miasolrosenmaria

Alla inlägg den 1 mars 2014

Av miasolrosenmaria - 1 mars 2014 14:00

Ååååå var trött jag är men lill plutten vakna och det var såå tyst i huset och alla sov så jag låg i min säng och elias grejade i sin säng och lekte och kastade ur sina nappar och hade jätte kul, för jag plockade up dom och han kastade i gen så han fick ha lite kul då.


sen kom gubben upp och då tog han elias en stund så jag fick sova liten stun till, men sen så gick jag upp och då vart det duschen och plocka ur hampus säng och slänga i massa tvätt i maskinen sen söva elias för nu är han trött och sen så tog jag bara det lugnt och barnen dom gick ut och lekte.


gubben drog i väg mot uppsala och sen till björklinge för det ä'r där tim håller hus och ska bli hämtad och då ska papporna prata lite också för det hann dom inte i går när dom träffades för barnen hade slitit och ville bara åka.


jag satt och kollade på tv och mös med elias efter lunschen och kollade på bethowen på 6 an sen kom dom hem och då var tim jätte trött hade inte somnat förrän kl 01,30 på morgonqvisten han gick in på toaletten och sen ville han att jag kom in för han ville prata med mig .


elias leker med kastrull och vill laga mat.



gubben ska plocka diskmaskinen.


 
 

och simon och en kompis stod och väntade på honom nu också och ville att han kom ut en stund och lekte, så han gick ut och var ute hela kvällen och kom in och käkade middag som var ris och korv stroganoff och sen gick dom ut i gen och kompisen skulle sova här så dom fick komma in sen och fixa till det och sen skulle dom se på film som var bilar med flygplan.


men först så skulle tim spela loud på datorn och kompisen fick spela tv spel en stund då, men sen började tim må jätte dåligt och och gick på toaletten och kräktes jätte mycket av någon anledning.


så hampus spelade tims bana på datorn så han inte skulle bli utsparkade och det var jätte snällt och han vann också så det var jätte bra.


sen blev det mellodifestivalen för min del och dom kollade på film på över våningen och mös med godis och sånt.


eftermello så vart det sängen som gällde na

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards