miasolrosenmaria

Alla inlägg den 22 mars 2016

Av miasolrosenmaria - 22 mars 2016 16:15

jag jobbade varenda helg och sen jobbade jag på sommaren och hade jätte bra arbetskompisar och trivde jätte bra där och så fick jag hjälp med att leta efter en andra hads lägenhet så jag fick komma i från det helvete som jag hade, för det fanns en som jag kunde prata med och fick hjälp att leta så skönt.


sen så äntligen så hittade vi en som jag tog på en gång så klart, och betalade 3 månader hyra och mådde skit bra över att jag tagit steget för detta, och sen blev det bara att säga det till dom där hemma att jag skulle flytta och gud så djävla skönt det var.


och jag flyttade in och fixade med allt som jag skulle sen så hade jag en kompis som jag var med och vi festade och allt sånt , och så kunde jag gå till jobbet utan att behöva åka buss eller cykla som jag ofta gjorde.


och vi åkte till uppsala var och varannan dag och festade och sen träffade vi killar som vi umgicks med och dom kom till oss och sov över och vi hade så djävla kul.

men jag hade ju koll på mig ändå fast jag bodde själv, det ringde i telefonen och när man svarade så var det ingen där, sen kom dom och ringde på dörren, men jag vågade inte öppan utan var helt knäpp tyst och låtsade att jag inte var hemma, det var det enda jag kunde göra.


kunde inte träffa dom, ville inte ha med dom att göra mer och kunde inte se dom för det värkte i hela kroppen coh själen och magen knöt i hop sig så fort dom visade sig , jag mådde bäst när jag slapp dom.


jag hade mina vänner och bodde i eget och kunde göra som jag ville, det kunde jag inte gör anär jag bodde hos dom, sen kom soc kärringen som plaserda oss i detta hem, och hon i fråga satte allt vad det var om jag kunde klara ett hem och mat och städning och sånt och vart jag skulle ta vägen efter dom här 3 månaderna var slut.


ja det var ju själv klar het att jag inte skulle tillbaks jag vägrade det, bodde ju hellre på gatan än åker tillbak till det helvete som var där och jag visste att det skulle bli värre om jag kom tillbaks till dom djävlarna, det räkte för mig under den tid jag bodde där, så var det med det.


jag hade så bra och så kul och gick på stan och var med på jul middag med arbetskompisar och jobbade och solade även solarium på jobbet för det fanns ett sånt där och det var ju så skönt att bara ligga där och slappna av för det gjorde jag i det.


annars så var jag så spänd och stel för visste inte vad som skulle häna var så rädd varenda djäla dag över om dom skulle dyka upp och vad som skulle kunna hända då.


sen gjorde min kompis och jag en sag, vi körde anden i glaset och det var ju riktigt spännande så klart, och kul också hahaaa, men det vart väldigt märkligt efteråt, det hände konstiga saker hemma när jag skulle sova, fan va rädd jag var då, kunde inte sova utan lampa och radio, det var jag tvungen att ha på för att jag skulle kunna sova och jag la mig i soffan i stället, vågade inte sova i sovrummet den natten och jag sov väldigt oroligt. hahaaa  


men samtidigt fick jag ju skylla mig själv för att jag gjode detta, men det var ju kul också för att se hur det var och vad man fick för svar så klart.


det var det för denna gång..


ha det så gott nu och sköt om  er.


 


kramar / mia   

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards