miasolrosenmaria

Alla inlägg under juni 2015

Av miasolrosenmaria - 22 juni 2015 20:45

då var det måndag och jag har inte mått bra alls nu på ett tag, det går upp och ner hela tiden, vet inte hur dagarna blir fåna dag till dag, och det är så jobbigt och man känner sig så nere och vet inte vad man ska göra och känner ingen ork.


bara sätter sig och har ingen ork eller lust, och man känner sig så fruktansvärt tom invärtes så det är hemskt , och man måste hela tiden ta sig i kragen för att ta hand om barnen och finnas för dom även fast man mår så djävla dåligt själv och känner sig som en skit och så värdelös som person huvudtaget.


man vill bara försvinna till värdens ende, för ingen kommer ändå sakna en så känns det och samtidigt så är det ju sant också, vem fan saknar mig huvudtaget inte en enda djävel.


för sitter här och funderar på vad vänner är egenteligen, det är faktisk en riktigt bra fråga ??


när man sitter och tittar på sin förbannade vän lisat på FB står det ju hur många vänner man har, men samtidigt så har man ju inga egentligen .


ändå så står det på Fb sida att man ska gå med för att få mer socilat kontakt med släkt och vänner och man kan få nya vänner och ha dialog och allt med.


men jag känner bara att det stämmer tyvärr inte vad dom ger ut, för spelar ju ingen roll hur mycket man än skriver eller lägger upp någon bild så är det ändå ingen som ger några komentarer eller något.


och inte är det någon som skriver och frågar hur det är eller hur man mår, ingenting så inte undra på att man känner sig osynlig och inte finns, ändå försöker jag skriva och ge komentarer men varför i hela friden ska jag göra det hela tiden när ingen djäkel bryr sig om när en själv skriver något.


så därför så är man inte där inne så mycket, man ledsanr och känner bara massa besvikelser och som ett djävla svart får som inte duger och ingen vill kännas vid, man känner att det bara är fel å en och ingen vill ha med en att göra fast jag inte gjort något alls, så jag vet inte vad det är för fel på mig .


ändå sägs det att man ska vara den man är och inte ändra på sig, men jag kan ju säga att det spelar då fan ingen roll hur jag är, ingen vill ju vara med mig fast jag är som jag är och jag är inte någon annan .


så det gör ju inte bättre att se allt detta och så ha sin diagnos bipolär som gör att man går upp högt ovaför vatten ytan och är glad och ska göra så mycket på en gång och har så många idder som man vill göra, och sen bara sjunker så där på en gång och då blir det så djupt så det går inte att beskriva och man blir bara såå ledsen och tårarna bara kommer och rinner nerför kinden och man vet inte varför egentligen, det bara är så med mitt liv och det är så oföresett så man vet inte när det händer .


men så är det bara och man kan tyvärr alldrig styra detta liv det kommer som det kommer och man kan alldrig veta när eller hur, det bara kommer och man känner sig så värdelös och så nerer och vill inte finnas för man känner sig inte behövd.


men nu sitter jag här och har funderat på detta med väner och vad det är och inte kommit fram till någopt alls, men samtidigt så orkar jag inte heller tänka så mycket .


men men sitter här i soffan och bara softar och är själv med barnen så måste ändå kärpa till mig och dra upp mig i kragen och försöka vara som vanlig och visa min bästa sida.


och barnen dom är ute och tim och elia sär inne, och dom kollar på tv och jag är tvungen att ta hand om disk som stott kvar sen i går och fixa med tvätt som ska tvättas.


sen satte jag mig vid datorn och grejad och skrev lite här inne och så.


här står elias bakom soffan och jag vet tyvärr inte varför .



tim han sitter och kollar å repris av sommarlov som han missat och lyssnar med hörlurarna och bara tar det lugnt.



sen så blev det lunch och så tim gick ut och elias han satte sig bredvid mig i soffan och så somnade han och då var kl väldigt sent på eftermiddagen, men jag la ner honom i sängen och sens att jag och grejade vid datorn och så blev det fixa med tvätten och sen börja med middagen som också ska göras.


jag plockade in tvätten som jag hade hängt ute och sen var middagen nästan klar så kom elias upp lagom till den och var hur glad och pigg som helst, och hungrig var han också.


sen så fick barnen faktiskt var amed honom ute och leka i parken för att han har sovit så sent, och då tog jag disken och sen hängde tvätt ute och så bädda en säng och baka bröd skulle jag göra och sitta det fick ju lov att vänta om man säger.


men sen blev det tv och mys en stund och så fick jag vänta med att söva elias eftersom han var ju så pigg nu så jag kollade på lotta på liseberg och sen vid 20.45 så gjorde jag i ordning välling och elias och så natta jag in honom och det tog ett tag innan han somnade kan man ju säga.


men sen så la jag honom i sängen och sen när kl, var 22 så skulle barnen göra sig i ordning och natta in och simon han hade en kompis som skulle sova här och han brukade ju lägga sig vid 01 på natten, men här lägger vi oss inte vid den tiden.


jag satte mig och läste ur en bok som jag har läst ett tag och simon somnade och hampus och tim var på väg att somna, och kompisen han sov inte och hade svårt att somna.


så när jag hade gått ner och satt ner mig i soffan så kom han ner tassandes och hade klätt på sig och kunde inte sova, så jag fick gå upp till tim och fråga om han kunde försöka vara vaken en stund till medan jag följde med kompisen hem för han hade ingen telefon och inget nummer till sin mamma.


så det var ju bara att traska i väg och jag är ju inte så där jätte förtjust i att gå ut så där sent på kvällen när kl är 22,30 , men jag kan inte skicka i väg ett barn själv heller , det gör man bara inte.


ja inte jag i alla fall, så jag följde med ända hem och träffade mamman och berättade att han inte hade någon telefon med sig så vi kunde inte ringa och att han inte kunde sovaoch hon var väldigt tacksam över att jag följde med honom hem.


sen så gick jag hem coh få ringde jag gubben coh pratade för hn hade ringt och jag gick fort hem och tim hade ringt men då var jag vid dörren när han ringde och han var lite ledsen när jag kom in, så det blev lite jobbigt för mig.


så djäkla svårt när man är själv och det blir så där att man ska dela på sig och det inte går.


men sen satt jag uppe och kollade på tv och försökte varva ner lite för att komma till ro och kunna lägga mig själv sen.


och nu så säger jag natti natti och sov så gott, själv ska jag försöka sov aoch få lite blund i mina ögon.


 


kramar / mia   

Av miasolrosenmaria - 21 juni 2015 20:15

då var det söndag och jag mår skit och känner mig så nedstämd och vet inte vad jag har mig själv, svårt att förklara det bara blir så och känslan går inte att förkalra.


man känner sig så tom och vet inte vad man ska göra och man känner inte för något men ändå vill man så mycket och har ideer men ingen ork eller lust.


men det blev i alla fall dusch och sen så tvätta och så blev det byta sängkläder i min säng och fixa och greja, sen satte jag mig i soffan och så kollad ejag vad det var på tv, men det var ju ingenting alls att se på .


då gick jag ut på baksidan och tog bort ena lakanet som jag hade satt upp och sen började jag fixa med poolen och rensa i den och greja och sen vart det lunch som skulle göras och så var elias ute han också.


och han satt och åt en majskolv som han tycker är jätte gott.






sen så tog jag och tvätta av utemöblerna och sopa alltanen och sen fixa och med det, och hampus han kom och frågade om han kunde gå till lekparken med elias och så gick dom i väg och elias han vart så glad och så exalterad för han tyckr verkligen om att gå dit.


så jag smög mig i väg och kolla vad dom gjorde.




sen blev det skära potatis och morot som skulle in i ugnen och stekas där i, och sen så blev det sätta i gäng grillen för att grilla kött och tomat, och sen så blev det middag och sen inne för oss, elias han skulle inte gå ut mer i dag för han var väldigt smutsig.


så det blev bolibompa draken och sen så badning för hans del, och gubben hämt tim som skulle hämts kl 18,00 och sen blev det tv och mys och natta in elias och sen gubben drog in till uppsla för att fixa med något så då blev barnen och jag själv och sen natta in dom och jag satt uppe ne bra stund och bara var för mig själv.


men nu säger jag natti natti och hoppas på en ra och skön natt, och ta väl hand om er.


kramar / mia   

Av miasolrosenmaria - 20 juni 2015 20:00

oj i dag är man såå trött och har ingen lust med något som vanligt, men gick upp och duschade och så blev det mys i soffan och då blev det kolla på tv och det var 2 filmer på 4 an som jag satt och kollade på och sista slutade vid 16.20 och då satte jag i gång med att fixa middagen och det blev ju det som vi åt i går.


och vid 10,00 tiden så körde gubben i väg tim till en kompis så han vlir inte hemma i natt , så det blir en lugn kväll med sommar krysset och bara mys och godis.


ja så inget specellt alls denna dag.


natti natti på er alla


kramar / mia   

Av miasolrosenmaria - 19 juni 2015 20:30

då var det som sagt midsommar afton och en sån där djäkla dag som jag inte alls ser fram emot, inge rolig dag alls och känner inte för något alls egentligen, men men gick upp och gjorde i ordning mig och fixade och grejade och sen så blev det göra i ordning elias och så barnen fixade till sig och så skulle jag kolla vart det fans att fira midsommar någonstans runt uppsla .







sen så blev det att vi åkte i väg mot knivsta och skule fira midsommar där med sommar stång och dans, och först så blev det köpa lite fika bröd och sånt innan vi drog i väg mot kvarngården för att packa ur oss ur bilen och så gubben fick åka och parkera, medan vi gick till majstången och kollade på där och vänta på gubben.



sen när det var slut så blev det sätta oss och fika lite grann i det gröna och se vad som finns att göra.








ja barnen dom tog lite lotter och elias han fiskade i fisk damm och tyckte det var lite spännande.



sen såg gubben att det stod ju barnadbil bakom allting som vi gick till så elias fick se och sitta i och se alla saker.






sen så gick vi till bilen som stod en bra bit bort, och gubben ringde och kollade med sebbe om han var hemma och så, men han skulle i väg så vi kunde inte träffa honom en snabbis tyvärr, men vi drog hemåt och då börja sätta i gång med att skala potatis och göra janssonsfresteles och så tvätta färsk potatis som skue koka och så ta fram orv och köttbullar som skulle stekas och sen fixa med matjsesill och gräddfil och så slill och annnat.


dukat på bordet.



elias har börjat lite tidigare så han får i sig lite grann innan vi andra sätter oss.



min fina goda jansson s frestelse







hahaa han få ett foto på gubben i alla fall innan han vänder sig om .



och sen så blev det soff häng och tv och bara mys och så glass med jordgubbar så lart och så jag bädda en säng och så hänga tvätt och så bara ta det lugnt innan det var dags att lägga sig själv, var s trött.


hoppas midsommar varit bra och att ni haft det trevligt och skoj med kära och nära även i det gråa vädret, och att det vart lugnt och skönt.


ta hand om varandra nu .

kramar / mia   

Av miasolrosenmaria - 18 juni 2015 19:15

ja då blev det så att jag skulle till uppsala i dag, men det fick bli när det blev när jag orkade gå upp, och vaknade 8.30 och då så gick jag upp och plockade fram kläder och sen in i duschen och så fixa till mig och sen leta fram till elias och göra i ordning honom och se till att allt är med och sen tim som kom hem från en som han hade sovit oss, och han somnade i soffan och var så svår väckt och var helt snurrig och viste ju inte var han var någonstans när man pratade med honom.


men sa hej då och att han skulle lägga sig i gen och så gick hampus och simon och jag till bussen med elias, och så var vi på väg till uppsla och vi had emed oss bil stolen också eftersom gubben var i uppsla och hade bil, men vilket bök det var så det var sista gången vi hade med den kan jag säga.


sen täfade vi på gubben vid citty gross och så frågade han vart vi skulle handla någonstans, och då visade det sig att jag hade ju inte en korten med mig så det var ju svårt att handla utan dom, ja så det blev att han fick tanka lite och sen så åka tillbaka hemåt och hämta det så en väldigt onödig resa kan man ju säga då.


och tim han var helt slut och sov som en stock där i soffan så vågade inte väcka honom för jag viste inte alls hur länge han hade varit vaken på natten där han sov över, så jobbigt men lika bara att han fick sova ut.


sen så kom vi i väg i genm då och då blev det först lämna paket till sabina och sen åka till macdonald och äta något , och sen så handla på willys och så trängas och så in i en annan butik som var bredvid och kolla läget, och sen ringde tim och var vaken och lite ledsen och så men gick över och han skulle äta och gå till en kompis sen.


sen så drog vi till citty gross och skulle handla blöjor och så kolla på sandlåda till elias som vi ska köpa senare tänkte vi så han har något attgöra på gården när han är ensam.


sen så blev det hemåt färd för att göra mat och bara ta det lugnt och kolla på tv och sen sova.


kramar på er och ta hand om varandra nu.


kramar / mia   


 


 

Av miasolrosenmaria - 17 juni 2015 16:00

           

bus

Av miasolrosenmaria - 16 juni 2015 20:00

ja då var det ny morgon och själv har man tagit det lugnt och myst i sängen en stund och sen så blev det upp och så duscha och sen fixa med tvätt som ska tvättas och så barnen frukost och sommarlov på tv och myste.


sen så gick dom ut så klart och skulle leka i parken och själv så satt jag och bara var och elia shan var riktigt busig han kna jag säga.


här bygger han torn av sin aburkar som han har och ska även försöka lägga på ett tåg ovanpå då och han är så glad över vad han har gjort.



och han har även hittat en flaska som han har till som en byggnad .



ja han är riktigt busig alltså.



jag fösökte få ett foto på honom lite närmare men då sparang han ju i väg och skule gömma sig bakom soffan, så det blev springa eftwer och det var ju inte det lättaste att fota då inte, men han få ett i alla fall när han står där bakom..



och sen när ha kom fram därifrån så skulle jag försöka i gen men han skulle bara inte utan var riktigt på hugget att slippa.



här fatande han för tn en snabbis och ja det blev ju inte så bra foto tyvärr.



ja här så kom han ju närmare till mig men inte fick jag ta på honom utan han sätter ju en bil framför sig och det spelade ingen roll vad jag gjorde så fick jag med den där bilen framför han själv.



ja här så fick jag väl en ganska bra foto i ala fall, men inte så nära utan då han står och kollr på tv men han ärju snabb så det blir som det blir , han har lärt sig . hahahaa



ja sen så gjorde jag inte så mycket mer än bara vr och bädd en säng och fiuxa middag och sen hängt tvätt och så tv så klart och natta in barn.


sov gott och ha det så jätte bra och sköt om er.


kramar / mia   

Av miasolrosenmaria - 15 juni 2015 20:30

ja då var det en ny morgon och sov länge som vanligt och det är såå skönt kan jag säga och speceltt när man inte är en morgon människa så passar det mig, för är så trött på morgonen så det är inte sant.


men det blev att gå upp efter ett tag och så in i duschen och göra mig i ordning och sen fixa med tvätt och slänga in en maskin som måste gå så klart.


och simon han skulle ibadet här på förmiddagen så klart och han är ju inte klok, men han älskar ju att bada i alla fall så den gör ju sin funktion där ute på gården som sagt, härligt att den används i alla fall.


men det kan ju vara varmare ute med sols å är det ju lite skönare om man säger, för jag vill ju inte ens gå ut för att det både är kyligt och blåes hemskt där ute, men ändå så badar simon.


ja nu så är det 3 dje gången han är i på den här dagen och vädret har inte bliviv bättre heller , men bada ska han .




ja sen så blev det full fart med middag och hänga tvätt och så bädda 2 sängar och samtidigt försöka ta hand om disken som också ska bli gjord och slippa se den på morgonen.


så det blev mycket bara på en gång när man ska börja göra middag och allt efteråt innan jag själv kunde slå ner mitt arschel i soffan och bara vara en stund.


den här tycker jag är så bra och säger så mycket och är så sann.


Camilla Larssons foto.


och så blev det bolibompa draken tillsamamns med elias, för det måste man släppa allt för att vara med honom den halv timmen och så göra i ordning allt och sen fixa välling och så göra i ordning elia soch sen natta in honom och så bara ta de tlugnt och kolla på tv och sen så natta in sig själv och barnen, och läsa en stund för dom .


så natti natti på er och hoppas på en härlig skön natt.


kramar / mia   

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards