miasolrosenmaria

Alla inlägg under februari 2016

Av miasolrosenmaria - 19 februari 2016 14:45

ja då var det fredag , slutet på den här veckan och simon åkte med sin pappa in till skolan i dag också och ska hälsa på klassen och vara med nästan hela dagen, och pappa ska vara med hela dagen också så att simon känner sig trygg och allt.


så jag och elias är hemma och bara softar coh tar det lugnt och myser och så söva honom och kolla på hem till gården coh sen så ringde jag en vännina och pratade en stund och så kom alla hem bara så där .


så nu så är det fullt hus och gubben ska i väg på en gång och träffa en vän i uppsala och simon var så glad när han kom hem och det bara sken som en sol och han var så lycklig och hade haft jätte kul i skolan och trivdes jätte bra, så glad man blir och det är sån glädje ihjärtat som verkligen blir varmt av att se denna killes lycka, så det vänder äntligen för honom.


ja sån lycka det är.


så fixa middag och så städa upp i vardags rummet och sånt för att kunna sitta där och mysa med tv och kolla på fångarna på fortet.


sen sova då..


krama / mia     

Av miasolrosenmaria - 18 februari 2016 14:15

ja godmorgon då var det upp och duscha och fixa till mig och så fika lite och sen så beställa ett telfon fodral till mig och så se till att elias och simon äter frukost, dom andra 2 är i skolan, och tiden den gick ju väldigt fort för måste klä på elias och dona och så på med kläder för att sen gå ut till bilen för att åka till almunge skolan då och träffa läraren coh skol sköterskan.


   


när vi var framme så var det leta rätt på stället där vi skulle träffa dom och det var ju inte så där jätte lätt för det var bokstäver och siffror och ingen ordning på dom heller och dåligt skyltat för andra, ändå så berättade hon ungerfär hur jag skulle gå när vi pratades vid i tisdags, men inte lätt att följa något ändå. hihii


men vi kom rätt till slut och då satt vi och pratade lite och berättade om hur han mått och sen att det finns ju 2 personer som han känner i den här skolan som inte heller har varit så där jätte snälla mot honom och därför så är väldigt osäker på att börja här, sen så gå runt på visning och se vad allt är och matsalen coh så träffa några i klassen som satt där inne.


så var det rast och då blev han inbjuden att spela fotboll och det tyckte han var kul och ville vara med på en lektion och då var det syslöjd som gällde och han fick börja med något på en gång och det var att göra en sy påse.


 


och elias han fick papper och pennor att rita med och ha kul.

   


och simon han koncentrerar sig väldigt med att sy.

 


och elias han ritar på för fullt och här så håller han ett litet sudduigumm som han hittade bland pennorna och skulle promt ha med på foto.

 


sen så blev det rast och så lite matte och efter det så åkte vi hem i och med att hampus kommer snart med taxin så då måste vi vara hemma och ta emot honom.


och när tim väl kommit också så blev det åka in till upppsala för att handla hem varor för det var inte mycket kvar att göra något av tyvärr.


så det blev in på willys och handla det mesta för det är billigt där och det blev en del påsar om man säger så, sen blev det citty gross och köpa lite där cokså och där var det mest blöjor som var viktigast att få hem och så välling så klart, och sen så åkte vi ´till max för att äta lite för elias måste ju ha lite mat och klockan är redan så mycket.


           


och elias har ju sitt egna sätt att dricka på.

 


sen var det hemåt färd coh så plocka in ala varor och packa in i påsar som skulle in i frysen och så fixa med elias och natta in honom.


     


sen såg jag denna på fb.


ja om jag ändå kunde stå för denna text, så sorgligt att du inte funnits för mig som barn.

Nääee du valde totalt en annan väg och ett annat liv , med din nya satkärring och dom barn du har med henne, och lämnade i väg oss till helt främmande människor.

fick stå ut med ett helvete tillsammans med henne tills jag var 10 och du alldrig var hemma ,.

Och du finns kvar i livet men ändå inte vill finnas eller lära känna mig och dina barnbarn. det är så sorgligt och fruktansvärt av dig som männskia och ska vara vuxen karl.  

 



och det här är så sant det också och väldigt bra text.

 


ha en fortsatt trevlig kväll och ta väl hand om er.


kramar / mia     

Av miasolrosenmaria - 17 februari 2016 14:00

ja då var det morgon och i väg med 2 barn till skolan och så fortsätta med allt här hemma och tvätta och greja och sen så te och smörgås och gubben hemma och jag är en aningen trött på detta kan jag lova.


i dag fick jag svar på skolan och så gick jag in och accepterade och skickade vidare och så var det klart, så skönt och lättad att det börjar hända något gott i ala fall.


sen satt jg och kollade på hem till gården och simon pratade om skolan och läraren och började bli lite orolig och undar lite om hur det kommer bli och hur dom kommer vara , ja mycket frågor och tankar blir det ju när man ska byta skola.


och på kvällen så var han ändå glad och längtade efter att få träffa sin nya lärare så det kändes ju såå skönt i mitt hjärta , det verkligen värmde så gott att han känner så.


kramar / mia   

Av miasolrosenmaria - 16 februari 2016 13:45

då var det morgon och 2 barn i väg till skolan och simon hemma och jg var intealls på humör i dag, gubben hemma i dag också så jag blev bara irriterad och mådde skit och så gick jag undan och ömde mig för jag ville vara i fred, men tror fan inte jag får vara det en enda gång när jag vill vara det.


blir ju jagad i hela djävla huset av alla och speciellt gubben så det spelar ju ingen roll vad jag gör för något.


så han kom och fann mig och berättade att skolsköterskan på skolan hade ringt och pratat om att simon har för hög frånvaro och när den är så hög så ska dt juanmälas till soc , men hon kom med förslag om att det fanns en skola som hade 4 a med plats i och om vi gorde anmälan på näte i dag och han börjar efterlovet så gjrde dom inget, så jag ringde upp henne och frågade omhan inte kunde komm och ttta någon dag den här veckan i stället och då skulle hon ringa och kolla med lärarn och se och så ringde hon upp och då på torsdag så ska vi träffas kl 10,30 och prata och sen kolla runt i skolan .


så då blev det besämt och skönt att något kanske händer och man kan släppa ner axlarna och bara gå vidare.


sen så kom ju dom andra 2 hem coh här är lite biler bara .


               


så var den dagen då och lite positivt . jippii


kramar / mia   

Av miasolrosenmaria - 14 februari 2016 20:15

till alla hjärtans dag.


 


hoppas ni får en riktigt trevlig och skön dag.


kramar / mia     

Av miasolrosenmaria - 12 februari 2016 19:15

ja barnen i väg och simon hoch emma och tar det lugnt som bara går och gör lite matte och läser bok så han har lite att göra och håller räkningen i huvudet så det inte glöms bort och läsningen är ju bra att fortsätta med , fast han kan ju läsa bra men övning ger ju jätte bra.


och det blev tvätta och sånt och så duschen så klart, och söva elias som inte all är pigg för något och vill inte äta alls och tar inte sin bricanyl för hostan han har, bara blää.


men fick välling och ska natta in honom nu så han får sova.

 


men sen när han vaknade så blev det inte bättre och han var mycket sämre och så slut och orkade inte alls att göra något bara sitter och halv sover i soffan och helt slut och matt i hela kroppen orkar inte ens titta på en.


så tog tempen och då var den helt plötsligt på 39,2 och då har den inte sänkts ett dugg utan ökat radikalt sen i tisdags liksom.


 


så det blev att ringa 1177 som man ska göra och prata med dom och då fick jag en tid kl 18,00 som vi ska träffa läkare, så det blev att göra i ordning elias och sen mig själv och så prata med tim och han hade ju en kompis här, men skulle gå på disco och då blev dom hemma själva och skulle fixa med mat och sen gå ut med hunden och så gå till discot tillsammans .


sim, hampus och jag gick till bussen coh åkte till uppsala samratinerhemmet med elias, och då kom gubben dit efter jobbet och så blev det ta prover som inte alls var kul som sagt, hals prov och sen stick i fingret och inget tyckte elias var kul, så arg så.


sen vänta på att få komma in till läkaren och då visade det sig att han fått öroninflamation så då blev det pencilin som ha skulle få och då ner och hämta ut det, sen åka hem.


ja och så göra i ordning elias för natten coh så medicin som han bara vägrade ta och han skrek och jag fick hålla fast honomm som inte alls var så lätt och samtidigt ge honom , så han fick i sig det lilla som bara gick.


sen natta in med välling och så natta in barnen coh så försöka softa i soffan coh bara ta de tlugnt och sen sova.


natti natti

 


kramar / mia     


Av miasolrosenmaria - 11 februari 2016 16:30

ja godmorgon godmorgon alla glada där ute, vart uppe ett tag då och 2 barn i skolan och simon hemma och leker med elias och full fart.


tänk att denna lilla kille blir 3 år , tänk att tiden gått så fort, vårat lilla hjärta som vi älskar så mycket  

elias 3 år , grattis     

   


sen var det måla det sista på tims bygge och så slå in paketen till elias när han inte såg något, och det är ju inte så där jätte lätt att gömma sig med sånt göra här hemma om man säger.


sen så satte jag i gång att fixa med tyg som skulle klippas och sen nålas och fållas och sys så klart så det är klart tills tim kommer hem då vi ska limma fast tyget på hans fina bygge.


och så kom han hem och då fixade vi med allt det som skulle göras och det blev ju riktigt bra kan jag säga.

 


och sen så middag och sen göra tårtan och så fira elias då.


                                 


ja sen så blev det att dom prövade den fina kisken som tim byggt.

           


ja sen så blev det lek ett tag och sen så blev det göra i ordning elias och natta in honom och så även barnen för klockan den bara for i väg med tiden , så natti natti och ta hand om varandra.


kramar / mia     

Av miasolrosenmaria - 10 februari 2016 16:00

god morgon och fått i väg barnen till skolan och simon är hemma och tyvärr så har jag fått svar på ansökan och det var fullt på den skolan i 4 an så då var det bara sitta och fuindera hur vi ska göra sen för nu börjar det verkligen bli katastrof och bara motgångar , och det gör ju inte att jag mår så mycket bättre liksom.


ja men det blev att duscha och fixa och sen tvätta och göra vanliga sake ri alla fall och så städa och greja och så sitta vid datorn en stund så klart och bara softa .


sen göra sig i ordnin g och så fixa med elia soch klä på och sen vänta på tim och hampus som ska komma från skolan, och sen så gick simon och jag till bussen för att åka in och fixa med lite saker till tårtan och papper , mm.


 


 


så blev det vänta in gubben när vi kom till uppsala och sen åka hem med bil så skönt kan jag säga.


ha det gött.


kramar / mia   

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards