miasolrosenmaria

Alla inlägg den 2 maj 2012

Av miasolrosenmaria - 2 maj 2012 19:15

jiipiipppiiiii fan vilket härligt underbart väder med sol ochvärme.


Äntligen måste jag säga det blev tvättning och greja ute på gården i dag och sen bara ta det lugnt och även en promenad blev det och det var riktigt skönt faktiskt.


och sen sola på eftermiddagen gjorde jag också och gu va det var skönt att bara få sitta där i solen och känna strålarna på kroppen och bara njuta av den..


gubben han klippte på baksidan av huset där vi ska göra en fotbolls plan till barnen och där man kan spela andra spel också, så härligt och skönt..





här klipps det för fullt med maskinen... hahaha


   


här hittade jag violer på tomten också så jätte fina små..




japp så här blev det när han klippt klart...


ha en skön och härlig dag...
   

Av miasolrosenmaria - 2 maj 2012 18:00

god morgon på er och hoppas att ni fått en riktigt skön sömn..

en riktigt underbar och härlig dag men lite kyligt bara då förstårs,gu va skönt barnen tycket det var skönt att få åka till skolan i gen efter 2 dagar som dom inte kom i väg..

ja sen i väg och handla till sebbes student och även till hampus födelse dag, mycket att göra osm vi alldrig har nog av det..


Här har jag och hampus planterat vatten melons kärnor för ett tag sen och växt så här mycket på kort tid och barnen tycker det är jätte kul och tittar på dom varje dag..





Då var man hemmkommen för ett tag sen och det är nästan klart för sebbes studen och hampus är också klar, bara tårta som fattas och inhandlas på fredag, och sen lite annat som ska till på tisdag innan man åker till sebbes student..

är så jätte stolt över honom som klarat och verkligen kämpat och kommit så här långt..


ja middagen den är avklarad och barnen dom kolar på tv och själv så ska jag hänga och vika tvätt, var sen ut och kollade på syrenerna som är så härliga och dofftar gott..



Dom blå..



Vita och det är dom som finns på tomten men skulle vilja ha dom lila också, men men ..




Tog in en bukett som gjorde sitt på bordet..


Har ju hört att lilje konvaljerna kommit men tyvärr inte hittat några för dom älskar jag, dofftar så gott dom med och är helt underbara..


nej nu blir det sängen för är ju så trött för somnar ju till i soffan hela tiden, så hoppas att jag får sova och en härlig sömn..


natti natti zzzzzzzz    

Presentation


mitt namn är mia och är 44 år bor med min sambo tony 54 år och vi har 4 gemensamma barn hampus 11, tim 10 simon 9 och lilla elias född 13. sen har jag 3 barn sen tidigare sebbe 24, fredrik 22 och sabina 19, gubben har en son sen tidigare ronny 32 och han

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

mias


Ovido - Quiz & Flashcards