miasolrosenmaria

Alla inlägg under september 2014

Av miasolrosenmaria - 16 september 2014 12:15

Försöker sätta på sig skor




Ja och den här lilla katten går in i kylskåpet och hämtar själv och det är inte första gången heller


 


Vafan, klart att vi ska få sjunga Nationalsångens foto.



häftig

Ibland är två bättre än en!



så sant.

DELA!!!!!Rekommenderar att du läser denna vackra berättelse som får dig att tänka Nu har jag dött. Vad händer? Jag förstår inte, jag kände bara en skarp smärta i huvudet, yrsel, och nu är jag så förvirrad. Vad händer? Varför min fru springer och gråter….?De säger att jag dog ... men nej, jag är här, men de ser inte mig och jag kan inte krama dem. Åh jag ser, de flyttar någon i en likbil, det är jag själv, vad konstig. Jag ser min familj med stor smärta, alla gråter, men jag bara ser, jag känner ingen smärta eller sorg, det är som att vara åskådare. Dagar passerar, min familj är hemma igen utan mig, jag lämnar ett stort tomrum. Och någon har redan tagit mitt jobb, allt blir som förut, springa, ta emot samtal, göra presentationer, skicka dokument, fixa blanketter, kort sagt är som om jag har aldrig hade varit där, några av mina arbetskamrater minns mig ibland och beklagar att jag inte längre finns. Men i min familj, vakuumet kvarstår, min fru gråter, är förvirrad, vet inte hur man gör utan mig, min lilla pojke frågar: - Var är pappa? och min fru säger att i himlen, min äldsta dotter smärtsamt har förstått vad döden är, hon kan inte sluta gråta, hon vill inte gå till skolan, kan inte koncentrera sig, vill inte äta. Min hund väntar vid dörren, ingen kan flytta honom därifrån, äter, dricker vatten och återvänder till sin plats. Tiden går, min son fyller fyra år gammal och jag är inte där, han klamrar sig fast vid sin mor, han har blivit blyg och tillbakadragen, det finns ingen fadersfigur för honom, pappa finns inte längre... Min 11-åriga dotter knappt pratar längre, ibland hennes mamma hittar henne gråtande, hon har sänkt sina betyg i skolan och visar inget intresse för någonting. Min älskade fru, med all börda på hennes axlar; ansvaret för två små barn, hon måste le för att ge barnen styrka. Det har gått sju år och allt är som vanligt, tomhet hemma, sorg, på företag där jag arbetade ingen kommer ihåg mig och ingenting har förändrats ……. Vet du vad rättsläkaren sa? Jag dog av stress, i min hjärna en åder brast p.g.a blodtrycket blev för högt när de ringde från mitt arbete och berättade att av de 10 lastbilar som jag beställde kom bara 7. Och allt tog slut bara ... Nu inser jag att jag var alltid utbytbar för företaget där jag arbetade för, men för min familj var jag unik och oersättlig. SNÄLLA!!!!  ÄGNA DIG TILL DET SOM VERKLIGEN BETYDER NÅGOT FÖR DIG, ALLA VI BEHÖVER ETT ARBETE FÖR ATT TÄCKA VÅRA GRUNDLÄGGANDE BEHOV, MEN INTE FÖR ATT BLI SLAV FÖR FÖRETAGET, ÄGNA DIG ÅT DINA NÄRA OCH KÄRA ... KRAMA DINA BARN, KYSS DIN FRU, RING EN VÄN, DET ÄR DESSA MÄNNISKOR SOM KOMMER ATT BEHÖVA DIG OCH SAKNA NÄR DU INTE LÄNGRE FINNS ... och visa dem din KÄRLEK inte med pengar utan med omtanke och kärlek.

DELA!!!!!
Rekommenderar att du läser denna vackra berättelse som får dig att tänka

Nu har jag dött.

...

Vad händer? Jag förstår inte, jag kände bara en skarp smärta i huvudet, yrsel, och nu är jag så förvirrad. Vad händer? Varför min fru springer och gråter….?

De säger att jag dog ... men nej, jag är här, men de ser inte mig och jag kan inte krama dem. Åh jag ser, de flyttar någon i en likbil, det är jag själv, vad konstig.

Jag ser min familj med stor smärta, alla gråter, men jag bara ser, jag känner ingen smärta eller sorg, det är som att vara åskådare. Dagar passerar, min familj är hemma igen utan mig, jag lämnar ett stort tomrum.

Och någon har redan tagit mitt jobb, allt blir som förut, springa, ta emot samtal, göra presentationer, skicka dokument, fixa blanketter, kort sagt är som om jag har aldrig hade varit där, några av mina arbetskamrater minns mig ibland och beklagar att jag inte längre finns.

Men i min familj, vakuumet kvarstår, min fru gråter, är förvirrad, vet inte hur man gör utan mig, min lilla pojke frågar: - Var är pappa? och min fru säger att i himlen, min äldsta dotter smärtsamt har förstått vad döden är, hon kan inte sluta gråta, hon vill inte gå till skolan, kan inte koncentrera sig, vill inte äta. Min hund väntar vid dörren, ingen kan flytta honom därifrån, äter, dricker vatten och återvänder till sin plats.

Tiden går, min son fyller fyra år gammal och jag är inte där, han klamrar sig fast vid sin mor, han har blivit blyg och tillbakadragen, det finns ingen fadersfigur för honom, pappa finns inte längre...

Min 11-åriga dotter knappt pratar längre, ibland hennes mamma hittar henne gråtande, hon har sänkt sina betyg i skolan och visar inget intresse för någonting.

Min älskade fru, med all börda på hennes axlar; ansvaret för två små barn, hon måste le för att ge barnen styrka.

Det har gått sju år och allt är som vanligt, tomhet hemma, sorg, på företag där jag arbetade ingen kommer ihåg mig och ingenting har förändrats …….

Vet du vad rättsläkaren sa? Jag dog av stress, i min hjärna en åder brast p.g.a blodtrycket blev för högt när de ringde från mitt arbete och berättade att av de 10 lastbilar som jag beställde kom bara 7. Och allt tog slut bara ...

Nu inser jag att jag var alltid utbytbar för företaget där jag arbetade för, men för min familj var jag unik och oersättlig.

SNÄLLA!!!! ÄGNA DIG TILL DET SOM VERKLIGEN BETYDER NÅGOT FÖR DIG, ALLA VI BEHÖVER ETT ARBETE FÖR ATT TÄCKA VÅRA GRUNDLÄGGANDE BEHOV, MEN INTE FÖR ATT BLI SLAV FÖR FÖRETAGET, ÄGNA DIG ÅT DINA NÄRA OCH KÄRA ... KRAMA DINA BARN, KYSS DIN FRU, RING EN VÄN, DET ÄR DESSA MÄNNISKOR SOM KOMMER ATT BEHÖVA DIG OCH SAKNA NÄR DU INTE LÄNGRE FINNS ... och visa dem din KÄRLEK inte med pengar utan med omtanke och kärlek.



Ordspråk & Citat - Då & Nus foto.


Halsband ”Purple Miracle”.<3En underbar skyddsängel i antik stil med utsträckta vingar och massor av lila strass stenar.Hängande från en mörklila strass ring ( Shamballa). I mitten av en ringen ett litet hjärta.Kedjans längd är valfri upp till 80 cm.Finns i ett exemplar. Omgående leverans!Pris: 199:- inkl fraktSnart i webshopen men går att beställas via mail på facebook eller: info@anglarochkarma.com


ja på efter middag så blev det lugnt och barnen kom hem och det var läxa och sånt som skulle göra och förhöras, sen middag också som ska göras och fixa med säng och tvätt.


sen blev det mys med elias och bolibompa och nattain honom för han var ju såå trött.


sen bara soffläge och tv.

sen nattain barnen och sova för skola i morgon.


natti natti

 

Av miasolrosenmaria - 15 september 2014 11:45

Jaha då blev det ett pass på bandet i dag i gen såå skönt och sen dusch och plocka i vardagsrummet.


Och nu sitter jag i soffan och kollar på 7 an och Elias är törstig



Mia Maria Anderssons foto.



Mia Maria Anderssons foto.



ja jag vet inte om dom missat tablån på tv 4 a, för det ska vara tillbaka till adenfilt.

men det är inte det utan vad blir det för mat.

så jag vet inte vad dom gör .


Mikael Gunéruss foto.



sååå fin love this.

Amazing <3




såå bjutifull

Stunning!!! <3Buy-> http://bit.ly/1qLBGjzMore-> http://bit.ly/1qLBIrO



elias har såå kul och tycker verkligen om att jag får städa. hi hii



Mia Maria Anderssons foto.


Nääe fy vad jag mår illa och ont i magen, så känns inte alls bra.


Här river vi för att leka med bilarna


 


laik this

Pure Beauty!! <3



Ja då så har alla barn kommit hem och 2 drog i väg till gympa hallen och spela pingis, jag fixa middag som blev ugns pannka.


Tim har dragit till innebandy träning med pappa och jag har gjort deg som stått och jäst.


Har bakat ut brödet som nu står och jäser för att sen in i ugnen för gräddning

Har bakat ut brödet som nu står och jäser för att sen in i ugnen för gräddning



Sitter och myser och kollar på bolibompa

Sitter och myser och kollar på bolibompa


Myser med Elias och kollar bolibompa    




Då var dom in i ugnen nu då


Jo efter middagen så hjälpte lilla pluttis till att plocka ur diskmaskinen och det gör han varenda dag och plocka av bordet också .hiii


 


Nu natta Elias och kolla samtidigt på halv åtta hos mig .


Då är brödet gräddat och klart då , så nu svalna och sen in i kylen

Då är brödet gräddat och klart då , så nu svalna och sen in i kylen


✿.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. .•*¨`*•✿Lycka är inte att ha allt.Lycka är att vara nöjd meddet man har.✿.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. .•*¨`*•✿Sorg & Kärlek.. Änglar visst finns dom..


har inte gjort denna utan någon annan och den är ju så fin så vill jätte gärna ha en..

Fru Grafs Designers foto.


Mikael Gunéruss foto.



åååå vill ha vill ha.

Superfina stålringar i butik och webbshop!Under fliken REA i webbshopen finns det fortfarande några godbitar kvar. Skriv i rea i rabattkoden i kassan, så dras det ytterligare 20% på reapriset.Gäller tills fredagen den 19/9Välkomna in! ��<a href=http://webbshop.brudblomman.se" width="222" height="395" />


Mia Maria Anderssons foto.




Av miasolrosenmaria - 14 september 2014 12:30

ååå i dag var jag verkligen trött hade sååå ont i magen i natt så det var inge kul alls, och fick sova lite längre för gubben tog elias och kollade på tv tillsammans, sen vaknade jag vid 09 tiden och gick upp och tog det lugnt.


sen blev det lite the och smörgås, och i dag blir det inge pass på bandet blir att bara vara och så, satt en stund i soffan och mös med elias och gav han välling och sen kom en kompis till tim hit och ska vara med honom hela dagen.


jag gick in i duschen och fixade mig och sen grejade och jag hade fått min mens så var innte undra på att jag mådde som jag gjorde och hade så ont , fy och blää.


sen blev det plock i vardagsrummet och göra i ordning elias och ska ta en promenad till val lokalen och det var ju såå skönt ute också, barnen var hemma och grejade, simon följde med e liten bit för han skulle till en kompis på vägen.


och vi fortsatte vidare.


och jag gick in då men först så hade jag inte med mig röst kortet, men jag viste att det skulle gå med legitimationen med tanke på att jag är ju skriven i kommunen.


men sen gjorde jag ju helt fel med valsedlarna , så fick börja om i gen, lite glömsk på hur man gjorde, hahaha.


men blev ju rätt till slut i alla fall.


japp sen blev det hem färd och elias sov ju såå gott i vagenen, och barnen kom och ,mötte oss på vägen , härligt .


och när vi var hemma så blev det lunch och då blev det nudlar och sen var elias ute på alltan och jag satt och bara tog det lugnt där ute och bara var en stund och tittade på hur min knatte höll på där ute.


Här håller vi på och grejar med stolarna på altanen


 

så söt min älskling.  

 


sen så blev det lite data och fixa middag okså.


Gilla sidan eller sk*t  i dets foto.


såå vackert.

You are loved!


Då har man fixat middag och ätit , sen gjort deg som fick jäsa och fixat tvätt som skulle vikas , bäddat en säng myst med Elias och kolla på manicken och sen om elefanter , bakat ut degen till bröd som skulle gräddas och sen barnen duscha och plocka fram kläder till i morgon och fika med nygräddat bröd och natta in .



Då var deg softa i soffan och bara vara och skit på tv , orkar dan inte kolla på val vakan , men knäpper lite på dosan och ser vad som finns och ser om något hänt på partisidan, sen knäpper man därifrån.


Har skrivit i kontakt böckerna och sen The och smörgås för en gång skull , och i dag vilket från bandet , nu är det spårlöst på 7 an son jag kollar på


God gärnings foto.


Marie Molin-Kalghoums foto.








Av miasolrosenmaria - 13 september 2014 12:15

Desiree Åkerblads foto.



Jaha då så har man  vaknat , The och smörgås , dusch och sen slänga i säng kläder i maskinen och sen fixat telefon nummer till Tim och fixat lunch till Elias och barnen och nu sitter jag med Elias som somnat hos mig .


Elias står och kollar ut med jag gör lunchen



Äter och mår bra


Elias sover själv har jag tvättat fönster ute framsidan och har tvättat insidan på tvättstugan och sen toaletten och får vänta på mig rum då Elias sover


Tvättade fönster i mitt rum när Elias vaknat , då busade han med pappa


 

Jag tog bort sängkläder från min säng det hade Elias burit in till Tim i vardagsrummet så gullig


 

Medan jag fixar middag så leker Tim med Elias ute på baksidan


 

Så söta


 

Stunning!!! <3


Här tar vi en liten dans efter maten


 

Ja då har man ätit , hängt tvätt ,vikt tvätt och bäddat en säng gått ett pass på bandet och duschat och nu sitter i soffan och myser med barnen och kollar på pettson och findus på bolibompa.


Så sant!



❤️❤️❤️



Jaha då var det skit på tv inge fångarna på fortet, så det blir film taim med Rio 2 och bara massa mys


Filmen Rio 2

Filmen Rio 2


Eva Steens foto.



Natti Natti nu sova då

Natti Natti nu sova då






mys

Av miasolrosenmaria - 12 september 2014 12:15

Vi har kraftens foto.



Godmorgon , ja jag vet lite sen men har ju varit upp ett tag .
Tog The och smörgås vid 8.45 och sen gick Tim och Simon till skolan och Elias fick en liten flaska välling


Sen blev det ett pass på bandet så skönt och duscha och sen plocka ur en säng och sen dusch draperiet for in i tvätt maskinen också, sen städa hela toaletten och duschen här nere och nu sitter jag med lilla elias som är så trött redan .


Nu så sover elias och jag , ja vad ska jag göra .hum
Jo jag tar det lugnt hahaa����


I dag ser det inte ut som någon höjdare till väder , ser mer ut som regn moln och så grått . Blä

I dag ser det inte ut som någon höjdare till väder , ser mer ut som regn moln och så grått . Blä



Då har Elias vaknat så nu gos och mys i soffan


Fy dan så hemskt? Stackars lilla barnet, rös och tårarna kom av att läsa detta, hur fantastiskt tänker en människa som ska föreställa vuxen och förälder till råga på allt, men gör på detta vis. Så fruktansvärt värt så det går i tid att beskriva


Polisen i Sundsvall gjorde husrannsakan hos en misstänkt inbrottstjuv. Men i stället för stöldgods hittade de ett övergivet barn. – Barnet var väldigt ledset och blöjan var full av
 
 
 
Crazy over the top ceiling! <3
 
 
 

Sitter och kollar på varning för Jönsson liga på 7 an med barnen


sen blev det natta in efter programmet så skönt att få sova efter dagen.


natti natti

 

Av miasolrosenmaria - 11 september 2014 12:00

✿.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. .•*¨`*•✿En liten ängel kom & log & vände om.✿.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. .•*¨`*•✿... OKÄND ...Sorg & Kärlek.. Änglar vist finns dom..


Morgon på er , vaknade vid 8.30 och sen gick upp och mös med Elias och sen blev det The och smörgås och sen ett pass på bandet och duschen och bädda och plocka , nu sitta med en kopp The och bara ta det lugnt



 


Dags för lite utlottning (y) :) Den healande ängel



Mia Maria Anderssons foto.



SimplyBhangra.coms foto.




ja det var en eftermiddag och sen ett pass på bandet så klart och det är ju såå skönt att få gå av sig lite enregi och sen fixa elias med bad och mys i soffan och sen välling och kolla bolibompa och natta in honom och barnen ska göra sig i ordnin g och nattai också.


sen sova efter att kollat lite på tv och fixa lite på datorn.


natti natti

 



Av miasolrosenmaria - 10 september 2014 14:00

Ja godmorgon eller god förmiddag , har druckit The och smörgås och sen blev det ett pass på bandet som vanligt och fick ett samtal om att det är möte på skolan på eftermiddagen , sen dusch och fixa mig , bädda säng och sätta i gång tvättmaskin och sen dog det lugnt och mös med Elias i soffan och tog en kopp The .


Elias leker

Elias leker



 


Alltså jag har verkligen en liten vilding här hemma


 


Nu sitter jag och myser i soffan med Elias som ska försöka somna och jag kollar på vem drömmer Amy på 7 an och bara är just nu


������


lagt elias och själv sitter jag och fixar mina naglar för en gång skull, och bara känner livet.

Mia Maria Anderssons foto.


bygger.

Mia Maria Anderssons foto.


Mia Maria Anderssons foto.


På väg från skolan och hem




Mia Maria Anderssons foto.


Elias så glad


 

    

Wow <3


Då har jag varit på möte på skolan 15.30 och det var ett bra möte allt gick bra , sen ville skol syster prata med mig och det handlade om vikt och längd och annat också.
Sen hem och då börja med middagen och sen fixa disk och soppa golv och allt,


Och efter det ett pass på bandet och barnen är i gympa hallen och testar badmintonen och jag duschat och nu sitter jag med Elias och gubben hängt tvätt och bäddat en säng.


Mia Maria Anderssons foto.

Av miasolrosenmaria - 9 september 2014 13:00

Jaha vilken morgon , först vakna Elias 05.00 och fick välling och vi la oss i gen, sen vakna Elias vid 60.30 och jag sov vidare för Tony var upp med hampus och då tog Elias , sen när kl är 06.50 så kom Tony in och sa att jag måste ta hampus.
För han vägrade gå in i taxin i går och var då hemma.


Och tydligen så vägrade han deg i dag också och då fick jag ta honom och kämpa mig med att dra och skuta honom framför mig till taxin och se till att han satte sig i den, men det var kämpigt för han är väldigt stark och envis och blir såå stel och kämpar emot , men jag fick om honom i taxin till Slut och sen gick jag och la mig i gen .



Vaknade sen vid 08.15 och då tog jag det lugnt och ringde och kollade hur det hade gott med hampus, och deg hade gått så bra och han ca jätte glad och inga problem.
Tog The och smörgås och skrev en lapp till Tims lärare och sen fick i väg Tim och Simon till skolan .japp



ja verkligen full fart på elias i dag.

Mia Maria Anderssons foto.


Mia Maria Anderssons foto.



Kollar på nickel nyfiken

Mia Maria Anderssons foto.


Mia Maria Anderssons foto.


Mia Maria Anderssons foto.


och har kört ett pass på bandet och det var ju så skönt och härligt, och bara få en skön dusch efteråt och fixat mig, känns så skönt.


Ska pröva nya linser som jag fick hem i fredas som gubben hämtade åt mig då.
Så då se hur det går

Ska pröva nya linser som jag fick hem i fredas som gubben hämtade åt mig då.Så då se hur det går


sen lite städning av nedrevåningen och greja.


Har plockat kan ur en säng också och lagt i maskinen som går för fullt jiha


Nu sitta med en kopp The och kolla på vem drömmer amy på 7 an och sen hem till gården på 4 an och har sövt elias så han ligger i sin säng och jag bara myser och tar det lugnt just nu, skönt.


Mia Maria Anderssons foto.


Mia Maria Anderssons foto.


Mia Maria Anderssons foto.


Har suttit och myst med Elias som vaknat och bara gosat , så mysigt


Och nu full gång för Elias

Mia Maria Anderssons foto.


Mia Maria Anderssons foto.


Elias leker med bollarna och håller på med sin min och har jätte kul


 

Simon och Tim har kommit hem

Mia Maria Anderssons foto.


Mia Maria Anderssons foto.



såå fint

Specialbeställning till kund <3.  Finns att beställas här:http://www.anglarochkarma.com/product_info.php?cPath=29_60&products_id=505



Då har hampus kommit hem och var över lycklig för han hade jätte många märken på sin tröja och hade massa grejer med sig hem , för gympa läraren var sjuk så dom hade tagit bussen ber på stan och kollat alla val stugorna och lyssnat på alla partier och då fått alla dessa grejer och märken med deras märken på , hampus hur lycklig som helst.

Mia Maria Anderssons foto.


Mia Maria Anderssons foto.



Ute på promenad

Ute på promenad


Och alla barnen

Mia Maria Anderssons foto.


Mia Maria Anderssons foto.


Mia Maria Anderssons foto.


Ja ser ju bra ut det där

Ja ser ju bra ut det där ��


Mia Maria Anderssons foto.


Elias fick gå själv lilla biten hem



Elias ville ha skorna på sig inne , så glad över dom


 


 

Har en riktig tokig unge här hemma , går med sluttid över huvudet och känner sig för



love this

Gorgeousness <3


Ja då har vi ätit middag och Elias busig

Mia Maria Anderssons foto.


Mia Maria Anderssons foto.


Då har jag kört ett pass på bandet på 15 min och sen dusch och efter det bäddat en säng och nu givit Elias välling och söva honom nu och kolla på Bolibompa med tim


Hampus är med Simon och kollar på när Simon har fotbolls träning


Mia Maria Anderssons foto.


Oj nu blev deg sent , men hade svårt att slita mig från tvn, var en film på 6 an som var så bra men orkar inte kolla på hela tyvärr .
Men men nu blir det sova i alla fall.
Natti Natti sig gott

Oj nu blev deg sent , men hade svårt att slita mig från tvn, var en film på 6 an som var så bra men orkar inte kolla på hela tyvärr .Men men nu blir det sova i alla fall.Natti Natti sig gott



 



Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards