simon också som ska hämtas.


sen hem och fixa och plocka upp det vi handlat och gömma presenterna då.


barnen ute efter vi kommit hem, det går så fort efter dom kommit innan för dörren så vill dom bara ut och cykla och leka, såå kul tycker jag..


Barnen kom in nu efter att varit ute en stund och ska mysa i soffan nu med lite chips och dricka och kolla på fångarna på fortet..



Ha en skön kväll. Kramizz


Av miasolrosenmaria - 22 augusti 2013 10:45

upp som vanligt och bara göra mig i ordning och väcka barnen som ska i väg tidigare än simon, och se till att dom äter frukost, sen kom gubben och hämtade dom och dom är på väg till uppsala.


sen blev det simons och min tur att gå och det blev lite tidigare för ska ha möte med läraren haltimme innan skolan börjar, och det gick jätte bra och hon berättade lite och ställde lite frågo om simon för han säger inte mycket själv inte om man säger så.


sen gick jag hem och det var såå skönt att få sätta mig en stund i soffan, och bara få vara och njuta av mitt hem och allt som finns här.


Gick och handlade när dom andra kom hem och sen fixade middag med hem lagade hamburgare och pommes, sen barnen ute och jag gick och handlade diskmedel som jag glömde sist, hummm och gubben åkte och hjälpte en person och nu sitter jag i soffan och Elias äter


sen bara lugnt och barnen ute som vanligt...

Av miasolrosenmaria - 21 augusti 2013 10:30

 


godmorgon då var det upp och fixa till sig och se till att barnen gör sig i rdning och klär på sig ch väskorna fixade och klara.

sen åker gubben med tim och hampus till uppsala och lämnar dom i skolan.


själv blir det att vänta med simon för han börjar ju inte förrän kl, 09,00 på mornarna så han har en lång härlig morgon att bara vara och ta det lugnt med.


nu lämna simon och då se till att han har med sig allt som ska med och väska och sånt som ska med, och elias i vagnen och har ätit först då.


Gu va härligt skönt det är att kunna gå med simon till skolan och lämna honom, vilken kännsla det är, nu sitter jag bara och tar det lugnt och myser i soffan och få se om Elias sover snart...


Gu såå skönt och tyst det är, Elias somnade hos mig och själv har jag också somnat med honom i soffan, sååå skönt och behövligt för jag var såå trött i dag ...


Fan va jag är trött och ont i huvudet.


sen hämta simon och dom andra är på väg hemåt nu och simon har haft det bra och det går bra säger han i alla fall.


en bra och skön eftermiddag.

Av miasolrosenmaria - 20 augusti 2013 10:15

Godmorgon uppe med tuppen då, vaknade kl 06 och duschat och gjort i ordning mig och barnen uppe och sitter i köket och äter frukost nu, sen blir det lugnt ett tag innan det blir skola i dag med.


Andra dagen för simon i skolan här och det hade gott så bra i går första dagen och dom hade tagit hand om honom hela dagen, såå skönt..


Då har jag plockat disk och kört en maskin och även kört en tvätt som jag hängt ut och en maskin tvätt till går och tömt ur det sista ur poolen och snart gå med simon till skolan då...


Då är simon på plats och nu är vi på väg till Uppsala för att lämna dom andra 2 för det gick inge bra med hampus i går, så gubben fick åka och hämta mig för att gå med hampus in, så därför blir det åka med den här veckan, men vad gör jag inte för mina barn..


Då är dom andra 2 också på plats i skolan och det gick hur bra som helst i dag sååå skönt, så nu blir det lugnt och få se vad vi hittar på nu då.


vi gick på citty gross och handlade lite och där sålde dom hel lax för 59;- kronor kg från norge, sen tog vi en fika med korv och dricka och tog det bara lugnt innan vi ska hämta Tim och Hampus för att hinna hem till Simon slutar, så det blir ju lite stressigt att åka med in och sen hinna hem till 14,15.


gick bra att hämta tim och hampus och nu på väg hemåt tar ca, halvtimme att köra med bil, såå skönt med tanke på hur långt man hade tidigare.


nu hemma och ska hämmta lill plutten Simon och hoppas att det gått bra i dag med.


Då är hela högen hemma, har plockat in tvätt och hängt ny och barnen ute och cyklar och spark cyklar och far omkring, gubben sover och jag själv myer i soffan.med Elias och kollar på tv där repris på Sveriges skönaste gårdar...


Var inte så glad på barnen i dag, när det var mat så hade dom inte telefon med sig när jag ringde så jag satte mig själv och åt och så fick dom äta kall mat, eftersom jag vet inte vart dom är så det är ingen ide att leta.
Men dom kom sen i alla fall och nu är dom ute i gen och har telefon med sig och dom fick en till sägelse. Så dom gör inte om det i gen i alla fall...


ja en härlig dag och nu kväller...

Av miasolrosenmaria - 19 augusti 2013 10:00

vaknade tidigt med Elias och då sitta i soffan en stund tills han blev mätt och somnade, då blev det lägga honom i gen och själv få sova lite då för att sen gå upp och se till att barnen vakna och själv göra sig i ordning för att följa med Simon till skolan som han ska börja i dag.


och se till att Hampus och Tim gör sig i ordning för att vara klara när gubben kommer och hämtar dom, för att åka till skolan i uppsala, och dom har verkligen längtat efter att få börja skolan i gen och få träffa sina kompisar och få tillbaka rutinerna efter sommar lovet.

Det gick jätte bra att lämna Simon och då gck jag hem i gen och bara tog det lugnt med Elias och tog en härlig promenad.


sen hämta simon när han slutatde kl, 14,15 och det hade gått jätte bra, pratade med läraren som skulle vilja träffa mig en dag och prata lite om simon för hon vet ju inte så mycket om honom, vad han kan och ligger och har gjort.


  

Av miasolrosenmaria - 18 augusti 2013 08:15

Elias vaknade tidigt som vanligt och inge kul alls när man är så trött och vill sova men sen la vi oss i gen för att sova lite till då.


sen upp i gen och då mysa i soffan men barnen och kolla tv.


men i dag blir det inte mycket bara ta det lugnt och vila..


 

Av miasolrosenmaria - 17 augusti 2013 08:00

Var uppe tidigt som vanligt fast man gick och la sig vid 00,00 tiden i natt, men sen gick Elias och jag till sngs i gen och sov en liten stund då, ja det blir ju inte såå länge om man säger så det kan man ju inte säga.


Vaknade i gen och då kan jag jag ju lova att man var död ville sova längre men det gick ju inte an för lill plutten var ju vaken så det var ju bara klamra sig ur sängen i alla fall, och då fick han blev  ligga på golvet och barnen passade honom för jag skulle in i duschen och majte duschade hon också.


sen blev det frukost och fixa Elias och sen tog vi en promenad runt och visade hur det såg ut och kollade även på huet som stod tomt som jag hade pratat med henne om, som hon hade kollat upp lite också, men skulle ringa sen i veckan på det och kolla om det går att hyra eller så.


sen så blev kl runt lunch och då skulle hon åka hem och försöka hitta på en annan väg hem i stället, och gubben hade inte kommit hem ännu utan var på väg för jobbat i natt då.


när han kommit hem så drov vi till uppsla för att handla lite och komma ut också, sen hem och fixa middag och bara mysa i soffan och ta det lugnt.


ja sen blev det natti natti

Av miasolrosenmaria - 16 augusti 2013 09:30

vaknade tidigt med Elias och satt en stund i soffan tills han hade ätit klart och sen la vi oss i gen en stund så skönt kan jag lova.

sen var det upp i gen när han vaknade pigg som attan var han och jag själv var ju trött och ville sova lite till men det gick inte som sagt.

så upp och sätta mig i soffan och  bara ta det lugnt och där satt barnen och kollade på tv och mös för fullt, sen fick dom passa Elias medans jag gick in i duschen och gjorde mig i ordning , så skönt.


sen blev det frukost och klä på sig för barnen och dom ville ut sen och cykla och leka med kompisar som finns här omkring.


sen fick jag ett sms av min bästa vän som frågade om vi var hemma och då ringde jag henne och hon ville komma över med sina grabbar och sova kvar, såå kul tyckte jag så det var upp och fixa säng och madrasser på golvet där barnen fick sova och bäda så allt var klart.


sen när hon kom så visade jag runt och barnen ville bada så det gjorde dom i poolen och hade kul, men hon själv hade ju glömt laddaren till telefonen, och vi hade ingen som passade heller, så det var så att hon och jag och elias åkte till uppsla till biltema och kollade om det fanns något billigt där, men det blev bil laddare för det hade ju inte hon någon och det räckte ju för att ladda så hon skulle klara sig över natten.


sen hemåt och fixa middag och den älskade dom så det tog slut på en gång ville slicka karotten av korv stroganoffen, för såå gott tyckte dom det var, jätte kul måste jag säga.


sen var det bad i gen en stund och sen bara ta det lugnt här inne och leka på rummen och sen film och chips och mys.


natti natti

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards