miasolrosenmaria

Alla inlägg den 6 februari 2016

bio

Av miasolrosenmaria - 6 februari 2016 14:45

sovmorgon och upp och hoppa och så mysa med barnen och kolla på bolibompa och dricka te och så smörgås till, sen blev det plocka fram kläder som jag ska ha på mig och så in i duschen för att göra mig i ordning och så se till att barnen klär på sig och fixar med allt.


sen lägga i biljetterna i jack fickan så dom kommwer med.


sen så blev det plcka farm kläder till elias och fixa med honom och så ixa yoghurt och dricka som om ska ta med sig till honom och så varma kläder och allt sånt.


sen fixa snabb lunch och sen så göra sig i ordning för att gå till bussen och vänta på den , men glömde ju en kabel och då fick ringa gubben opch be honom hämta den och komma förbi när do är på väg, ja mycket man ska hålla reda på men ändå glömmer.


men nu så vänta vi i alla fall på bussen.

   


och så kom vi fram till stn då och det blir att strosa omkring en stund för det dröjer ju ett tag innanfilmen börjar så klart, men fördriva tiden måste man ju göra ialla fall.


det blev att gå in på nya hållens som dombyggt här under förra året och se hur detblev där inne.


och här står dom utan för .

 


sen gick vi in på lelust och tittade och där såg vi lös pengar som vi köpte till elias som han kan ha till sin kassa apart som han ska få i födelsedags present.


sen var det dags att gå mot bion då.


och här sitter vi nu och äntar på att den ska börja.

   


a så börjar äntligen alvin och gänget som vi väntat på.

       


och kan ju säga att den var ju hur bra och rolig som helst , så verkligen värt att se på kan jag lova, mina barn bara väntar på att den ska komma ut på video så dom kan se den fler gånger. hihiii


sen blev det handla lite godis och så leta reda på bussen för att åka hem och då blev det middag och för mig blev det omelett och dom korv och mos.

 


få se när hampus och elias kommer hem då, för hampus var ju hos en kompis och gubben coh elias åkte till älsta sonen sebbe och hälsade på när dom ändå var i knivsta.

så hoppas han blev glad över besöket  då.   


vi myser i soffan och kollar på första filmen av alving och gänget.

     


sen så blir det natta in och sova efter den här långa dagen.


sen natta in.


kram/ mia     









Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards