miasolrosenmaria

Alla inlägg den 2 mars 2016

Av miasolrosenmaria - 2 mars 2016 14:00

ja då vard et upp tidigt och så fixa med hampus och så simon och så i väg med dom till skolan och så ut med hunden och så tim kvar som ska fixa sig själv och äta gröt och så innan han ska till skolan .

och sen så blev det duschen och fixa med tvätt och greja och så sitta vid datorn en stund innan det är dags att natta in elias, men fick samtal av simon att han inte mår bra och vill bara åka hem och berättade att det hände när en kille från 5 an skulle vara i klassen och det gjorde så att simon bara mådde så dåligt och ville inte vara kvar.


och tydligen så hade det hänt något i okmklädningsrummet på gympan i går med just den här 5 klassare , han hade bråkat med en av simons klasskompis och störat sig mot honom så simon vägrade duscha efter gympan också, så därför så blev det så här för simon i dag så han fick åka hem och jag kollade när bussen skulle gå från skolan.


så fick han sitta där och vänta på den men han ringde och ringde för han orkade ju inte vänta heller så lite jobbigt blev det, men han väntade och sen ringde han när han satt på bussen hem.


jag nattade elias så han fick sova i alla fall.


och sen när han vaknade så blev det sitta och mysa en stund så han fick vakna till sakta för var ju fortfarande trött.


sen börja fixa med middag som skulle bli rotmos i dag, men har inget fläsklägg utan blir falu korv till i stället och det går ju också bra. hihii

 


och här så är rotmoset klart.

nu bara vänta på att vattnet ska koka till makaronerna som jag gör till barnen i fall dom inte tycker om , lika bra att förbereda för det i alla fall.

 


mmm jätte gott var det i alla fall, och barnen dom smakde och tyckte så där , men smakade det gjorde dom i alla fall, men ville ha makaroner i stället till korven.

 


ha en bra fortsatt kväll.


kramar/ mia   



Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards