miasolrosenmaria

Alla inlägg den 12 februari 2016

Av miasolrosenmaria - 12 februari 2016 19:15

ja barnen i väg och simon hoch emma och tar det lugnt som bara går och gör lite matte och läser bok så han har lite att göra och håller räkningen i huvudet så det inte glöms bort och läsningen är ju bra att fortsätta med , fast han kan ju läsa bra men övning ger ju jätte bra.


och det blev tvätta och sånt och så duschen så klart, och söva elias som inte all är pigg för något och vill inte äta alls och tar inte sin bricanyl för hostan han har, bara blää.


men fick välling och ska natta in honom nu så han får sova.

 


men sen när han vaknade så blev det inte bättre och han var mycket sämre och så slut och orkade inte alls att göra något bara sitter och halv sover i soffan och helt slut och matt i hela kroppen orkar inte ens titta på en.


så tog tempen och då var den helt plötsligt på 39,2 och då har den inte sänkts ett dugg utan ökat radikalt sen i tisdags liksom.


 


så det blev att ringa 1177 som man ska göra och prata med dom och då fick jag en tid kl 18,00 som vi ska träffa läkare, så det blev att göra i ordning elias och sen mig själv och så prata med tim och han hade ju en kompis här, men skulle gå på disco och då blev dom hemma själva och skulle fixa med mat och sen gå ut med hunden och så gå till discot tillsammans .


sim, hampus och jag gick till bussen coh åkte till uppsala samratinerhemmet med elias, och då kom gubben dit efter jobbet och så blev det ta prover som inte alls var kul som sagt, hals prov och sen stick i fingret och inget tyckte elias var kul, så arg så.


sen vänta på att få komma in till läkaren och då visade det sig att han fått öroninflamation så då blev det pencilin som ha skulle få och då ner och hämta ut det, sen åka hem.


ja och så göra i ordning elias för natten coh så medicin som han bara vägrade ta och han skrek och jag fick hålla fast honomm som inte alls var så lätt och samtidigt ge honom , så han fick i sig det lilla som bara gick.


sen natta in med välling och så natta in barnen coh så försöka softa i soffan coh bara ta de tlugnt och sen sova.


natti natti

 


kramar / mia     


Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards