miasolrosenmaria

Alla inlägg den 23 mars 2016

Av miasolrosenmaria - 23 mars 2016 16:15

ja sen började ju dagarna räknas ner och det blev närmare att tänka på vart jag skulle ta vägen efter att sista dagen jag skulle bo kvar, men det blev att flytta hem till min kompis och bo där tillfäligt , och det gick bra så länge medan jag väntade på att få en lägen het, för soc kärringen hade skrivit ett brev till hyres bolaget för att försöka hjälpa mig med det.


och då var det ju bara att vänta och se när det skulle dyka upp något och om jag skulle få npgon så klart, men så dök det upp ett brev ocm en lägen het som jag kunde få titta på, men jag tittade inte alls utan skrev under och tog den direkt så jag fick min lägenhet och kunde flytta hem till mitt och verkligen känna att det är jag som fixat detta med hjälp och det är ju så skönt att jag stått upp för mig själv och inte gav efter för att jag inte skulle ha någonstans att ta vägen som hon trodde.


och gud så skönt det var att få fixa och greja och så fick jag åka till ikea och handala saker till hemmet, lite möbler, porslin och annat som man ska ha till hemmet.


fan så gööt det känns och det vart så kul när möblerna kom . jiipppiiii


och det blev mysigt för det var en 1 atta med kök och så lite förråd också där jag kunde ställa undan saker, och det blev verkligen att rensa bland mina böcker och sånt, kasta allt som hade med jehovas vitten som dom var och tvingade en annan att vara med fast jag inte hade något intresse alls för detta skit.


ville vara som dom andra och göra som jag ville men det fick man inte så länge man bodde med dom, följa med på alla dessa möten och läsa all denna skit . blä   


sen fick jag även kontakt med grannen under som var jätte trevliga och hade en son som lyssnade på scorpion och dom tyckte jag var så djäkla bra så han spelade in dom till mig så jag kunde lyssna på det när jag ville.


men det vart jobbigt och jag drack hur mycket som helst och rökte för fullt, och träffade killar och var på krogen fredag, lördag och onsdag och bara festade, men jag skötte jobbet ändå förutom en dag då jag gick dit och sa att jag inte kunde jobba för jag var så bakfull och gick hem och sov.


sen vart jag av med saker i mitt hem för några ahde vart där inne och tagit saker och förstört och haft sig, så jag mådde jätte dåligt och vågade inte vara där själv så min kompis var hos mig för jag ringde henne på en gång.


någon senare så kom det 2 killar och ringde på dörren och när jag öppnade så trängde dom sig in och började härja och djävlas, sen tog ena mig och drog in mig i mitt förråd och börja ta av mig och våld tog mig, och min kmpis kunde inte göra något för den andra han stoppade henne där utenför.


jag mådde så dåligt efterå¨t och kämdes och allt, jag bara grät och var helt knäck och viste inte vart jag skulle ta vägen , så djävla hemskt var det och jag pratade alldrig med ngon om det heller höll det för mig själv för jag bara kände att det var mitt fel och kunde inte prata om det höll det för mig själv.


ja ni vet säkert hur man mår efter en sådan hemsk upplevelse, det var så fruktansvärt vågade ju inte gå ut och sova själv, och man visste inte vad man kände eller hur man skulle vara eller göra , var rädd hela tiden och vågade inte gå ut på kvällen och gjorde jag det så höll man ju koll på allt och gick alldrig själv.


så blir man efter denna händelse.    


jag gjorde om mig själv och färjad håret svart och fixade linser och hål i öronen och jag gick i svart läderjacka och mormors kängor som jag älskade att ha på mig, jag gjorde det för att ingen skulle känna i gen mig och när jag mötte dom jag bott hos så mådde jag skit, men det var så skönt att dom inte kände i gen mig och inte ens mina arbets kompisar kände inte i gen mig när dom mötte mig på stan, så skönt och gud vad jag mådde bra.


och festade och festade och åkte över till åland för att handla massa dricka som vi ville ha och blev ju så klart fast där på åland coh var tvugna att hitta någonstans att sova, ja det var ju så klart vi det som inte hinner med något utan har våran spänning som gör att man bara kan skratta åt saker... hahahaa


när nu orkar jag inte fortsätta .


 


kramar / mia  

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards