miasolrosenmaria

Alla inlägg den 6 mars 2014

Av miasolrosenmaria - 6 mars 2014 16:30

Upp tidigt för gubben ska i väg jätte tidigt för att hjälpa sabina med grejeor på fyris hov där hon ska stå och sälja något som hon och en kompis gåller på med i skolan och gjort ett företag.


själv så var det duschen och sen göra mig i ordning och fixa till elias och ge honom lie gröt som han inte är så där jätte förtjust i och sen lite välling så han klarar sig till lunchen.


sen klä på oss och gå med tim till skolan och vara med där hela dagen och det var kul för lilla elias så klart och många barn som tyckte det var kul med honom där som kröp omkring i klassrummet.


sitter på en matta som dom har i mys hörna och fick lite roliga bollar att hålla på med, hihii



när det var dags att äta för tim så gick jag hem och gav elias mat och bytte blöja och så för han hade sovit en stund också, sen gick vi tillbaks till skolan.


Efter skolan gick Tim och jag och handlade sen hem och Elias har haft jätte kul i skolan och krypit och lekt och haft sig så kul och barnen tycker det är kul också och tycker han är så söt och go . Så en bra dag och nu så sover Elias och Tim spelar dator .Och hampus har också kommit hem , Simon på fritids .


när vi kom hem så sövde jag elias för han var jätte trött och behövde sova har ju varit full fart på skolan och krypit för fullt, och bara myst och sen barnen tycker han är så söt och gullig kan inte låta bli att hålla på med honom alls och titta på honom och sen se hur han leker och kryper fram och tillbaks full fart har det varit.


så nu bara ta det lugnt.


sen kom hampus och sen blev det middag som skulle göras och efter det bara ta det lugnt och mysa framför tvn och kolla på bolibompa och barnen dom var ute en stund sen kom dom in och då göra sig i ordning och fixa sen läste jag boken som jag brukar göra ha en mys stund tillsammans med hög läsning, sen sova då..


Foto: Nä nu blir det sova så natti natti

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards