miasolrosenmaria

Alla inlägg under augusti 2013

Av miasolrosenmaria - 15 augusti 2013 10:30

vaknade tidigt och mös i soofan en stund med elias som åt, sen gick och la oss i gen och det var verkligen skönt och behövligt.

så vaknade vi i gen efter ett tag och då satt vi i soofan med dom andra barnen och kollade på tv och bara va på morgonen och sommarlov skulle ses på innan utgång som dom har brottom med.


jag tog en dusch och klädde på mig och dom åt frukost innan dom drog ut med cykel och hade sig.


själv satt jag i soffan och kollade på fönstret i vardagsrummet och ville fixa ny dit, men svårt.


Fan nu är jag riktigt irriterad, för jag kan inte köpa tyg till gardiner för jag har inte symaskinen och styka kan jag inte heller, för inget stryk järn här heller, det är ju för fan i det andra hudet och lär inte få se det


Jag fattar inte hur folk är funtade,jag skulle alldrig i mitt liv kunna göra något så dyligt att behålla eller kasta något som inte är mitt, och jag har ju för fan inte gjort dessa människor något och vet inte ett skit om dom och dom gör så här mot mig.
Såååå djävla sjuka viste jag inte det fanns men nu vet jag, mycket som jag får handla nytt, sååå va fan gör väl det jag som är sååååå rik gör väl inget. Fyyy fan alltså..
Jag har alldrig i mitt liv gjort någon människa illa men ändå får jag så mycker skit


Jag mår skit just nu för allt som jag är med om hela tiden, fattar bara inte hur dom kan


Har vart på promenad och sen hängt tvätt och sitter jag i soffan och softar och bara har det bra, och barnen ute och leker som vanligt och har hur kul som helst, ska väl göra middag snart kanske, men vet inte vad. Huummm


Har vikt massa tvätt och nu lagar middag som blir makaroner med kött bullar till och barnen är ute i det härliga vädret


Och sen har jag gjort räknat ekonomin med inkomst och utgift, såå skönt att ha det gjort nu


Jaha kollat på katate kidd på 6 an,men nu lagt barnen och själv hängt tvätt som jag hade glömt bort och nu lagt mig i säng, är såå trött.
Sov såå gott nu alla där ute.. kramizzzzzzz



Av miasolrosenmaria - 14 augusti 2013 10:15

Barnen ringde sin bror Sebastian och gtattade honom på morgonen, sen kom en kompis över och då lekte dom, sen blev det lunch och efter det plocka dom ur diskmaskinen och sitter och spelar tv spel med kompisen nu.


Själv har jag tvättat och hängt inom hus för här regnar det och regnar så det är inomhus som gäller och nu sitter jag med Elias och ger mat och kollar på något på tv och bara är nu, eftersom jag håller på hela tiden och vill ha snyggt omkring mig


Sitter i soffan och myser med Elias som sover och kollar på nån fllm på 4 an..




Då har barnen varit ute och sen kommit in och ätit middag som jag gjort och det blev spagetti och köttfärs sås och sen plockade dom i disken och gav mig en kram och gick ut i gen och cyklar och grejar.. härligt underbart


Hängt tvätt och bäddat nytt i min säng och barnen kom in


Kollar på film med en massa tända ljus, riktigt härligt mysigt...





Barnen sover sen en timme tillbaka, och själv så har jag bäddat ner mig nu och ska försöka få lite blund i ögonen, sov ssååå gott nu



Av miasolrosenmaria - 13 augusti 2013 10:00

Då har man vart ut på en härlig promenad i dag med och även handlat på vägen och nu mys i soffan en stund med Elias


Jaha då har jag bakat bröd i lång panna och sen gjort middag och det blev spagetti och kött färs sås och givit Elias pure



Hampus ger Elias frukt pure medan jag silar av spagettin och dukar, så duktig och gullig och hjälpsam







Så ni är barnen ute och cyklar för fullt och jag lagt i tvätt i maskinen och sitter nu i soffan och bara softar


Då har Elias och jag badat och myst och så härligt det var så nu äter han och myser och är trött


Då blir det allsång på skansen nu då och bara njuta på fortsatt tisdagskvällen....

Av miasolrosenmaria - 12 augusti 2013 22:15

uppe tidigt och sen fick jag lägga mig i gen så skönt men det blev inte länge som jag fick sova inte, för han vaknade i gen efter ett tag, så det var ju bara att gå upp och se glad ut som vanligt då.


sen kom barnen upp och satte sig i soffan och mös en stund, och sen blev det frukost och bara vara, och innan dom fick gå ut så var det bara för dom att fixa och städa sina rum och hallen på övver våningen och dammsuga och skura skulle också göras.


och det gjorde dom så duktiga så, sen var dom ute en stund och kom in för att äta lunch och bara ta det lugnt en stund.




Ute på ptomenad och barnen cyklar.. så skönt

 


och barnen dom var såå duktiga på att cykla och lyssnade när jag sa till dom att stanna när det kom bil bakifrån, härligt att det fungerar och dom kan.. såå skönt att slippa vara orolig.


  Har vaet hemma nu en stund och elis har sovit så snönt, barnen ute och leker med kompisar och jag har beställt kläder till barnen och nu sitter jag med Elias som vaknat och myser med lite tv...


Barnen har så kul med kompisarna och har kommit in och druckit och ut i gen då full fart och själv kanske man ska börja med middagen...


Då har vi ätit middag och barnen hade brottom att brata och äta för att gå ut i gen och cykla med sina kompisar och greja, så härligt för dom.



Av miasolrosenmaria - 11 augusti 2013 22:00

upp tidigt och mös i soffan för att lägga mig en stund till sen och då blev det upp och duscha och sen sätta mig i soffan och bara va, barnen kom upp och satte sig och sen blev det frukost och barnen ville spela efter det och sen blev det lugnt för dom skulle åka hem i dag så hon fixade och grejade på över våningen med sängkläder och madrasserna och plockade undan, och höll på att göra sig i ordning och packa i hop sina saker.


så vid lunch tiden åkte dom och ingen ville att dom skulle åka och liam ville inte åka hem alls.


Har haft en sån underbar helg med Kitty  med familj och dom har åkt hemåt nu så tråkigt, saknar dom redan   


Här har vi värdens åskväder nu, men inget regn ännu, inge kul alls tycker jag då, men andra tycker nog det.


Nu öppnade sig himmelen och det vräker ner med sol och åska...









framsidan





Då har middagen gjort och tim duschat och simon badat och sen har dom vart hos en kompis och spelat tv spel och nu mys med tv och ska kolla film. Ha en skön fortsatt trvlig kväll...



Av miasolrosenmaria - 10 augusti 2013 21:45

upp tidigt och i säng som vanligt men skönt att det är ungefär samma tider, för man vaknar ju självmant varenda dag.


sen blev det dusch och frukost och gubben ringde några samtal och skulle åka till gammla stället för att köra  väg 2 bilar från tomten där och kittys man skulle följa med och hjälpa till, sen visade det sig att hyresvärden var där också och gappade och skrek som vanligt då och ringde polisen och allt.


jag satt och pratade med kitty och hade jätte trevligt och sen tog vi en promenad och kollade runt lite, sen hem och då åkte hon i väg till butiken och handlade nudlar till barnen för dom var hungriga så då fick dom äta det.


och efter ett tag så kom gubbarna hem och då började vi med maten och det blev kött och hassebacks potatis och sås, korv till barnen och deras dotter gjorde en äppel paj till kvällen och barnen fick choklad pussing.


sen var vi ute och spelade badmin ton och hade hur kul so helst, och sen blev det tv och mys och barnen dom spelade tv spel och hade kul.


sen blev det natta in för sova ..

Av miasolrosenmaria - 9 augusti 2013 21:45

upp tidigt och satt med elias och det är typ samma tider som vanligt och sen i säng i gen och det är det som är så skönt men då blir det inte så länge man får sova för upp redan vid 07 tiden och den tiden har han verkligen prickat in kan man ju dock säga.


sen blir det barnen som kommer upp och då är det bolibompa och sommarlov som gäller för jag vill inte att man går ut så tidigt på morgon förmiddag, så frukost och sådant, sen dusch för mig och fixa till mig.


har vättat och tvättat och hjälpt tim med att fixa upp ett hylla och han har plockat upp grejor nu, och sen har jag bäddat och haft mig för kitty och familjen kommer snart hit så det blir fullt hus här då, ska bli kul.


stämmer så bra

Foto: ;)



Av miasolrosenmaria - 8 augusti 2013 21:30

upp tidigt och satt i soffan och mös och var såå trött, men gick naturligt vis och la mig i gen såå skönt vill jag lova för att sen gå upp i gen när morgonen börjar och då sover fortfarande barnen så skönt så jag kollar lite på tv själv och då är det på 6 an som det är något.

sen kommer dom travandes en efter en och sätter sig i soffan och bara myser och kollar på bolibompa för att sen se på sommarlov som kommer på morgonen, och sen blir det frukost och jag in i duschen för att göra mig i ordning.


för att sen ta lite the och smörgås och sen fixa till elias som ska byta blöja och få på sig andra kläder och sen äta lite för att promenera till skolan där vi ska skriva in simon som ska gå där och dom andra 2 går kvar i skolan i uppsala.


och allt gick så bra med hjälpen och inskrivningen så skönt att det är gjort, och då börjar han den måndag 19 augusti, och han känner redan en kompis som går i samma klass som simon ska börja i och det är ju kul för honom också att fått lära känna lite kompisar inna skolan.


nu hemma och sitter på alltan och myser med elias i vagen som sover, så skönt och härligt.


lill plutt sover   



Jaha barnen har lekt med en kompis hela dan i dag och haft jätte kul, och gjort middag som vart stuvade makaroner och korv, sen dusch för barnen och tv och nu är det film och mys i soffan...


Och det ösregnar här kan jag lova sååå det blir riktigt blött där ute kan man ju säga....


Nu blir det slagga säng och få en skön natt sömn med regnet, såå natti natti sov så gott nu alla....



Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards