miasolrosenmaria

Direktlänk till inlägg 25 juni 2015

uppsala

Av miasolrosenmaria - 25 juni 2015 22:15

ja ska till uppsala i dag tänkte jag, men det blev inte ställa någon klocka för att komma upputan det blev vakna när jag vaknar.


och klockan stod på 08,30 när jag tittade på den och så låg jag en stund till i sängen och bara mös och softade, sen blev det ändå att gå upp ur sängen som jag hellre hade velet ligga kvar i, men in i duschen och göra mig i ordnin g och fixa elias och så säga åt simonm att klä på sig hela byxor och så.


sen fixa med tim och hampus och så gick vi till bussen och tim och hampus var hemma hos en kompis så det gick ju bra, och simon följde med mig och elias.


här sitter vi på bussen.








sen så kom vi till stationen och klev av och så skulle vi gå till macdonald på stan och så trägga gubben där också, så blev lite lunch där då eftersom kl var närmare 12,00 och då passar det ju bra att ta en macdomnald då och elias hade inte ätit så mycket till frukost.




och sen så blev det att gubben drog i väg på sitt jobb i gen och vi drog till swedbank för jag måste hämta ut en dosa som jag tappat och måste ha den för att kunna betala räkningar och sånt över nätet, och har känt mig väldigt naken utan den och inte kunnat göra något utan har behövt använda telefon banken som är så mycket jobbigare, och där är det som vanligt värdens kö, visst det var ju inte så där jätte många till kund tjänst men det tar alltid så lång tid .


men det gick väldigt fort när ingen hade massa nummer som dom kastat i väg och så fick jag min nya dosa så skönt.


sen så gick vi runt lite på stan och kollade på lite och så, men sen blev det gå till bussen för jag hade ingen lust att vänta på gubben skulle sluta för det viste han inte själv just.


så vi tog bussen hem så simon kan g på sin fotbolls träning som är sista gången denna vecka och sen har dom uppehål för det, och det skule han inte hinna om vi åkte med gubben hem liksom.


så det blev att plocka fram middag som inte var gjord och börja med den och det blev många bollar i luften och alla skulle ringa precis när man håller på med något.


och simon åt lite snabt och så bytte han om och drog till träningen och jag höl på med disken och så blev det tv och bolibompa med elias, sen kom simon hem och han var jätte trött för han hade sprungit eljus spåret själv så det blev duschen och sen bara ta det lugnt.


och nu så natta in och sova, så natti natti och sov så gott.


kramar / mia   

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

T

Av miasolrosenmaria - 4 november 2016 15:13

Av miasolrosenmaria - 26 september 2016 11:00

ja då var det morgon och så fick sova lite längre, var det tänkt men ändå så gock jag upp 06,45 fast jag hade kunnat sova till i alla fall 07,30. men men så jag gick in i duschen och fixade mig så jag blev klar och vaknade till ordentligt, sen så k...

Av miasolrosenmaria - 25 september 2016 13:15


god morgon och det blev ju duschen och sen slänga i tvätt, men sen var det ju så att jag skulle bara sitta och göra ingenting alls i dag. jo pyssla är vad jag ska göra och bara vara.   simon han drog i väg med bussen kl 8,53  till almunge för a...

Av miasolrosenmaria - 24 september 2016 11:00

ja då var det lördag och så duscha och sen så fixa med datorn för skrivaren funkade helt plötsligt inte alls, så försökte och försökte att få in den men det gick inte alls.   och så kollade jag hampus dator och den fanns inte där i heller så då f...

Av miasolrosenmaria - 23 september 2016 10:45

gomorgon och barnen har åkt i väg till skolan och elias och jag gick och la oss en stund på morgonen för att sova lite till, sen så gick vi upp och då blev det tv mys för elia soch själv så gick jag in i duschen och fixade mig sen blev det bara sitta...

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards